برگزاری اولین نشست کشوری کمیته تخصصی امور بانوان، خانواده و جوانی جمعیت تأمیناجتماعی
قائممقام مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در اولین نشست کشوری کمیته تخصصی امور بانوان، خانواده و جوانی جمعیت این سازمان، پژوهش و تبیین مسائل زنان را نیازمند
به گزارش صفحه اقتصاد به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، دکتر حبیباله حسنخانلو در این نشست که با حضور مشاور مدیرعامل در امور زنان و خانواده و جمعی از مدیران ستادی و نمایندگان واحدهای مختلف ستادی و رؤسای برخی شرکتهای تابعه و از طریق ویدئوکنفرانس با مشارکت نمایندگان کمیته تخصصی زنان در استانها برگزار شد، با اشاره به طرح شدن الگوی سوم زن مسلمان ایرانی از سوی رهبر معظم انقلاب در قالب "زن نه شرقی-نه غربی" گفت: برای تحقق ایده این الگو، کارهای زیادی باید انجام بگیرد. این الگو مسیر کار را به ما نشان میدهد و انتظار میرود برای رسیدن به این الگو، راهبردهایی تعریف شوند که خوشبختانه این راهبردها در حوزه زنان سازمان تأمیناجتماعی تعریف شده و تلاشهایی در این زمینه انجام گرفته اما برای تکمیل کار، نیازمند فعالیتهای بیشتر و تخصصیتری هستیم. پیشنهاد میکنم گزارههایی جمعآوری کنید که ارزش بینظیری دارند و قابل جایگزینی نیستند و این چنین گزارههایی از بیانات امام راحل انقلاب و رهبری معظم بهدست میآید. این گزارهها تک جملات نظاممند هستند و به خوبی پیوستگی دارند و از اندیشه
اسلامی اخذ شدهاند و ضروری است که محقق در حوزه زنان به این گزارهها مراجعه کند.
وی افزود: این گزارهها را باید توسعه داد تا نظام مسائل زنان شناسایی شده و بتوانیم به پرسشهای نظاممند و فکر شده پاسخ بدهیم تا در نهایت هدف ایده الگوی سوم زن ایرانی تولید شود. به غیر از این گزارهها نیاز است از نتایج پژوهشهای ملی صورتگرفته توسط نهادهای معتبر تحقیقاتی کشور استفاده کنیم.
دکتر حسنخانلو گفت: در مرحله بعد نیاز به طراحی چارچوبی داریم که بتوان اطلاعات و گزارههای جمعآوری شده را در آن تحلیل کرد. این چارچوب اطلاعات را منظم میکند. در پژوهش حوزه زنان حتماً توصیف تحلیلی از وضعیت موجود داشته باشیم و این توصیف باید هوشمندانه و خلاقانه باشد. بعد نقاط ضعف و قوت و تهدیدات و مزیتها شناسایی شده و در مرحله بعد توصیف و تحلیل در چارچوب قرار گیرد تا به الگوی سوم زن ایرانی مسلمان نزدیکتر شده و به عبارتی تحقیقات عینی شود.
مشاور مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در امور زنان و خانواده نیز در این نشست با اشاره به اینکه این جلسه نخستین نشست کمیتههای تخصصی امور بانوان، خانواده و جوانی جمعیت است و با توجه به تأکید مدیرعامل محترم سازمان بر پیگیری مسائل زنان و برگزاری نشستهای تخصصی جوانی جمعیت گفت: نمایندگان حوزه زنان در اداراتکل و مدیریتهای درمان استانها تعیین و معرفی شدهاند و نمایندگان معرفی شده موظف به برگزاری کمیتههای تخصصی زنان و جوانی جمعیت در ستاد و استانها هستند و همگی همنظریم که با توجه به تأکیدات دولت سیزدهم و وزیر محترم کار نسبت به مسئله جوانی جمعیت، اقدامات تحولآفرینی را که مرتبط با حوزه فعالیت سازمان باشد، برای همکاران و بیمهشدگان پیگیری کنیم.
دکتر شکیبا محبیتبار، مشاور مدیرعامل در امور زنان و خانواده نیز به بسط گفتمان زنان در چارچوب الگوی سوم زنان بهعنوان یکی از راهبردهای مطرح شده در مسائل زنان اشاره کرد و گفت: این الگوی سوم زنان ایرانی مسلمان برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی است که الگوی شرقی و غربی را برای زنان مسلمان ایرانی نفی میکنند و میفرمایند" زن مسلمان ایرانی، تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود و ثابت کرد که میتوان زن بود، عفیف بود، محجبه و شریف بود، و در عین حال، در متن و مرکز، نقشآفرینی کرد و فتوحات بزرگ به ارمغان آورد."
وی مهارتافزایی، جریانسازی در مسائل زنان و خانواده، رصد و پاسخگویی به دغدغههای آنها، ترویج ارزش فرزندآوری و تقویت زیرساختها با افزایش سلامت جسمی و نشاط را از دیگر راهبردهای تعریف شده در کمیتههای تخصصی زنان در سازمان تأمیناجتماعی برشمرد و گفت: هدف این کمیتهها ارتقای تعامل ستاد و استانها در این خصوص است و انتظار داریم همکاران استان با ملاحظه شرایط بومی مناطق پیشنهادات خود را برای ارتقای جایگاه زنان در سازمان و رفع مشکلات آنها ارائه کنند.
در ادامه این نشست، مدیران و نمایندگان حاضر در نشست به ارائه گزارش عملکرد و اقدامات خود در حوزه زنان پرداختند.
نظر شما