علت مراجعه ۲۵۰۰ خوزستانی به مراکز درمانی چه بود؟
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر با علائم تنفسی از روز ۱۶ تا ۲۰ آبان ماه بر اثر آلودگی هوا راهی مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه در خوزستان شدند.
دکتر میثم معزی بیان کرد: بیشتر مراجعهکنندگان به صورت سرپایی درمان شدند و حدود ۱۰ درصد بستری هستند.
وی با تاکید بر آمادهباش کامل بیمارستانهای خوزستان افزود: روز ۱۹ آبان ماه آمار مراجعهکنندگان تنفسی بر اثر آلودگی هوا ۴۰ درصد نسبت به روزهای قبل از آن افزایش یافت.
معزی ادامه داد: افراد مراجعه کننده شامل بزرگسالان و کودکان به ویژه بیماران قلبی، ریوی، سالمندان و افراد مصرف کننده داروهای تنفسی بودند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توصیه کرد: مردم و به ویژه گروههای حساس تا حد امکان در روزهای آلوده از منزل خارج نشوند.
بر اساس گزارش اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان در روزهای اخیر تعداد زیادی از شهرهای خوزستان در وضعیت ناسالم و یا بسیار ناسالم قرار گرفتند و عامل اصلی آن سوزاندن نیشکر و شلتوک اعلام شده است.
اداره کل هواشناسی خوزستان پیشبینی کرد افزایش غلظت آلایندهها با توجه به پایداری هوا، در شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان تا روز سهشنبه مورد انتظار است.
با توجه به تداوم آلودگی هوا استاندار خوزستان با اشاره به مصوبه نشست کمیته اضطراری آلودگی هوای استان، کلاس های درس شهرهای اهواز، کاورن، باوی و الهایی در همه مقاطع روز یکشنبه را غیرحضوری اعلام کرد.
طبقهبندی پنجگانه صورت گرفته نشان میدهد در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروههای حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروهها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.
نظر شما