پیش بینی هواشناسی مشهد فردا ۲۷ بهمن | پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا شنبه ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ + هواشناسی خراسان رضوی

پیش بینی هواشناسی مشهد فردا و پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا شنبه ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ و هواشناسی خراسان رضوی را در این خبر بخوانید.

پیش بینی هواشناسی مشهد فردا ۲۷ بهمن | پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا شنبه ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ + هواشناسی خراسان رضوی
صفحه اقتصاد -

کارشناس هواشناسی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: افزایش ابر، وزش باد و بارش های پراکنده باران و برف از عصر امروز در مناطق مختلف استان آغاز می شود.

بارشهای پراکنده همراه با وزش باد شدید در خراسان رضوی آغاز می شود

سارا حکمی افزود: تا عصر امروز (۲۶ بهمن ماه) شرایط هوا در خراسان رضوی به نسبت پایدار است، اما پس از آن و در طول فردا (شنبه) شاهد افزایش ابر و وزش بادهای شدید به همراه بارشهای پراکنده در استان خواهیم بود.

وی بیان کرد: برای روز یکشنبه هفته آینده شرایط جوی پایدار در خراسان رضوی حاکم می شود، اما از روز دوشنبه به مدت ۲ روز بارش باران و برف در مناطق مختلف استان پیش بینی شده است.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: در این مدت تشدید مه و کاهش میدان دید به ویژه در محورهای سردسیر و کوهستانی استان قابل انتظار است.

وی گفت: افزایش دما تا پایان وقت امروز (جمعه) در خراسان رضوی ادامه دارد و بر اساس پیش بینی ها، تغییرات دمایی خاصی تا روزهای میانی هفته آینده در استان نخواهیم داشت.

حکمی بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته قوچان با کمینه دمای ۹ درجه زیر صفر و سرخس با بیشینه دمای ۱۰ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق استان خراسان رضوی بوده اند.

این کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: نوسانات دمایی شهر مشهد برای امروز بین ۲ درجه زیر صفر و هفت درجه سلسیوس پیش بینی شده است.

پیش‌بینی وضعیت جوی و پایداری هوا شهر مشهد مقدس

روز

تاریخ

وضعیت جوی

درجه حرارت
 (درجه سلسیوس)

حداکثر

سرعت باد

ده متری

(متر بر ثانیه)

نوع پایداری جو

ارتفاع لایه مرزی (متر)

حداقل

حداکثر

حداقل

حداکثر

پنج‎شنبه

03/11/25

نیمه ابری تا ابری گاهی وزش باد با احتمال بارش پراکنده باران و برف اواخر وقت مه آلود

3-

6

5-7

پایدار

//

//

جمعه

03/11/26

قسمتی ابری با مه صبحگاهی بتدریج وزش باد اواخر وقت افزایش ابر

1-

10

5-7

پایدار

//

//

شنبه

03/11/27

نیمه ابری تا ابری با مه صبحگاهی گاهی وزش باد شدید مناطقی بارش باران و برف

1

9

13-15

ناپایدار

//

//

یک‎شنبه

03/11/28

ابری با مه صبحگاهی بتدریج وزش باد و کاهش ابر

1-

10

6-8

به نسبت پایدار

//

//

دوشنبه

03/11/29

بتدریج ابری گاهی افزایش سرعت وزش باد از اواخر وقت بارش باران و برف و مه آلود

1

12

8-10

بتدریج ناپایدار

//

 

 

خراسان رضوی؛ محروم از سرمایه‌ گذاری‌ های بخش دولتی

رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی گفت: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده این استان از نظر شاخص‌ها نسبت به میانگین کشور دچار عقب‌افتادگی است و مسلماً از بودجه شرکت‌های دولتی و سرمایه‌گذاری‌های بخش دولتی که در بودجه عمومی سالانه وجود دارد نیز سهمی نداشته و از آن محروم است.

ایسنا نوشت، علی اکبر لبافی با اشاره به مؤلفه‌های متعدد ساختار اقتصاد استان که باید به آن توجه شود، اظهار کرد: ساختار اقتصادی استان مبتنی بر اقتصاد بخش خصوصی و کسب‌وکارهای خرد است. هرچند اصولا اقتصاد بخش خصوصی کمترین هزینه را برای دولت‌ها دارد اما در نظام اقتصادی فعلی کشور و آینده بخش بزرگی از اقتصاد و هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری و بودجه کشور در دست دولت است و همواره خراسان رضوی از سرمایه‌گذاری‌های دولتی، بودجه و اعتبارات دولتی به‌عنوان یک کارفرمای بزرگ بی‌بهره بوده است.

وی با اشاره به بی‌بهره بودن خراسان رضوی از وجود شرکت‌های بزرگ و پیشران‌هایی در حوزه کسب‌وکار افزود: شاخص‌های اقتصادی استان نشان می‌دهد با وجود اینکه خراسان رضوی هشت درصد جمعیت و مساحت کشور را و سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر دارد، به این استان مطابق با ظرفیت‌ها و قرار گرفتن آن در یک منطقه استراتژیک توجه نشده است.

لبافی بیان کرد: در حوزه زیرساختی و سایر شاخص‌های اقتصادی ضعیف‌تر از میانگین کشور هستیم. سهم خراسان رضوی از بودجه و اعتبارات ملی با وجود ۳۰ میلیون زائر، دارا بودن هشت درصد از مساحت و جمعیت کشور و بالاترین میزان حاشیه‌نشینی، سرانه ۱.۸ درصدی اعتبارات است.

وی گفت: سهم ۵.۵ درصدی استان از GDP (تولید ناخالص داخلی) کشور و سهم ۲.۵ درصدی از سرانه صنعت کشور و سرانه درآمدی حدود ۵۰ درصد تهرانی‌ها و ۷۵ درصد میانگین کشور نشان می‌دهد که در دوره ۱۰ ساله اخیر سرانه درآمد مردم خراسان رضوی حدود ۱۰ درصد افت کرده و از ۸۹ درصد به حدود ۷۵ درصد رسیده است و بدین ترتیب همواره مردم این استان از میانگین کشوری فقیرترند.

رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان بابیان اینکه از سال ۱۳۹۵ تاکنون متوسط رشد اقتصادی خراسان رضوی ۱.۳ درصد بوده است، خاطرنشان کرد: نسبت به متوسط رشد اقتصادی کشور رشد مثبتی داشته‌ایم اما درآمدهای سرانه استان ۱۰ درصد افت داشته است که نشان می‌دهد بدون اینکه به منابع استان اضافه شود از منابع استفاده شده و درآمد ایجاد کرده‌ایم که از استان خارج شده است؛ نظیر آنچه در شهرستان خواف در حوزه معدن اتفاق افتاده است و آثار حدود دو میلیارد دلار سرمایه‌گذاری برای مردم منطقه و استان مشخص نیست و چه بسا باید دید در حوزه مسئولیت های اجتماعی و توانمندسازی مردم و رونق منطقه چه اتفاقی افتاده است.

لبافی اضافه کرد: در حوزه استفاده از سپرده‌های بانکی استان از حدود ۴۳۰ همت سپرده‌گذاری، حدود ۷۰ درصد استفاده می‌شود که به لحاظ منابع رتبه سوم کشور و به لحاظ مصارف جزو استان‌های انتهایی هستیم و ۱۱ بانک و موسسه حتی آمادگی انجام اقدامات لازم برای مشخص شدن منابع و مصارف خود را ندارند و در حوزه زیرساختی در خراسان رضوی به لحاظ بودجه و اعتبار و رسیدگی‌ها طی چند ساله اخیر اقدام خاصی صورت نگرفته است. در واقع ۱۲ تا ۱۳ درصد سپرده‌های استان دست تعداد محدودی بانک خصوصی، شبه‌خصوصی و موسسه عمومی است که آماری از مصارف و منابع خود منتشر نمی‌کنند.

وی ضمن تاکید بر اینکه موضوع اساسی در خراسان رضوی توجه مسئولین کشوری به مباحث استانی و اجرای پروژه‌های زیرساختی و اساسی در آن است، تصریح کرد: یکی از این پروژه‌های زیرساختی، پروژه حرم تا حرم با ۹۰۸ کیلومتر است که قطعه قم به گرمسار راه‌اندازی شده اما از حدود ۳۰۰ کیلومتر حوزه خراسان رضوی بعد از ۱۲ سال، ۳۳ کیلومتر اجرا شده و ۱۴ درصد پیشرفت صورت گرفته است. البته برای احداث قطار برقی نیز پیگیری‌هایی به‌عنوان اولویت صورت گرفته هرچند نحوه اجرا نشان می‌دهد اولویت اجرای قطعه گرمسار به تهران است و مشخص نیست چه تاریخی نوبت خراسان شود.

رئیس دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان در خصوص اجرای پروژه قطار سریع‌السیر گفت: شورای اقتصاد با قطار سریع‌السیر اصفهان تهران موافقت کرده اما قطار سریع‌السیر خراسان رضوی به تهران هنوز در شورای اقتصاد مطرح نشده است. خراسان رضوی علاوه بر اینکه در زیرساخت‌ها مشکل دارد و از بودجه‌های دولتی بی‌بهره است، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های دولتی نیز بهره‌مند نیست تا بتواند کسب‌وکارهای خرد را با کمک آن‌ها به حرکت درآورد، از این‌ رو در همه شاخص‌ها وضعیت خوبی نداریم.

لبافی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام‌شده این استان از نظر شاخص‌ها تقریباً نسبت به میانگین کشور دچار عقب‌افتادگی است و مسلماً از بودجه شرکت‌های دولتی و سرمایه‌گذاری‌های بخش دولتی که در بودجه عمومی سالانه وجود دارد نیز سهمی نداشته و از آن محروم بوده است، خاطرنشان کرد: مجموعه عوامل و عقب‌افتادگی‌ها در خراسان رضوی نشان می‌دهد آنچه در این استان به‌عنوان حلقه مفقوده در سال‌های اخیر برای بهره‌مندی از بودجه و اعتبار دولتی و حتی استفاده از سپرده‌های مردم برای توسعه وجود داشته عدم انسجام و مطالبه‌گری بر اساس شاخص‌های استانی است.

وی عنوان کرد: این نبود انسجام موجب شده تا وزن تأثیر مدیران استانی بر مدیران ملی برای کسب بودجه و اعتبار و امتیاز ملی برای استان در انتهای جدول قرار گرفته باشد و ضرورت دارد مسئولان کشوری توجه بیشتری به خراسان رضوی داشته باشند. راه عبور از شرایط موجود ایجاد انسجام و پیگیری‌های مستمر استانی و حاکمیتی است و امیدوارم با سکان‌داری استاندار جدید که فردی اقتصادی و مردمی است و تلاش دارد از همه خلاقیت‌ها برای توسعه استان استفاده کند شاهد تحولاتی در حوزه‌های اقتصادی خراسان رضوی باشیم.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار