مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در آیین بهرهبرداری بیمارستان آبادان؛
توسعه خدمات درمانی با تمرکز بر مناطق محروم، اولویت سازمان تأمیناجتماعی است
میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در آیین بهرهبرداری از بیمارستان تأمیناجتماعی آبادان؛ ضمن تسلیت شهادت فرمانده مقاومت شهید اسماعیل هنیه و گرامیداشت یاد و نام شهدای خدمت خصوصاً رئیسجمهور شهید حضرت آیتالله رئیسی، اظهار داشت: آنچه در این دولت در حوزههای مختلف خدمت خصوصاً در حوزه مهم حکمرانی تأمیناجتماعی با پوشش بیش از ۵۳ درصدی جمعیت کشور رقم خورد، مرهون نیت خالصانه و مجاهدتهای شهید جمهور عزیز و خستگیناپذیر ما است. بر همین مبنا تکمیل و توسعه خدمات درمانی با تمرکز بر مناطق محروم، اولویت سازمان تأمین اجتماعی است که در این مدت تلاش شد تا پروژههای عمرانی در بخشهای مختلف تکمیل شده و توسعه پیدا کند.
موسوی افزود: با هدایتهای راهبردی رئیسجمهور شهید و مدیریت عالمانه وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تلاشهای شبانهروزی همکاران محترم سازمان تأمیناجتماعی، مسیر توسعه خدمات را در سازمان دنبال کردیم که یکی از نتایج آن بهرهبرداری از بیمارستان ۱۷ شهریور آبادان است.
موسوی با تأکید بر اینکه با وجود چالشهای جدی سازمان در ابتدای دولت سیزدهم، توسعه خدمات درمانی به خوبی رقم خورد، اظهار داشت: در دولت شهیدجمهور عزیز، اتفاقات بینظیری افتاد که از جمله آنها تأدیه بدهی ۲۶۰ هزار میلیارد تومانی دولت به سازمان تأمیناجتماعی و بهتبع آن تسویه بدهی بیش از ۱۰۶ هزار میلیارد تومانی این سازمان به نظام بانکی بود.
وی افزود: درحالیکه در ابتدای این دولت حدود ۲۷ هزار میلیارد تومان حقوق و مستمری ماهانه بازنشستگان با کسری منابع حدودا ۵ هزار میلیارد تومانی پرداخت میشد، اما با رویکرد تحولی دولت مردمی سیزدهم، امروز بالغ بر ۶۵ هزار میلیارد تومان ایفای تعهدات ماهانه بدون یک ریال استقراض انجام میشود؛ اتفاقی که از ابتدای ۱۴۰۲ آغاز شده و انشاءالله استمرار خواهد بافت.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با اشاره به اینکه توسعه خدمات درمانی با اولویت مناطق محروم؛ همواره مورد تأکید رئیسجمهور شهید بود، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزدهم حدود ۴۳ مرکز درمانی تخصصی، فوقتخصصی و بیمارستانی در سراسر کشور به بهرهبرداری رسید. در همین استان خوزستان علاوه بر بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی ۱۷ شهریور که امروز افتتاح شد، توسعه بیمارستان شوشتر، توسعه بیمارستان امام علی (ع)، توسعه بیمارستان دزفول، ایجاد درمانگاه ایذه و باغملک و رامشیر و توسعه و تجهیز زیرساختهای بیمارستان بهبهان از جمله اقداماتی است که تا امروز انجام شده است.
وی افزود: از ابتدای دولت مردمی سیزدهم تا امروز بالغ بر ۲۵۰۰ میلیارد تومان توسعه خدمت درمانی در استان خوزستان رقم خورده است که امیدوارم بخشی از دین ما به این خاک پرگوهر که با خونهای انسانهای بزرگ لالهگون شده را ادا کرده باشیم.
موسوی درباره بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی ۱۷ شهریور آبادان، گفت: بیمارستان ۱۷ شهریور که از سال ۹۰ تا ۱۴۰۰ حدود ۶۵ درصد پیشرفت داشت و در مدتکوتاهی از سال ۱۴۰۱ تا امروز ۳۵ درصد باقیمانده آن تکمیل شد، بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای سازمان تأمیناجتماعی هزینه داشته است.
وی افزود: ما در انتهای سال گذشته ۶ دستگاه آمبولانس پیشرفته را به استان خوزستان اختصاص دادیم. سه دستگاه سی.تی.اسکن پیشرفته خریداری شده و به زودی به مراکز مربوطه منتقل میشود. دستگاه پورتابل رادیولوژی و انواع تجهیزات پیشرفته بیمارستانی از دیگر مواردی است که خریداری و تخصیص داده شد تا تجهیزات درمانی در این استان به سطح مطلوبی برسد و دلیل این اتفاقات هم تأکیدات رئیسجمهور شهید و وزیر محترم کار مبنی بر توجه بیشتر به مناطق کمتر برخوردار بود.
نظر شما