گفتگوی صفحه اقتصاد با حسن صادقی عضو هیات مدیره کانون بازنشستگان تهران
بانک رفاه کارگران، خط قرمز بازنشستگان
صادقی از دست اندازی دولت به اموال سازمان تامین اجتماعی بشدت انتقاد کرد
حسن صادقی عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تهران با انتقاد شدید از عملکرد دولت و مجلس در قبال کارگران، بازنشستگان و سازمان تامین اجتماعی گفت: تمامی بحرانهایی که گریبانگیر کارگران، بازنشستگان و سازمان تامین اجتماعی شده، ناشی از برداشتهای سلیقهای و اقدامات نامناسب دولت و مجلس بوده است.

کوروش شرفشاهی - حسن صادقی عضو هیات مدیره کانون بازنشستگان تهران در گفتگو با صفحه اقتصاد با اعلام اینکه سالهاست دولتها و مجالس شورای اسلامی چوب لای چرخ معیشت و درمان کارگران و بازنشستگان میگذارند گفت: نه تنها دولت و مجلس کمکی به کارگران، بازنشستگان و سازمان تامین اجتماعی نمیکنند، بلکه با رفتارهای نامناسب همچون دستاندازی به اموال سازمان همچون مصادره بانک رفاه کارگران و نپرداختن بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی، باعث چالشها و مشکلات بسیاری برای کارگران و بازنشستگان شده اند.
عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تهران اصرار دولت بر مصادره اموال سازمان تامین اجتماعی را جدیترین تهدید علیه سازمان تامین اجتماعی، منافع کارگران و بازنشستگان دانست و گفت: در قالب سوبرداشت و تصمیمات سلیقهای در دولت سیزدهم و مجلس یازدهم، بانک رفاه را از مدیریت سازمان تامین اجتماعی خارج کرده و در اختیار وزارت اقتصاد قرار دادهاند، اقدامی که خلاف سیاستهای کلان کشور است.
وی با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی تامین اجتماعی از سوی رهبر انقلاب در فروردین ۱۴۰۱ گفت: رهبر انقلاب به صراحت اعلام کردند که اموال سازمان تامین اجتماعی حق الناس است و هیچکس حق دستاندازی به آنها را ندارد.
صادقی با اعلام اینکه رهبر انقلاب در بند ۴ سیاستهای کلی تامین اجتماعی، همگان را از تضعیف سازمان تامین اجتماعی پرهیز داشتهاند گفت: رهبر انقلاب در قالب ابلاغ سیاستهای تامین اجتماعی و سخنرانی ها تاکید کردهاند که اموال سازمان تامین اجتماعی مصادره نشود و هر تصمیمی خلاف یا علیه اهداف تامین اجتماعی صورت گرفته، بازگردانده شود، اما متاسفانه بانک رفاه کارگران سالهاست در طمع دولت قرار گرفته و دولت چشم طمع به این دارایی کلان کارگران و بازنشستگان دارد.
وی با اعلام اینکه رهبر انقلاب تاکید کردهاند که هیچ تعهدی برای سازمان تامین اجتماعی ایجاد نشود گفت: تاکید رهبر انقلاب بر این بوده که دولت به تعهدات خود عمل کند و بیش از این بر بدهی سازمان نیافزاید که هنوز اتفاق خاصی در اطاعت از سیاستگذاری های ایشان شاهد نیستیم.
عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تهران با اعلام اینکه رهبر انقلاب در قالب سیاستهای کلی تأمین اجتماعی، شرایط گذشته، حال و آینده سازمان را در نظر گرفته و سپس سیاستها را ابلاغ کردند گفت: هنگامی که بیانات، دستورات و ریل گذاری های رهبر انقلاب فصل الخطاب تمامی تصمیمات برای قواست، هر رویکردی که خلاف سیاستهای ابلاغی یا دیدگاههای ایشان صورت بگیرد، مخالفت با رهبری و حرکت در مسیر خلاف سیاستگذاریهای ایشان است.
وی رویکرد دولتها مبنی بر مال خود کردن اموال تامین اجتماعی را امری زیانبار برای اقتصاد و آینده کشور توصیف کرد و گفت: بانک رفاه کارگران کلیدیترین بخش سازمان تامین اجتماعی است که بسیاری از چالشهای سازمان در قالب تعامل با بانک رفاه کارگران مرتفع میشود، اما اکنون که دولت چشم طمع به بانک رفاه دوخته، به نظر می رسد آقایان قصد دارند چالشهای جدی برای سازمان تامین اجتماعی، کارگران، و البته نظام به وجود بیاورند.
صادقی به تشریح تبعات عملکرد دولتها در خصوص دست کردن در جیب سازمان تامین اجتماعی پرداخت و گفت: هر روز به بهانهای بخشی از اموال و داراییهای سازمان تامین اجتماعی را غارت میکنند، غافل از اینکه نمیدانند سازی که امروز کوک کردهاند، صدایش در آینده نزدیک به صورت گوش خراشی به صدا در خواهد آمد.
وی به دولت هشدار داد از هر اقدامی که مانع ادامه حیات تامین اجتماعی میشود، خودداری کند و گفت: اگر دولت کسری بودجه، مشکلات مالی، سومدیریت و چالشهای خود را با سواستفاده از منابع سازمان تامین اجتماعی جبران میکند، باید بداند که تیشه برداشته و به ریشه مدیریت اقتصاد کشور میزند.
عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تهران با تاکید بر اینکه به عنوان دلسوز نظام و سازمان تامین اجتماعی، چالشها را مطرح میکنم گفت: سازمان تامین اجتماعی مانند سد محکمی است که مقابل سیلابهای سهمگین مالی و اجتماعی کارگران و بازنشستگان ایستاده و چنانچه دولت بیش از این دیوارههای این سد را تخریب کند، بزودی باید شاهد فروریختن دیواره سد و سیلاب پشت آن بر سر نظام باشیم.
وی با اعلام اینکه بیش از ۵۰ درصد جمعیت کشور به وسیله خدمات سازمان تامین اجتماعی مدیریت میشود گفت: از بیمه حوادث کارگران تا بیمههای درمان و پرداخت مستمری بازنشستگان بر دوش سازمان تامین اجتماعی است و چنانچه دولت با تصمیمات سلیقهای و مجلس با مصوبات غیر کارشناسی، بار بیشتری بر دوش سازمان تامین اجتماعی تحمیل کند، باید منتظر اعتراض بیش از ۵۰ درصد جمعیت باشند.
صادقی با اعلام اینکه امروز به عنوان مشاوری دلسوز برای کارگران، بازنشستگان و نظام سخن میگویم گفت: اگر دولت مانند گذشته به صورت دائم در خمره سازمان تامین اجتماعی دست کند و اموال و داراییهای آن را بردارد، روزی فرا خواهد رسید که سازمان تامین اجتماعی نیز مانند دیگر صندوقها توان ارائه خدمت به بیمه شدگان و بازنشستگان را ندارد.
وی با اعلام اینکه بازنشسته ای که بیش از ۶۰ درصد آنها حداقل بگیر هستند و در سخت ترین شرایط معیشتی اموراتشان را می گذرانند، چیزی برای از دست دادن ندارند گفت: بازنشسته ای که زنده است و زندگی نمی کند، وقتی قرار باشد نفسش را هم بگیرند، به خیابانها خواهد آمد و اعتراض فیزیکی می کند، در این صورت دیگر نمی توان آب رفته را به جوی بازگرداند.
نظر شما