هواشناسی زاهدان فردا چهارشنبه ۱ اسفند | پیش بینی وضعیت آب و هوا سیستان و بلوچستان فردا یکم اسفند ماه ۱۴۰۳ + هواشناسی سیستان و بلوچستان

هواشناسی زاهدان فردا چهارشنبه ۱ اسفند و پیش بینی وضعیت آب و هوا سیستان و بلوچستان فردا یکم اسفند ماه ۱۴۰۳ و هواشناسی سیستان و بلوچستان را در این خبر بخوانید.

هواشناسی زاهدان فردا چهارشنبه ۱ اسفند | پیش بینی وضعیت آب و هوا سیستان و بلوچستان فردا یکم اسفند ماه ۱۴۰۳ + هواشناسی سیستان و بلوچستان
صفحه اقتصاد -

آب و هوای سیستان و بلوچستان فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا زاهدان برفی است؟ فردا هوا زاهدان آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی سیستان و بلوچستان فردا ؟

هواشناسی سیستان و بلوچستان طی ۲۴ ساعت آینده

IMG_۲۰۲۵۰۲۱۸_۲۰۴۲۴۰

جدیدترین خبر از هواشناسی سیستان و بلوچستان امشب؟ خبر فوری از هواشناسی زاهدان فردا؟ هوای روز چهارشنبه چگونه خواهد شد؟ هوای امروز صاف است؟ روز چهارشنبه هوا سرد است؟ روز چهارشنبه بارانی می شود؟ سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه بارانی می شود؟

پایش جدی برای شناسایی بیماریها و علائم آن در پایانه مرزی میرجاوه

کارشناس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی گفت: پایش برای شناسایی سریع بیماری‌های مسافران ورودی به کشوربا در مرز میرجاوه در حال انجام است.

مهر نوشت، محمدنصر دادرس، پیش از ظهر امروز سه شنبه در بازدید از پایانه مرزی میل ۷۲ میرجاوه، افزود: باتوجه به استقرار شبانه روزی تیم بهداشتی در پایانه مرزی میرجاوه، سیستم‌های پایش، برای شناسایی سریع بیماری‌ها و علائم آن‌ها در مسافران ورودی به کشور ایران با شدت در حال انجام است.

وی ادامه داد: خوشبختانه بیماریابی فعال و غیرفعال، نمونه گیری از موارد مشکوک به بیماری‌های واگیر، انجام واکسیناسیون برای بیماری‌های تحت نطام مراقبت، جداسازی بیماران، ارجاع به پزشک در راستای معاینات تکمیلی، ارجاع به بیمارستان، جداسازی و یا طرد اتباع مشکوک به بیماری‌های واگیر در این مرز با جدیت تیم‌های بهداشتی انجام می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: به طور مستمر پایش و نظارت بر بهداشت محیط و کنترلهای بهداشتی عرضه و ارائه محصولات خوراکی و سلامت آب و سایر مؤلفه‌های بهداشت محیطی محدوده پایانه مرزی در دستور کار سیستم بهداشتی قرار دارد.

غربالگری مسافران ورودی به کشور در پایانه مرزی میرجاوه

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این بازدید گفت: به طور متوسط روزانه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر مسافر از طریق پایانه مرزی میرجاوه وارد کشور شده و همه آنان، بر اساس نظام مراقبت سندرمیک بیماری‌ها غربالگری و به تمامی افراد در بدو ورود به خاک کشور واکسن خوراکی فلج اطفال خورانده می‌شود.

علی نقی زاده، افزود: تمامی کارکنان پایانه مرزی در مورد سندروم‌ها و علائم بیماری‌های واگیر آموزش دیده‌اند و هماهنگی تنگاتنگی بین تمامی کارکنان وجود دارد.

شایان ذکر است در این بازدید ظرفیت‌ها و اقدامات تیم‌های بهداشتی مستقر در پایانه مرزی، چالشها، خدمات ارائه شده به مسافران و مترددین مرزی و همچنین زیرساخت‌های موجود، مورد ارزیابی گرفت.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار