هواشناسی اهواز طی ۲۴ ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا خوزستان فردا شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳
پیش بینی وضعیت آب و هوا خوزستان فردا شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ و هواشناسی اهواز طی ۲۴ ساعت آینده را در این خبر بخوانید.
آب و هوای خوزستان فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوای خوزستان آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی خوزستان فردا؟
فعالیت سامانه بارشی در خوزستان
براساس آخرین نقشههای پیش یابی هواشناسی، از اواسط وقت فردا تا اواسط روز سه شنبه (بویژه شنبه و دوشنبه) استان تحت تاثیر سامانه بارشی نسبتاً ضعیفی قرار میگیرد .
وضعیت آب و هوا استان خوزستان فردا شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳
مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در استان گفت: این سامانه به تناوب سبب رگبار و رعدوبرق (بویژه بخشهای شرقی، شمالی)، وزش باد متوسط و تندبادهای لحظهای در اغلب نقاط استان و بارش برف در ارتفاعات استان خواهد شد.
محمد سبزه زاری افزود : در دیگر نقاط استان نیز بارشها بصورت پراکنده و نقطهای همراه با رعد و برق مورد انتظار است.
در شبانه روز گذشته بهبهان با دمای ۲۵.۴ و ایذه ۱.۳- درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان گزارش شدهاند.
در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۲۲.۹ و کمینه دمای ۶.۷ درجه سانتیگراد رسیده است. "
هواشناسی اهواز طی چند روز آینده
جدیدترین خبر از هواشناسی خوزستان امشب؟ خبر فوری از هواشناسی خوزستان فردا؟ هوای روز شنبه چگونه خواهد شد؟ هوای امروز آلوده است؟ روز شنبه هوا آفتابی است؟ روز شنبه بارانی می شود؟ باران فردا شنبه اهواز را فرا می گیرد؟
آلودگی هوا در ۱۰ شهر خوزستان
بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، هوای شهرهای اهواز، آبادان و خرمشر در وضعیت قرمز و شهرهای رامهرمز، سوسنگرد، شادگان، شوشتر، ماهشهر، هندیجان و هویزه در وضعیت نارانجی آلودگی هوا قرار دارد.
بر اساس اعلام مرکز پایش کیفی هوای کشور، شاخص کیفی هوا منتهی به ساعت ۱۱:۲۰ امروز _جمعه پنجم بهمن _ شاخص آلودگی هوا در شهرهای آبادان ۱۷۶، اهواز ۱۵۹ و خرمشهر ۱۷۷ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت قرمز آلودگی هوا قرار دارد.
بر اساس این سامانه هوای شهرهای رامهرمز ۱۰۳، سوسنگرد ۱۲۲، شاگان ۱۲۵، شوشتر ۱۲۲، ماهشهر ۱۴۷، هندیجان ۱۲۶ و هویزه ۱۱۱ میکروگرم بر مترمکعب و نشاندهنده ناسالم بودن هوا برای گروههای حساس (نارنجی) است که بر اساس آن افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.
شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیمبندی میشود، بر اساس این تقسیمبندی از صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروههای حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروهها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.
نظر شما