آغاز به کار بخش مشاوره ترک اعتیاد در واحد بهداشت و فوریت های پزشکی شرکت آلومینای ایران

مدیر ایمنی بهداشت و محیط زیست شرکت آلومینای ایران از محیط های کاری به عنوان نشانگاه های بسیار مناسبی برای اجرای برنامه های پیشگیری از اعتیاد یاد کرد و در این راستا از آغاز به کار بخش مشاوره ترک اعتیاد در واحد بهداشت و فوریت های پزشکی شرکت خبر داد.

آغاز به کار بخش مشاوره ترک اعتیاد در واحد بهداشت و فوریت های پزشکی شرکت آلومینای ایران
صفحه اقتصاد -

مهندس میرزاجانی در این رابطه اظهار داشت: متاسفانه در سال های اخیر شیوع پدیده خانمان‌سوز اعتیاد به مواد مخدر در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه کارگران آسیب های اجتماعی زیادی همچون طلاق، بی بندوباری و انحرافات اخلاقی و اجتماعی، سست نمودن بنیان خانواده ها، شیوع انواع بیماری ها و بسیاری از مشکلات دیگر را در پی داشته است که از نظر فعالیت های شغلی زنگ خطر جدی برای کاهش بهره‌وری است.

به گزارش روابط عمومی و امور اجتماعی شرکت آلومینای ایران؛ وی افزود: با توجه به اهمیت این مساله در سلامت روحی و جسمی و برآیند کاری پرسنل فعال در شرکت آلومینای ایران، پیشگیری و مقابله با اعتیاد در محیط‌های کارگری در این شرکت بسیار مورد تاکید بوده و برنامه ریزی لازم در این زمینه به صورت جدی در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: مطالعات متعدد در این زمینه نشان داده اند که سوءمصرف مواد مخدر در محیط کار باعث مشکلات متعددی گردیده است که شامل افزایش حوادث ناشی از کار، کاهش بهره وری و ایجاد خطر برای جامعه بوده است بنابراین در سال های اخیر به جهت افزایش برنامه های اجرایی در زمینه پیشگیری و آگاهی در زمینه سوء مصرف مواد در محیط کار افزایش‌ یافته و مشخص گردیده است که محیط های کاری نشانگاه های بسیار مناسبی برای اجرای برنامه های پیشگیری از اعتیاد می باشند.

مدیر ایمنی بهداشت و محیط زیست شرکت آلومینای ایران با تاکید بر اهمیت توجه به کاهش این آسیب ها ، گفت: برنامه های مختلفی در حوزه پیشگیری از اعتیاد در این بخش در حال انجام است.

مهندس میرزاجانی کاهش آسیب‌های اجتماعی، اقتصادی، بهداشتی و روانی، افزایش آگاهی و دانش مردم درباره خطرات سوء مصرف مواد مخدر، پویایی وافزایش قدرت اراده برای پرهیز مداری از مواد مخدر، ارائه آموزش‌های موثر به کارکنان، خانواده‌ها و جامعه محل کار و زندگی و تلاش برای ایجاد جامعه سالم، پایدار و بهبود یافته را از مهمترین اهداف ابن بخش برشمرد.

وی افزود: برگزاری 4 کارگاه آموزشی کاهش آسیب های اجتماعی با محوریت پیشگیری از اعتیاد و مهارت های زندگی و ارتقاء و آگاهی کارکنان از آثار و عوارض سوء مصرف انواع مواد مخدر در مورخه 24 الی 27 اردیبهشت 1403 با حضور حدود 450 نفر از پرسنل در سالن اجتماعات شرکت ، مشاوره فردی و تلفنی به مراجعین در خصوص اقدامات پیشگیرانه و آگاهی دادن به افراد آسیب دیده از مواد مخدر در بخش جسمی، عاطفی و روانی را از جمله اقدامات این بخش برشمرد.

وی یادآور شد: همچنین ارائه مشاوره به کارکنانی که در پاکی از مواد مخدر به سر می برند جهت پرهیز مداری از مواد مخدر و ارائه راه حل مواجه با مشکلات احتمالی و اطلاع رسانی از طریق نصب بنر در ورودی های شرکت آلومینا و تبلیغات در فضای مجازی نیز از دیگر اقدامات انجام گرفته است.

مهندس میرزاجانی افزود: در کارگاه های آموزشی برگزار شده، سرپرست بهداشت و فوریت های پزشکی و مشاور ترک اعتیاد در خصوص آشنایی با تعاریف و مفهوم معتاد و بیماری اعتیاد، علت های روی آوردن افراد به مواد مخدر، انگیزه های مختلف شیوع اعتیاد، انواع مخدرهای رایج و جنبه های اعتیاد آور ،آسیب های اعتیاد بر سلامت افراد، تعریف نقطه پایان خط برای افراد مصرف کننده و راه حل های بهبودی از بیماری اعتیاد و مصرف مواد مخدر توضیحات کاملی ارائه نمود که مورد استفاده شرکت کنندگان قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: یک نفر مشاور ترک اعتیاد،کارشناس روانشناسی،کارشناس علوم تربیتی، پزشک طب کار،پزشک متخصص داخلی و تیم پرستاری و فوریت های پزشکی اعضای تیم بخش مشاوره ای ترک اعتیاد واحد بهداشت و فوریت های پزشکی را تشکیل می دهند.

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان