پرداخت مطالبات گندمکاران و کلزاکاران از محل صندوق توسعه ملی
در این خبر می خوانید؛ پرداخت مطالبات گندمکاران و کلزاکاران از محل صندوق توسعه ملی
نماینده مردم علیآبادکتول در مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس جمهور در روند پیگیری پرداخت مطالبات گندمکاران و کلزاکاران تاکید کرد که مطالبات کشاورزان از محل صندوق توسعه ملی پرداخت خواهد شد.
رحمتالله نوروزی اظهار کرد: گندمکاران و کلزاکاران گلستان به زودی مطالبات خود را به طور کامل دریافت خواهند کرد.
نماینده مردم علیآباد کتول در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کشاورزان گلستانی هر ساله ۴۰ درصد کلزای کشور را تولید میکنند، تصریح کرد: کشاورزان استان در سال زراعی جاری ۱۰۵ هزار تن کلزا را به بخش خصوصی تحویل دادند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران و کلزاکاران، انگیزه آنها را برای کشت دوباره این ۲ محصول دوچندان میکند، ابراز امیدواری کرد با مکاتبات و پیگیریهای انجامشده، روند پرداخت مطالبات کشاورزان تسریع شود.
پرداخت مطالبات گندمکاران به ۱۲۱ همت رسید
مرکز اطلاعرسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ) اعلام کرد: با پرداخت ۲۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندمکاران، واریز معوقات این عزیزان به ۱۲۰ هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان رسیده و به این ترتیب ۵۸ درصد از پول گندم کشاورزان پرداخت شده است.
براساس گزارش شرکت بازرگانی دولتی ایران، مطالبات گندمکاران 4 استان هرمزگان، بوشهر، قُم و خوزستان ۱۰۰ درصد، ۶ استان کرمان، تهران، گلستان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و سیستان و بلوچستان بین ۹۱ تا ۹۹ درصد و ۴ استان مازندران، فارس، البرز و خراسان رضوی نیز بین ۷۳ تا ۹۰ درصد پرداخت شده است.
این گزارش میافزاید، به ترتیب استانهای خوزستان با پرداخت ۲۸ هزار و ۴۱۹، گلستان ۱۸ هزار و ۵۰۴، فارس ۱۳ هزار و ۵، کرمانشاه ۸ هزار و ۴۹۰ و خراسان رضوی ۶ هزار و ۷۲۹ میلیارد تومان و سپس، استانهای ایلام با پرداخت ۵ هزار و ۷۹۷، کرمان ۴ هزار و ۲۰۹، لرستان ۴ هزار و ۲۳، اردبیل ۳ هزار و ۸۷۶ و کردستان ۳ هزار و ۲۲۷ میلیارد تومان، بیشترین میزان پرداخت به کشاورزان را به خود اختصاص دادهاند.
گفتنی است، تاکنون ۱۱ میلیون و ۸۶۷ هزار تُن گندم از کشاورزان ۳۱ استان کشور خریداری شده که با افزایش یک میلیون و ۶۱۵ هزار تُن نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از رشدی بالغ بر ۱۶ درصد برخوردار بوده است، ضمن اینکه ۴۷ و نیم درصد از مجموع گندمها از کشاورزان ۵ استان خوزستان، کردستان، گلستان، فارس و کرمانشاه تحویل گرفته شده است و بعد از این استانها، به ترتیب استانهای همدان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، لرستان و خراسان رضوی با تحویل ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تُن گندم از کشاورزان، ردههای ششم تا دهم خرید گندم کشور را به خود اختصاص دادهاند.
نظر شما