آخرین خبر از طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت امروز چهارشنبه ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۳ | سرنوشت سردرگم و بلاتکلیف طرح ساماندهی نیروهای شرکتی

آخرین خبر از طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت امروز چهارشنبه ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۳ و طرح ساماندهی نیروهای شرکتی را در این گزارش بخوانید.

آخرین خبر از طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت امروز چهارشنبه ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۳ | سرنوشت سردرگم و بلاتکلیف طرح ساماندهی نیروهای شرکتی
صفحه اقتصاد -
با توجه به روند طولانی و پیچیده تصویب طرح ساماندهی کارکنان دولت، هر یک از مراجع ذی‌صلاح، از جمله مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام، سعی دارند تا مسئولیت تأخیر در اجرای این طرح را به دوش دیگری بیندازند. این وضعیت نه‌تنها به سردرگمی بیشتر در فرآیند تصمیم‌گیری منجر شده، بلکه زندگی کارمندانی که منتظر تعیین تکلیف وضعیت استخدامی خود هستند را تحت تأثیر قرار داده است.
 
 
 
طرح ساماندهی کارکنان دولت همانطور که از اسمش پیداست به منظور بهبود وضعیت استخدامی و حقوقی کارکنان دولت و به ویژه کارکنان شرکتی طراحی شده اما نه تنها تاکنون به اهداف خود نرسیده بلکه عدم پاسخگویی نهادهای تصمیم‌گیر در این خصوص نگرانی جدی را برای کارکنان دولت ایجاد کرده است. هدف اصلی این طرح، تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به استخدام رسمی و دائمی در دستگاه‌های دولتی است و می‌تواند به کاهش تبعیض و نابرابری‌های موجود در استخدام‌ها کمک کند.

 

 
 
 

گردن‌گیری مسئولان در قبال طرح ساماندهی کارکنان دولت خراب شده است

طرح ساماندهی اگرچه در دولت‌ها و مجالس دوره‌های اخیر مراحل مختلفی از بررسی و تصویب را طی کرده اما هنوز سرنوشت آن در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

نگاهی به سرنوشت کلاف سردرگم «طرح ساماندهی کارکنان دولت»/ چرا هیچ نهادی مسئولیت این بلاتکلیفی را گردن نمی‌گیرد؟

این طرح ابتدا در مجلس شورای اسلامی تصویب و سپس به شورای نگهبان ارسال شد و در ادامه به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع داده شد و در حالیکه نمایندگان مجلس بارها از تریبون خانه ملت با خطاب قرار دادن اعضای مجمع از آنها خواسته بودند که هرچه زودتر تکلیف این طرح را معین کنند اما اطلاعیه اخیر مجمع تشخیص کلاف سردرگم این طرح را بیش از پیش نمایان کرد.

این مسیر تا پیش از اطلاعیه مجمع هم با حواشی زیادی همراه بوده و هر یک از مراجع ذیصلاح تاکنون از پذیرش مسئولیت در این خصوص شانه خالی کرده‌اند.

موافقان و مخالفان چه می‌گویند؟

موافقان این طرح که عمده آنها کارکنان دولت و نمایندگان مجلس هستند معتقدند که اجرای این طرح بار مالی جدیدی برای دولت ایجاد نخواهد کرد. به عبارت دیگر، هزینه‌های مربوط به استخدام مستقیم کارکنان به جای پرداخت به واسطه‌ها، به خود کارکنان پرداخت خواهد شد.

برخی نمایندگان مجلس نسبت به تأخیر در تصمیم‌گیری مجمع تشخیص مصلحت نظام گلایه دارند و این تأخیر را به ضرر جمعیت میلیونی که مشمول این طرح هستند، می‌دانند و تاکید دارند که این طرح به عنوان یک اقدام مهم در راستای بهبود وضعیت استخدامی کارکنان دولت و رفع مشکلات موجود در این حوزه تلقی می‌شود و انتظار می‌رود که با تصویب نهایی، تغییرات مثبتی در این زمینه ایجاد کند.

در همین رابطه برخی هم مانند علی بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس معتقدند که در پشت صحنه این بلاتکلیفی مافیای اقتصادی حضور دارند؛ چراکه نمی‌شود ۳۵ هزار شرکت در این مملکت مفت مفت بچرخند و در دستگاه‌ها به نیروی انسانی ظلم و استثمار شود.

قرار بود پس از تصویب نهایی طرح، آیین‌نامه‌های مربوط به اجرای آن به سرعت تدوین و برای تصویب به مجلس ارسال شود تا امکان جذب نیروها به صورت دائمی در سال جاری فراهم شود.

با وجود حمایت‌های گسترده از این طرح اما هنوز هم مخالفانی وجود دارند که به دلایل مختلف از جمله بار مالی، تضاد با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تأثیرات آن بر ساختار استخدامی دولت، به آن انتقاد می‌کنند.

مقصر بلاتکلیفی طرح ساماندهی کدام نهاد است؟

در حالیکه طرح ساماندهی کارمندان دولت طی سال‌های اخیر و در دوره‌های مختلف در انتظار اعلام نظر مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیات عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام بوده هر یک از این نهادها مدعی هستند، آنچه در حیطه وظایف‌شان بوده انجام داده‌اند و تلاش می‌کنند تقصیر عدم تصویب نهایی و اجرای آن را برعهده‌ی دیگری بیندازند.

نامه آملی لاریجانی به جنتی

طرح ساماندهی کارکنان دولت برای اولین بار در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و سپس به شورای نگهبان ارسال شد و پس از چندین دور اصلاحات و رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان، این طرح در تاریخ ششم شهریور ماه سال گذشته (۱۴۰۲) به جهت تایید نهایی به شورای نگهبان ارسال شد. 

یکی از دلایل اصلی مخالفت‌ها و رفت و برگشت‌های متعدد این طرح، موضوع بار مالی و نگرانی از بزرگ شدن دولت بوده است. در حالیکه حقوق و مزایای کارکنان شاغل در دستگاه‌ها که به صورت پیمانکاری فعالیت می‌کنند، به واسطه شرکت‌ها پرداخت می‌شود و با این قانون فقط وضعیت واسطه‌ها تغییر خواهد کرد. هدف اصلی این طرح حذف واسطه‌ها و ایجاد قرارداد مستقیم بین نیروها و دستگاه‌های دولتی است.

در این مرحله شورای نگهبان بررسی طرح تعیین شده توسط مجلس را به اصرار نمایندگان مجلس  به مجمع تشخیص مصلحت واگذار کرد. پس از ارسال طرح از شورای نگهبان به مجمع تشخیص مصلحت، رئیس مجمع در تاریخ دوم اسفند ماه ۱۴۰۲ در نامه‌ای نظر خود را خطاب به دبیر شورای نگهبان اعلام می‌کند که توضیحات آن به شرح ذیل است:

پیرو نامه‌های شماره ۱۰۲۵۷۱/۰۱۰۱۰ مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰ و ۹۰۰۰-۶۶۰۶۰ مورخ ۱۴۰۲/۶/۸ و در اجرای آیین نامه نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام و مطابق با ماده ۶ آیین نامه مذکور، مصوبات هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام جلسه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۱) در مورد طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌های موضوع ماده ۲۹ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب مجلس شورای اسلامی به شرح ذیل جهت اقدام مقتضی، طبق اصل یکصد و دهم قانون اساسی ارسال می‌شود مغایرت ماده واحده مصوبه مجلس شورای اسلامی با بندهای ۲ و ۱۰ سیاست‌های کلی نظام اداری، و نیز بند ۱۶ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی کماکان به قوت خود باقی است.

نگاهی به سرنوشت کلاف سردرگم «طرح ساماندهی کارکنان دولت»/ چرا هیچ نهادی مسئولیت این بلاتکلیفی را گردن نمی‌گیرد؟

                       
از سوی دیگر ره‌پیک به عنوان قائم مقام دبیر شورای نگهبان در تاریخ ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۲ درست ۲۴ روز بعد از نامه رئیس مجمع به شورای نگهبان در نامه‌ای جداگانه به قالیباف اعلام می‌کند که اصلاحات مجلس در جلسه ۲۲ اسفندماه این شورا مورد بررسی قرار گرفته اما با استناد به نظر هیات عالی نظارت مجمع این طرح مغایر اصل ۱۱۰ قانون اساسی شناخته شده است.     

 

نگاهی به سرنوشت کلاف سردرگم «طرح ساماندهی کارکنان دولت»/ چرا هیچ نهادی مسئولیت این بلاتکلیفی را گردن نمی‌گیرد؟نگاهی به سرنوشت کلاف سردرگم «طرح ساماندهی کارکنان دولت»/ چرا هیچ نهادی مسئولیت این بلاتکلیفی را گردن نمی‌گیرد؟

تا اینجا مشخصا شورای نگهبان مخالفت رسمی با طرح ساماندهی نداشته و ایراداتی که هیات عالی نظارت به این طرح داشته را به مجلس منعکس کرده اما از سوی دیگر این شورا در این نامه نظر مستقل خود در این خصوص رسما اعلام نکرده و تنها به اعلام نظر هیات عالی بسنده کرده است.

ایرادات هیات عالی مجمع به طرح ساماندهی چه بود؟

هیات عالی نظارت مجمع در نامه مذکور به دبیر شورای نگهبان موارد مغایرت این طرح را به شرح زیر اعلام کرده است:

نگاهی به سرنوشت کلاف سردرگم «طرح ساماندهی کارکنان دولت»/ چرا هیچ نهادی مسئولیت این بلاتکلیفی را گردن نمی‌گیرد؟

نگاهی به سرنوشت کلاف سردرگم «طرح ساماندهی کارکنان دولت»/ چرا هیچ نهادی مسئولیت این بلاتکلیفی را گردن نمی‌گیرد؟

نگاهی به سرنوشت کلاف سردرگم «طرح ساماندهی کارکنان دولت»/ چرا هیچ نهادی مسئولیت این بلاتکلیفی را گردن نمی‌گیرد؟

پایان شائبه مخالفت شورای نگهبان با طرح سامان‌دهی کارکنان دولت

سخنگوی شورای نگهبان اما در نشست خبری خود در تاریخ  ۲۸ مهر ۱۴۰۳ به ابهامات پایان داد و در پاسخ به سوالی درباره نقش شورای نگهبان در به سر انجام نرسیدن این طرح، گفت: شورای نگهبان در مرحله نهایی نسبت به این طرح ایرادی نداشت، اما به دلیل نگرانی‌هایی که هیئت عالی نظارت بر حُسن اجرای سیاست‌های کلی نظام مطرح کرد، این طرح در نهایت با اصرار مجلس به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد. برای آگاهی از سرنوشت این طرح در مجمع، بهتر است از اعضای مجمع سؤال شود.

با توجه به این پاسخ رسمی و شفاف، مشخص شد که شورای نگهبان در نامه مذکور به رئیس مجلس تنها نقش حلقه واسط میان مجلس و مجمع تشخیص مصلحت را ایفا کرده و فقط مراتب مخالفت هیات عالی را به اطلاع رئیس مجلس رسانده است و در واقع مخالفتی با این طرح ندارد.

اطلاعیه عجیب مجمع در نقد اظهارات شتابزده و غیردقیق نمایندگان

با این حال روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام  روز هشتم آبان ماه در اطلاعیه‌ای عجیب اظهارات نمایندگان درباره بلاتکلیفی این طرح را شتابزده و غیردقیق خواند و با علاوه بر هیات عالی نظارت، شورای نگهبان را نیز جزو مخالفان این طرح برشمرد.

در بخشی از اطلاعیه مجمع آمده است: پس از اظهارنظر شورای نگهبان و اعلام مغایرت مصوبه مذکور با بند (۲) اصل (۱۱۰) قانون اساسی و اصرار مجلس شورای اسلامی صرفا در تبصره (۲) ماده واحده، موضوع این بار به عنوان یک مورد اختلافی به مجمع تشخیص مصلحت نظام، برای تشخیص مصلحت، ارجاع گردید و در جلسات مورخه۱۴۰۳/۰۵/۱۷ و۱۴۰۳/۰۶/۰۷ شورای مجمع مطرح و گزارش مسئولین دستگاههای اجرایی ذیربط و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس استماع شد. پس از انجام مذاکرات مبسوط و بررسی موضوع از ابعاد فنی و حقوقی و بیان دیدگاه های مخالفان و موافقان، رأی گیری به عمل آمد و اعضا، مصلحت مورد نظر مجلس شورای اسلامی در تبصره (۲) ماده واحده را احراز نکردند.

روابط عمومی مجمع در این اطلاعیه همچنین تاکید کرده است که با توجه به اینکه ایراد هیأت عالی نظارت و مبنی بر آن ایراد شورای نگهبان متوجه کل ماده واحده بوده و مجلس شورای اسلامی نسبت به رفع آن اقدامی ننموده و بر مصوبه خویش اصرار نورزیده بود، مطابق آیین نامه داخلی مجمع، محملی برای بررسی ماده واحده در مجمع وجود نداشت و لذا ضمن ابلاغ مصوبه مجمع در خصوص تبصره (۲)، مجمع تشخیص مصلحت نظام مقرر نمود مجلس شورای اسلامی با هماهنگی مسئولین ذی ربط اجرایی نسبت به رفع اشکالات ماده واحده اقدام نمایند. بنابراین مسئله از سوی مجمع پایان یافته است و مجلس محترم می بایست با هماهنگی دولت در جهت رفع اشکال و جلب نظر شورای محترم نگهبان اقدام نماید.

واکنش نمایندگان به اطلاعیه مجلس؛ توپ را در زمین مجلس نیندازید

ولی داداشی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی  مجلس شورای اسلامی، در واکنش به این اطلاعیه گفت که این نهاد می‌تواند نظر خود را درباره مصوبات مجلس اعلام کند، اما نباید مسئولیت را به عهده مجلس بیندازد. مجلس بر اساس قانون، مصوبه‌ای را تصویب کرده که شورای نگهبان نیز آن را تأیید کرده است. در حال حاضر کار در دست مجلس شورای اسلامی و شورای نگبهان نیست. بلکه دست مجمع تشخیص مصلحت نظام است که باید نظر خودش را اعلام کند. 

رحمت الله نوروزی هم در این خصوص گفت: اختلافات درخصوص این مصوبه بر سر تبصره دو آن بوده است اما حالا اصل ماده واحده زیر سوال رفته و درخصوص آن بیانیه صادر شده است. مجمع تشخیص و شورای عالی انقلاب فرهنگی نمی‌توانند قانون گذاری کنند و قانون گذاری شان و وظیفه مجلس است و انتظار داریم برای حل این موضوع به جای بیانیه، جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان اداری و استخدامی برگزار شود و مشکل مرتفع شود و انتظار داریم رئیس جمهور و آقای عارف که به عنوان اعضای دولت در تشخیص مصلحت هستند کمک کنند این مشکلات را حل کنیم و برده‌داری نوین را رفع کنیم و روالی که بارها نمایندگان مجلس بر روی آن اصرار دارند حل کنیم.

آملی لاریجانی: شخصاً با مصوبه موافق بودم/ معطل شدن این مصوبه به دلیل ایرادات هیئت عالی نظارت بود

آیت‌الله آملی لاریجانی اما بعد از بلند شدن صدای نمایندگان از تریبون مجلس گفت که شخصاً با مصوبه مجلس موافق بوده و به مصلحت بودن آن رأی داده است و انداختن توپ در زمین هیات عالی نظارت یادآور شد که معطل شدن این مصوبه به دلیل ایرادات هیئت عالی نظارت بوده و این ایرادات در مهلت قانونی بررسی شده‌اند.

رئیس مجمع تأکید کرد که مجلس باید به اصلاح مصوبه می‌پرداخت، اما تنها بر تبصره ۲ آن اصرار کرد و مجمع تنها می‌توانست این بخش را بررسی کند و مجمع نمی‌تواند به اصل ماده واحده ورود کند چون روی آن اصراری نشده است و در نهایت، اعضای مجمع به این نتیجه رسیدند که تبصره ۲ را به مصلحت نمی‌دانند. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد که این مجمع قانونگذار نیست و تنها در موارد خاص می‌تواند به تشخیص مصلحت بپردازد. او همچنین به نمایندگان مجلس هشدار داد که انتظارات غیرواقعی از مجمع نداشته باشند و بهتر است مجلس خود به اصلاح ماده واحده بپردازد.

آملی لاریجانی انتقادات برخی نمایندگان را رد کرد و گفت که تکرار این انتقادات می‌تواند تنش‌های غیرضروری در جامعه ایجاد کند. مجمع تنها در مورد تبصره ۲ تصمیم‌گیری کرده و برای هر گونه مشکل دیگر، باید مجلس اقدام کند. در نهایت، او خواستار عدم تکرار نظرات بی‌مورد و بی‌اساس از سوی نمایندگان شد تا از ایجاد تنش در جامعه جلوگیری شود.

موضع دولت چهاردهم در قبال طرح ساماندهی چیست؟

دولت به عنوان مجری قانون اگرچه در این مرحله نقشی در بلاتکلیفی این مصوبه ندارد اما برخی از اعضای دولت به عنوان عضو حقیقی و حقوقی مجمع چه پیش از حضور در دولت چهاردهم و چه پس از آن در این بلاتکلیفی سهیم هستند؛ چه اینکه امیرحسین ثابتی نماینده مردم تهران نیز در جلسه روز ۲۹ مهر در تذکری مدعی شد که عارف معاون اول رئیس‌جمهور، باهنر و انصاری معاون حقوقی رئیس‌جمهور جزو مخالفان اصلی به سرانجام رسیدن تکلیف نیروهای شرکتی بوده‌اند.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست  روز هشتم آبان‌ماه در پاسخ به ایلنا، در رابطه با طرح ساماندهی کارکنان دولت و همچنین مخالفت‌های تشخیص مصلحت نظام در رابطه با جذب کارکنان دولت، تصریح کرد: موضوع منابع انسانی هر کشور به این شکل است که نیاز به تصمیمات و برنامه‌ریزی راهبردی دارد. نیروهایی که از طریق خاصی در یک سازمانی جذب شده‌اند برای امور خاصی جذب می‌شوند، به طور مثال یک کار کاملاً تخصصی وجود دارد که این وظیفه را خود سازمان نمی‌تواند انجام دهد، اقدام به تامین منابع انسانی می‌کند که در کل دنیا هم در حال انجام است.

وی ادامه داد: در کشور ما این موضوع از مسیر خود منحرف شده است و ما نیروهایی را جذب کرده‌ایم در زمینه‌های خاص ولی آرام آرام همه آمدند در فضاهای سازمان‌ها و یواش یواش این موضوع از مسیر خود دور شد که این موضوع به چند دهه قبل بازمی‌گردد یعنی سال‌هاست که کشور درگیر این موضوع است و دولت به نتیجه رسیده است که باید بدنه دولت را کم کند و در عین حال دارایی نیروی انسانی را بالا ببرد اما با توجه به اینکه تعدادی از عزیزان هستند که سال‌هاست با این روند کار می‌کنند، نمایندگان مجلس هم به دنبال حل مسئله این افراد هستند.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: به هر صورت این جزو موضوعاتی است که نیاز به کارشناسی دارد و نمی‌توانیم بگوییم که همه جذب شوند و یا بگوییم همه جذب نشوند، باید کاری کنیم که با نگاه صفر و صدی و سیاه و سفید به این موضوع نگاه نکنیم. موضوعات را کارشناسی و برنامه‌ریزی کنیم و بعد به نتیجه برسیم و طبیعتاً نکاتی هم که مجمع تشخیص مصلحت نظام داشتند در خصوص بار مالی است که به دولت تحمیل خواهد شد و دولت باید بتواند عایدی خودش را به اندازه کافی تامین کند.

جلسه مشترک دولت و مجلس برای حل موانع طرح ساماندهی کارکنان دولت

در تازه‌ترین اظهارنظر پیرامون ساماندهی کارکنان دولت روز گذشته حمیدرضا کاظمی عضو کمیسیون اجتماعی  در گفت‌وگو با ایلنا، عنوان کرد که نمایندگان مجلس این هفته در حوزه‌های انتخابیه حضور دارند، رئیس کمیسیون باید بنشیند برای این موضوع (ساماندهی کارکنان دولت) که مطالبه جدی مردم است برنامه‌ریزی کند تا با دولت جلسه‌ای داشته باشیم.

همچنین رحمت‌الله نوروزی دیگر عضو کمیسیون اجتماعی هم به ایلنا  گفت که قرار شده با نگاه کارشناسی که آقای رفیع‌زاده رئیس سازمان امور استخدامی دارد دولت و مجلس جلسه‌ای باهم برگزار کنیم و موانع و مشکلات پیش رو را مرتفع کنیم تا این مصوبه اجرایی شود.

دغدغه‌های معیشتی و نگرانی کارکنان دولت از امنیت شغلی‌شان پایان می‌یابد؟

در شرایط فعلی که همه به دنبال مقصر می‌گردند نکته غیرقابل انکار این است تنها مافیای اقتصادی که پیش از این بابایی کارنامی هم به آن اشاره کرده بود از این وضعیت سود خواهد برد.

در شرایط کنونی تنها راه حل، برگزاری نشست مشترک میان ارگان‌های ذی‌صلاح و تصمیم‌گیر برای حل این منازعات است. یک جمعیت میلیونی منتظر تصمیم مجموعه حکمرانی هستند و این بلاتکیفی زندگی میلیون‌ها نفر را تحت‌الشعاع قرار داده است. این موضوع امکان ریجستری آیفون نیست که تنها برای یک قشر خاص مسرت‌بخش باشد بلکه شامل حال جمع کثیری از کارمندان دولت می‌شود که دغدغه‌های معیشتی خود را سال‌هاست با نگرانی از امنیت شغلی‌شان سپری می‌کنند.

پیشنهاد سردبیر

منبع: ایلنا
آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

  • محمد

    همان طور که مارو جلوی همسر وفرزندانمان خوار وخفیف کرده اید انشاالله در قیامت در نزد خداوندپاسخگو خواهید بود.

  • ناشناس

    با سلام فقط و فقط کارکنان شرکتی و قراردادی دولت این را به خوبی درک می کنند که اگر از خود د آقایان صدر نشین و تصمیم گیرندگان اصلی افرادی از خودشان در بدنه دولت به این شکل می داشتند مثلافرادی که در سال ۹۷ به اسم مهندس ناظر استخدام رسمی شدند اینها افرادی بودند که در دستگاه‌های اجرای در طول سال سه ماه قرارداد داشتند اما ما نیروهای قراردادی با سابقه ده سال به بالا با مدارک فوق لیسانس مرتبط با شغل دستگاه اجرایی هنوز بهمون شکل باقی مانده ایم چرا اینهمه بی عدالتی با ید با دعواها ی جناحی و سیاسی آقایان ظلم به قشری بشود چیزی اضافه نمی خواهد فقط امنیت شغلی و بر قراری عدالت در نوع استخدامی شخصی که جاری بگیر دولت است کجاش بار مالی برای دولت دارد برای دولت در دستگاه اجرای خدمت می کند و آزمونهای که هر سال یکبار می گذارد سازمان در یک استان و شهرستان در یک پست فقط یک نفر مجوز می دهند سازمان‌ اداری و استخدامی و برآبی فردی که سالها جون‌ کنده جوانی و عمرشو در آن دستگاه از دست داده هیچ‌ امتیازی قائل نمی شوند چرا اینهمه بی عدالتی چرا ....؟

  • Mahyar

    همه چیز رو نمی‌تونید جلوش رو بگیرید جزء پیشرفت کارگر چرا چون از جیبتون کم میشه
    شما ها دارید دزد و.... تحویل جامعه می‌دهید ی کارگر نهایت بتونه شکم خودش رو سیر کنه لعنت بهتون

  • محمد

    سلام بخدا دیگه از اینکه هر دفعه التماس میکنیم خسته شدیم فقط از شما مجمع تشخیص تقاضا مندم که حساب کنید یکی از فرزندان شما در زیر چکمه های شرکتهای پیمانکاری له و حق و حقوقشان پایمال می‌شود آیا باز هم به عنوان یک مسئول ساکت میماندید
    فقط آه کارگر و خانوادش گردن نگیرید
    ایزد منان آه کارگر مسلمونش و حتما می‌شنوه

  • Mahdi

    سلام بفقط خودخداتقاصش راازخایینان ونامردان این مرزوبوم وانانکه ظلم وستم میکنندبه این مردم صبورومظلوم ایرانی بحق رابگیردبوقتش فقط بفقط ماچکاره بوده وهستیم هنوزم وحیف ازان عمری راکه باجانمان درخط مقدم جبه های حق علیه باطل فداکردیم بیخودوبیجهت حق کووکجااست حتی دردل قانون پنهان است ونیست هنوزم بحق خدایابه راه راست هدایت کن ظالم ستمگرخاین راحتما

  • ناشناس

    سلام کدام وزیر ومودیر ااین منافه را ازدست میدهن

  • حسین

    سلام لطفا پیمانکار را حذف کنید...

  • کارگر

    تورو به فاطمه زهرا قسمتون میدم بخدا خیلی بلاتکلیفی سخته نکنید با قشر کارگر این کارو نزارید نفرین واه دل کارگر وخانوادش دامن گیر تون بشه
    ایران باید اینقدر سنگ دل باشد که هوای کارگرش نداشته باشد
    آقای باهنر واقای انصاری آبروی فامیل پر آوازه خود را به باد ندهید بفکر قشر کارگر باشید فکر کنی روزی بچه یانوه خودتون هم کارگر شد اون موقع میفهمید کارگر کیست و چطور نون درمی‌آورد

  • ف

    خدا ازتون نگذره خدا برتون داره خدایا به فریاد ما برس خدایا حق مظلوم را بگیر تمام مدت کرونا نیروهای شرکتی در خط اول بودن فراموش کردید روزگار سختی را

  • ناشناس

    بسمه تعالی باسلام موضوع درخواست تعیین تکلیف وتبدیل وضعیت شغلی نیروهای طرحی جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان که از چندین سال سابقه کار و فعالیت هنوز بلاتکلیف هستیم تشخیص مصلحت نظام از خداوند متعال بترسید حق حقوق ملت را ادا کنید اینجا وقتی نیست که جبران کنید ما نیروهای طرحی جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با خفت خواری داریم زندگی می کنیم همه ملت از ناراضی هستند از این وضعیت فعلی کاری کنید دل مقام معظم رهبری شادشود به دستورات مقام معظم رهبری که میگو ید سخنرانی می‌کند تاکید می کند گوش فرا دهید عمل کنید با تشکر فراوان جمعی از نیروهای طرحی جهاد کشاورزی استان سیستان بلوچستان 1403/8/16

  • مصطفی بیاتی

    سلام ،ازمسئولین دلسوز میخایم که هرچه زودتر این قضیه را به تصویب برسانند مخصوصا از تشخیص مصلحت نظام انتظار داریم زودتر به تصویب برسانند من ۱۰ ساله در زندان های استان همدان در قسمت فرهنگی مشغولم و هرساله با یک شرکتی قرار داد بستیم که همیشه حق ما را خوردن بخدا این رسمش نیست که اینقدر ظلم بشه درحق من و امثال ما که در اداره ها بطور شرکتی و ساعتی مشغولن امیدوارم هرچه زودتر این قضیه بنفع ما تموم بشه

  • ناشناس

    جنایت علیه بشریت است ایشان خودشان مدیران اصلی و سهامدار این شرکت ها هستند و سود این شرکت ها به جیب شان می رود باید مخالف حذف شان باشند

  • منصورقلندری اهواز

    من نگهبان که 12سالباپیمانکاربودم والان 13سال باشرکت قرارداد دارم باحقوقی اداره کاری دریافتی دارم وهمکاررسمی من که همان مارراهم انجام میده تفاوت زیادی و امکانات رفاهی بیشتری داردولوباسابقه کمتربه علت اینکه جزوبنددال یابه قولی خانواده ایثارگران .مگرگناه من چیست که با56سال سن هنوزمستاجربوده به علت نداشتن امنیت شغلی باید دست و‌دلمان بلرزد.ماکه حقوقمان رادولت میدهدچه فرقی بارفردیکه رسمی هست داریم.عمرمان گذشت ونزدیک بازنشستگی هستیم.

  • ق ف

    با سلام و احترام..فرزند ایثارگر مهندس شیلات بعد ۱۳ ساال سابقه کار نیروی شرکتی در اموراداری شیلات همچنان ۲ ساااال بیکارشده چرا؟ مجوز جذب حتی برای ی نفر نداریم!!! اما ۱۱ نفر رو جدیدا شیلات انزلی جذب کردن!! طی ۲ ساال که ما دنبال پیگیری بازگشت بکار رو داشتیم، با توجه به نامه بازگشت بکار مدیرکل شیلات تهران و نامه از امیر ارتش.... برنامه و بودجه گیلان فرمودن فقط مجوزجذب از تهران بیارید مشکل حل، بدون نامه درخواست از سازمان!! به شخص مجوز برچه اساسی!!! چطور با سرنوشت فرزندایثارگر بازی میکنن! ! به تبعیت از شوهر(غواض)از زمان سانچی ماموریت جنوب رفتن و همسرش بدلیل ماموریت طولانی با رضایت مدیرکل وقت انزمان بعد سال رفتن و بعدسال اومدن ، ۲ سال پیگیر کارش شده و همچنان بیکار،تا اقای جنتی و امثالهم تصمیم برگشت بدهند!!!!😭😥😭😥😭😥😭😥

  • ناشناس

    خدا ازتون نگذره و همیشه در پیشگاه خدا مغضوب و جلوی خانواده و زن و بچه خوار و ذلیل باشین چون شما چند نفرتو مجمع باعث و بانی بدبختی چند میلیون کارگر و خانواده هاشون هستین پس جابتون با خدا چون شماها عامل اصلی زیر پا گذاشتن حق الناس هستین

  • علیرضا

    خدا لعنتتون کنه.خدا از توی گلوی زن وبچه هاتون دربیاره حق کسانی مانند ما ها رو که اینجوری زندگی هامون رو سوزوندین

  • داریوش بیات

    چرا راه برای شکایت خانواده ایثارگران در دیوان عدالت وجود داره اما مردم عادی خیر . اگر طرح موردی نداره اعلام کنند هر دستگاهی اجرا نکرد در برابر قانون پاسخگو باشه و در صورت محکومیت شخص خاطی انفصال از خدمت بشه.

  • کارگر ایرانی

    خداوند لعنت تان بکند انشاالله ، حق خور هستید شکم تان سیر است و از شکم خالی خبر ندارید انشاالله از عرش بیفتید زیره فرش رگ ندارید حالا هرچی برایتان توضیح بدهیم انگار که یاسین دره گوش خر بخوانیم

اخبار ویژه