گفتگو اختصاصی صفحه اقتصاد با احمدی پنجکی عضو هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان
خیز وزارت بهداشت برای مصادره بخش درمان تامین اجتماعی
احمدی پنجکی از زمزمه های خطرناک دست اندازی به اموال سازمان خبر داد
احمدی پنجکی عضو هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان با هشدار نسبت به اینکه شنیده می شود وزارت بهداشت بار دیگر ساز مصادره بخش درمان سازمان تامین اجتماعی را بصدا درآورده گفت: اجازه دست اندازی وزارت بهداشت به مراکز ملکی درمان سازمان تامین اجتماعی را نمی دهیم.

کوروش شرفشاهی - پرویز احمدی پنجکی رئیس کانون بازنشستگان شمیرانات در گفتگو با صفحه اقتصاد ضعف خدمات در بخشهای دارو و درمان را جدی ترین چالش بازنشستگان دانست و گفت: حذف داروهای اساسی از بیمه تامین اجتماعی، زندگی را به کام بازنشستگان تلخ کرده، زیرا بخش قابل توجهی از حقوق بازنشستگان صرف دارو و درمان می شود.
وی با تاکید بر اینکه مدیرعامل، هیات مدیره و هیات امنای سازمان تامین اجتماعی باید به درمان بازنشستگان ورود کنند گفت: افزایش هزینههای درمان سرسام آور شده و مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی نیز رویکرد منفعت طلبی را در پیش گرفته و به جای بازنشستگان و بیمه شدگان، سرمایه داران را میپذیرند.
رئیس کانون بازنشستگان شمیرانات با انتقاد از مدیریت هلدینگی در مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی گفت: بیمارستانهای فوق تخصصی همچون میلاد در خدمت ثروتمندان قرار گرفته و طبقات بالای بیمارستان از خدمات رسانی به بازنشستگان محروم شده اند مگر آنکه مانند ثروتمندان، مبالغ کلانی صدها میلیون تومانی به سازمان تامین اجتماعی بپردازند.
وی با هشدار نسبت به اینکه مراکز درمانی ملکی سازمان به بهانههای مختلف از ارائه خدمات به بازنشستگان خودداری میکنند گفت: به علت ضعف رسیدگی و حق ویزیت های پایین به پزشکان و پرستاران، پزشکان متخصص و توانمند از سازمان تامین اجتماعی خداحافظی کردهاند.
وی با هشدار نسبت به اینکه یکی از مهمترین چالشهای حوزه درمان این است که نظارت بر بخشهای درمان سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت محول شده گفت: نظارت بر بخش درمان تامین اجتماعی به عنوان زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مانند گذشته باید بر عهده این وزارتخانه باشد.
احمدی پنجکی با ابراز تاسف از اینکه شورای عالی بیمه زیر نظر وزارت بهداشت و درمان است گفت: سازمان غذا و دارو هر جور دلش می خواهد، افزایش هزینه دارو و درمان را تصویب میکند و هیچ مخالفتی با این افزایش های مساله دار صورت نمیگیرد.
وی با یادآوری اینکه در سالهای گذشته وزارت بهداشت بر بخش درمان سازمان تامین اجتماعی چنگ انداخته بود که با اعتراض های گسترده کارگران و بازنشستگان عقب نشست گفت: وزارت بهداشت به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فشار می آورد تا سهم 9/27 حق بیمه کارگران را از سازمان بگیرد و اصرار داشت تا تمامی مردم از مراکز درمانی تامین اجتماعی استفاده کنند و در مقابل، کارگران و بازنشستگان نیز از مراکز درمانی وزارت بهداشت استفاده کنند.
نایب رئیس کانون بازنشستگان استان تهران با اشاره به بازدیدهایی که از بیمارستانها و درمانگاههای سازمان تامین اجتماعی داشته گفت: اکنون برای گرفتن نوبت ویزیت از بیمارستانها یا درمانگاه های تامین اجتماعی باید مدتها در انتظار بمانیم و خدمات مناسبی هم ارایه نمی شود، وای بروزی که اختیار مراکز درمانی سازمان به وزارت بهداشت سپرده شود.
وی با اشاره به قانون درمان پایه و قانون الزام گفت: بر اساس قانون تامین اجتماعی، درمان موثر، سریع و رایگان در قالب بیمه پایه و قانون الزام باید به بیمه شدگان و بازنشستگان ارائه شود، اما بدلیل آنکه قانون درمان پایه اجرا نمی شود، بیمه تکمیلی را به بازنشستگان تحمیل کردند که آن هم با توجه به تاخیر در پرداخت حق بیمه از سوی سازمان تامین اجتماعی، چالش دیگری را رقم زده است.
پرویز احمدی پنجکی با انتقاد از دست اندازی وزارت بهداشت به بخش درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: اکنون که مالک بیمارستانها و مراکز درمانی تامین اجتماعی هستیم، خدمات مناسبی دریافت نمی کنیم، وای به روزی که اختیار مراکز درمانی را به وزارت بهداشت بسپاریم و به جای مالک، مستاجر شویم.
وی با انتقاد از شیطنت هایی که از سوی دولتها علیه کارگران، بازنشستگان و سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته و می گیرد گفت: به جای آنکه دولت بدنبال پرداخت مطالبات سازمان تامین اجتماعی باشد که از 900 هزار میلیارد تومان گذشته، بدنبال غارت بقیه اموال سازمان تامین اجتماعی است.
عضو هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان از برگزاری نشست تحصصی با معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی در هفته آینده خبر داد و گفت: بنا داریم در این نشست با معاونت درمان اتمام حجت کنیم، زیرا ادامه زندگی برای بازنشستگان با این شرایط نامناسب درمان امکان پذیر نیست.
نظر شما