نقش برجسته نمایندگان دستگاه قضا در سازمان/ فاز دوم سامانه سیات آماده بهره‌برداری

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه نقش نمایندگان دستگاه قضا در سازمان برجسته و اقدامی هوشمندانه است، گفت: فاز دوم سامانه یکپارچه اموال تملیکی (سیات) آماده بهره برداری با حضور وزیر اقتصاد است.

نقش برجسته نمایندگان دستگاه قضا در سازمان/ فاز دوم سامانه سیات آماده بهره‌برداری
صفحه اقتصاد -

ظهر امروز (یکشنبه ۳۰ دی ماه) مراسم معارفه اعضای جدید هیات عالی نظارت سازمان اموال تملیکی با حضور رضا خواجه نائینی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی در این سازمان برگزار شد.

در این مراسم سید عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل، امیرحسین رضوی رئیس هیات عالی نظارت، اعضای هیات مدیره، نماینده دیوان محاسبات، مدیران کل ستادی و همچنین مدیران کل استانی به صورت وبیناری حضور داشتند.

 مدیرعامل سازمان اموال تملیکی ضمن خیر مقدم و تبریک اعیاد و گرامیداشت شهادت دو تن از قضات عدالتخواه دستگاه قضا، با بیان اینکه ساختار سازمان از سال ۱۳۷۰ به موجب قانون تاسیس ایجاد شده است، اظهارداشت: مجمع عمومی، هیات مدیره و هیات عالی نظارت جزو ارکان سازمان هستند. در هیات عالی نظارت نقش قوه قضاییه نقشی برجسته است که کاملا اقدامی هوشمندانه به نظر می رسد. تا پیش از این، از این نقش به خوبی استفاده نشد و با ورود رئیس جمهور فقید و رئیس قوه قضاییه که هیچ گاه کار را رها نکردند و آن نقش برجسته شد. در مجمع سازمان نیز حضور دادستان کل کشور و وزیر دادگستری ۲ مقام عالی قضایی هستند که قانون انتخاب هوشمندانه داشته است که در حوزه اموال تملیکی استفاده شود.

وی تاکید کرد: رئیس قوه قضاییه سه وظیفه را برای دادگستری‌های سراسر کشور در حوزه اموال تملیکی تعیین کردند که با هدف رفع مشکل است. طبق گفته رئیس سازمان بازرسی کل کشور بیش از ۳۶۰ بار از اموال تملیکی در سراسر کشور بازرسی صورت گرفته که با هدف رفع مسئله و مشکل بوده است و بارها ایشان از اقدامات صورت گرفته تمجید کردند.

رئیس هیات مدیره سازمان اموال تملیکی گفت: در حوزه سامانه یکپارچه اموال تملیکی (سیات) ثبت اطلاعات و چرخه کالا تکمیل شده و امیدواریم به زودی فاز دوم آن با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی رونمایی شود.

وی با اشاره به اینکه دولت و وزیر امور اقتصادی و دارایی پای کار اموال تملیکی هستند، یادآور شد: در برخی امور رئیس جمهور و رئیس قوه قضاییه شخصا ورود کردند که جای تقدیر دارد.

اجتهادی ادامه داد: انتظار داریم همانگونه که مسئولان راسا برای حل مسئله ورود می کنند نمایندگان قوه قضاییه در سازمان نیز همین گونه باشد که تا پیش از این، روال همین بوده است چرا که برخی موارد را شما بهتر می توانید منعکس کنید.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با اشاره به برخی مشکلات سازمان تصریح کرد: در حال حاضر برخی مسائل با مکاتبه و موردی حل می کنیم ولی باید ریشه ای حل شود. در حوزه مبارزه با قاچاق و مسئله استرداد و انهدام کالا مسئولیت باید تقسیم و موارد تخطی از قانون مشخص شود. به طور مثال کالای انهدامی بیش از ۱۰ سال در بندر متوقف بوده و بعد به اموال تملیکی می دهند یا کالایی مربوط به ۱۹ سال پیش بوده و بعد گمرک به ما اظهار کرده و از طریق مزایده فروختیم اما از ما شکایت می کنند که چرا به فروش رسانیده‌اید.

گفتنی است، در پایان این مراسم سید امیر مرتضوی و محمد مهدی چراغیان به عنوان اعضای جدید هیئت عالی نظارت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی معارفه و احکام خود را دریافت کردند.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار