در نخستین روز همایش «بیمه و توسعه» چه گذشت؟

در نخستین روز از برگزاری همایش «بیمه و توسعه» وزیر علوم، رییس پژوهشکده بیمه، رییس کل بیمه مرکزی و پژوهشگرانی از پنج کشور خارجی به ایراد سخن پرداختند که محور مقالات و سخنرانی‌ها، تکافل، بیمه‌گری در جهان اسلام و استفاده از فناوری‌های نوین در صنعت بیمه بود.

در نخستین روز همایش «بیمه و توسعه» چه گذشت؟
صفحه اقتصاد -

سی‌امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین المللی «بیمه و توسعه» با حضور فعالان صنعت بیمه و اساتید دانشگاهی از شش کشور جهان در محل سالن اصلی همایش های برج میلاد تهران برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر محمدعلی زلفی‌گل ـ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این همایش بیان کرد: در حال حاضر صنعت بیمه باید برای بیمه مشاغل در فضای مجازی ایده های جدیدی را ارائه کند.

وی افزود: بسیاری از دانش‌های جدید بر اساس علوم نوظهوری که الان وجود ندارد شکل می‌گیرد و صنعت بیمه نباید از علم روز عقب بیفتد. وزیر علوم با اشاره به این مطلب که همایشهای بسیاری در کشور برگزار می‌شود، اظهار داشت: برخی رویدادها مثل این همایش از جنبه اختصاصی فراتر هستند و رویکردی ملی و حتی فراملی دارند.

همچنین در ادامه دکتر محمدمهدی عسگری ـ  رییس پژوهشکده بیمه یادآور شد: در سال ۲۰۱۰ بیمه همتا به همتا مطرح شد که این بار کشورهای اروپایی و آمریکا مبتکر این نوع بیمه بودند. عجیب است که در این نوع بیمه هم بیمه‌گذاران شریک می‌شوند و نسخه غربی تکافل است و شاید در همایش سال آینده بتوانیم در این حوزه‌های جدید بیمه‌ای هم مقالاتی داشته باشیم. وی افزود: پیش‌نویس نظریه امام خمینی (ره) در صنعت بیمه تحت عنوان تکافل که طرح پیشرفته تکافل محسوب می‌شود در بیمه مرکزی موجود است و به زودی در صحن هیات دولت مطرح می‌شود.

دکتر علی استادهاشمی ـ رئیس کل بیمه مرکزی نیز در این همایش با تبریک روز ملی بیمه اظهار داشت: ما به فرهنگ‌سازی بیمه‌ای نیاز داریم و در این راستا باید اقداماتی را آغاز کنیم.

دکتر استادهاشمی به برگزاری هفته بیمه‌ با برپایی ۱۷ همایش استانی با حضور مدیران ارشد صنعت بیمه اشاره و از بازخوردهای مثبت آن ابراز خرسندی کرد.

در ادامه دکتر رادزوآن؛ رئیس انجمن تکافل مالزی، ادی ستیوان؛ رئیس انجمن بیمه اسلامی اندونزی، عایشه مونیزا؛ استاد تمام دانشگاه اینسیف مالزی، پروفسور شاکر گورمش؛ استاد تمام موسسه اقتصاد و مالی اسلامی دانشگاه مرمره، فلک سومرو؛ مشاوربیمه ای سازمان بورس و اوراق بهادار پاکستان و دکتر عباس راد، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی سخنرانی کردند.

در این همایش دو روزه نمایندگانی از کشورهای ایران، انگلیس، اندونزی، مالزی، پاکستان و ترکیه حضور دارند.

در حاشیه این همایش ۱۰ پنل تخصصی و ۱۲ کارگروه ویژه حوزه بیمه راه اندازی و جدیدترین مقالات و یافته های بیمه در دنیا به شرکت کنندگان عرضه شد.

در آخرین رویداد روز نخست همایش نیز از برترین های صنعت بیمه کشور با حضور دکتر علی استادهاشمی؛ رییس کل بیمه مرکزی، هیات عامل بیمه مرکزی و مدیران عامل شرکت های بزرگ بیمه کشور تجلیل و قدردانی شد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه