موارد استفاده از قرص سیناریزین + تداخل دارویی و روش استفاده

می توان قرص سیناریزین را به عنوان یکی از دارو های ضد حساسیتی در میان دارو های شناخت که به طوره عمده از آن برای درمان و بهبودی بیماری هایی که در مورد گوش داخلی فرد و مرتبط به تعادل اوست استفاده و مصرف می شود.

موارد استفاده از قرص سیناریزین + تداخل دارویی و روش استفاده
صفحه اقتصاد -

می توان قرص سیناریزین را به عنوان یکی از دارو های ضد حساسیتی در میان دارو های شناخت که به طوره عمده از آن برای درمان و بهبودی بیماری هایی که در مورد گوش داخلی فرد و مرتبط به تعادل اوست استفاده و مصرف می شود. در میان این بیماری ها می توان بیماری منییر را نام برد که مربوط به گوش داخلی فرد بیمار بوده و برای او با درد گوش، سرگیجه و حالت تهوع همراه می باشد و در چنین مواردی ممکن است که پزشک متناسب با شرایط بیمار برای او قرص سیناریزین را تجویز و توصیه کند.

جالب است بدانید که از قرص سیناریزین می توان برای درمان بیماری و مشکلات عروق محیطی و یا حتی برای درمان مشکلات عروق مغزی هم بنابر تشخیص و تجویز پزشک استفاده و مصرف نمود. امروز ما در آلامتو برای شما مقاله ای را به این دارو تحت عنوان قرص سیناریزین برای چی خوبه؟ و طریقه مصرف آن برای وزوز گوش، میگرن، سرگیجه و حساسیت اختصاص داده ایم و امیدواریم که مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

قرص سیناریزین برای چی خوبه؟

همانطور که در بالا نیز توضیح داده شد قرص سیناریزین در دسته ی دارو های ضد حساسیتی شمرده و محسوب می شود که می توان از این دارو برای درمان بیماری های گوش داخلی که تا حدودی می توانند تعادل فرد بیمار را گرفته و منجر به حالت هایی همانند سرگیجه و یا حالت تهوع برای او بوده باشد استفاده و مصرف کرد.

بنابراین شما می توانید از قرص سیناریزین برای درمان بیماری هایی همانند منییر که مربوط به گوش داخلی فرد است، جلوگیری از بروز بیماری مسافرت در فرد، کنترل کردن علائم بیماری ستیبولار، درمان انواع حساسیت ها در فرد چه فصلی و چه خارج فصل، درمان و بهبودی اختلالت و یا مشکلات مربوط به لابیرنت گوش و همچنین تا حدودی در کنترل کردن بیماری های شریان محیطی توسط تشخیص و تجویز پزشک متخصص استفاده و مصرف کنید.

طریقه مصرف قرص سیناریزین برای وزوز گوش

همانطور که گفته شد می توان از داروی سیناریزین برای درمان و بهبودی مشکلات و بروز اختلالات لابیرنت گوش استفاده کرد که از علائم بارز این بیماری می توان به وزوز کردن گوش و یا سرگیجه در افراد اشاره کرد. همچنین دقت داشته باشید که در صورت بروز بیماری منییر در افراد ممکن است که بیمار عارضه هایی همانند لابیرنت گوش مثل وزوز کردن و یا سرگیجه تجربه کند که قرص و داروی سیناریزین یکی از مهم ترین راه های درمان این بیماری و اختلالات شمرده و محسوب می شود که فرد می تواند آن را زیر نظر پزشک متخصص تهیه و مصرف نماید.

برای مصرف این دارو نیز همانند تمامی دارو های دیگر بهتر است که فرد بیمار آن را زیر نظر دکتر و با مشورت و تشخیص او مصرف کند تا پزشک نیز متناسب با شرایط بیمار، دوز مصرفی دارو و تعداد آن را در طول روز تشخیص و تعیین کند.

به طور کلی قرص سیناریزین را می توان بسته به دوز مصرف و تشخیص پزشک در طول روز دو تا سه بار مصرف نمود.

همچنین دقت داشته باشید که با توجه به اینکه قرص سیناریزین از بروز سرگیجه در افراد جلوگیری می کند در صورتی که فرد دارای بیماری نظیر بیماری حرکت بوده باشد بهتر است که این دارو را دو ساعت قبل از حرکت کردن مصرف کند تا از بروز هرگونه مشکلی در خود جلوگیری کرده باشد.

طریقه مصرف قرص سیناریزین برای میگرن و سرگیجه

از قرص سیناریزین همچنین می توان در درمان عارضه هایی همانند سرگیجه و یا میگرن هم استفاده نمود و به وسیله ی آن در درمان و بهبودی این عارضه ها نقش به سزایی داشت.

در ابتدا باید بدانید که رایج ترین دوز مصرفی این دارو دوز ۲۵ آن می باشد که به طور معمول افراد بزرگسال می توانند قرص سیناریزین ۲۵ را زیر نظر دکتر و بنابر تجویز و تشخیص او تهیه و آن را در طول روز سه بار و هر هشت ساعت یک بار مصرف کنند.

همچنین کودکان زیر دوازده سال کامل هم در صورت تجویز پزشک می توانند قرص سیناریزین ۲۵ را نصف کرده و سپس دوز آن را ۱۲.۵ کنند و بعد آن را هر هشت ساعت یکبار و سه بار در طول روز مصرف و استفاده نمایند.

نحوه مصرف قرص سیناریزین برای حساسیت

قرص سیناریزین همچنین می تواند در بهبود انواع حساسیت ها و علائم ناشی از آن ها چه در نوع فصلی و چه در نوع غیر فصلی آن نقش مهم و به سزایی داشته باشد .

دقت داشته باشید که دوز و تعداد مصرف این قرص بسته به شرایط بیمار می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت بوده باشد و برای تشخیص بهترین دوز و تعداد آن برای هر فردی بهتر است که با پزشک مشورت نمود و سپس به مصرف آن اقدام کرد.

ولی به طور کلی بزرگسالان بالای دوازده سال می توانند قرص سیناریزین را هر هشت ساعت یکبار با یک لیوان آب کامل و کافی میل و مصرف کنند.

سیناریزین

قرص سیناریزین خواب اور است؟

با توجه به این که قرص سیناریزین در دسته ی داروهای ضد حساسیتی محسوب می شوند ممکن است برای افراد سوال شود که آیا قرص سیناریزین خواب آور نیز هست یا خیر؟

در خصوص این سوال باید پاسخ داد که بله

قرص سیناریزین خواب آور بوده و بهتر است که در صورت انجام فعالیت های روزمره ای همانند رانندگی و یا انجام کار های ضروری که نیازمند به احتیاط و یا دقت بیشتری می باشند آن را مصرف نکنید زیرا که مصرف این قرص می تواند برای افراد با خواب آلودگی و همچنین مقداری گیجی همراه بوده باشد.

در صورت مصرف این دارو برای افراد مسن و یا در صورت انجام و یا قصد هرگونه عمل جراحی بهتر است که قبل از مصرف سیناریزین با پزشک مشورت کرده و سپس به مصرف آن اقدام نمود.

مصرف همزمان سیناریزین و بتاهیستین

باید بدانید که قرص سیناریزین و قرص بتاهیستین هردو از داروهایی محسوب می شوند که روی سیستم عصبی مرکزی افراد تاثیر گذار می باشند و در صورت مصرف هردوی این داروها در کنار هم بهتر است که حتما با پزشک مشورت نمود و سپس به مصرف هردوی آن ها با یکدیگر اقدام کرد زیرا که مصرف این دو در کنار هم می توانند باعث بروز عوارض جانبی و یا همچنین باعث افزایش بروز اثرات دیگر این دو دارو شوند.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه