انتخاب ریزآموز به عنوان ایده برتر صنعت بیمه در سیویکمین همایش ملی بیمه و توسعه
در سیویکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بینالمللی بیمه و توسعه، پلتفرم آموزش سازمانی ریزآموز در بین ۵ ایده برتر صنعت بیمه در رتبه دوم قرار گرفت.
ریزآموز، یک استارتاپ فعال در حوزه فناوری آموزشی (EdTech) است که در مرکز نوآوری پلنت مستقر بوده و در تلاش است تا آموزش سازمانی را با رصد و بهکارگیری بهروزترین متدها و فناوریهای این حوزه متحول سازد. پلتفرم آموزش سازمانی ریزآموز با بهکارگیری متدهای میکرولرنینگ و گیمیفیکیشن سعی دارد تا آموزش در سازمانها را به امری جذاب بدل ساخته و در عین حال هزینههای آموزشی را کاهش دهد.
امکان ارائه قطرهای مطالب در قالب ویدئو، پادکست و اسلایدر به فراگیران کمک میکند تا بر منحنی فراموشی ابینگهاوس غلبه نموده و با هدفگیری اوج زمان یادگیری فراگیران، ماندگاری مطالب در ذهن آنها افزایش یابد. همچنین مدیر و مسئول آموزش در سازمان با قراردادن میکروچالشها و آزمون جامع در هر دوره میتواند میزان اثربخشی دوره آموزشی را ارزیابی نموده و در صورت نیاز، تغییرات لازم را اعمال کند. از دیگر قابلیتهای مهم ریزآموز میتوان به امکان گیمیفای کردن آموزشها اشاره نمود. المانهای بازی به کار رفته در پلتفرم مانند لیدر بورد (جدول برندگان)، جوایز و سیستم امتیازدهی به کار رفته در پلتفرم این امکان را برای سازمان فراهم میکند تا به راحتی برنامههای آموزشی خود را گیمیفای نموده و کارکنان به خصوص نسل Z را با آموزشها درگیر نمایند.
مهدیه چوپانی، فاندر و راهبر اجرایی استارتاپ ریزآموز در پنل برترینهای صنعت بیمه ضمن ارائه توضیحاتی درباره چالشهای آموزشی و چگونگی شکلگیری استارتاپ ریزآموز بیان کرد: «تمامی قابلیتهای میکرولرنینگ و گیمیفیکیشن بیانشده در حال حاضر در پلتفرم ریزآموز وجود دارد و استفاده از هوش مصنوعی برای سرعت بخشیدن به تولید محتوای آموزشی و تعریف ماموریتهای روزانه و هفتگی در برنامه توسعه ما قرار دارد تا مدیران آموزش بتوانند آموزشها را با خروجی عملی کار ترکیب کنند. دغدغه اصلی ما در ریزآموز ارتقای سطح برنامههای آموزشی سازمانهاست تا یادگیری واقعا اتفاق بیفتد.»
در ادامه پنل، آقای مجید بختیاری ضمن اشاره به این موضوع که که قابلیت پیادهسازی ایده یکی از عوامل مهمی است که باید به آن توجه نمود، بیان کرد که در آینده موضوع “یادگیری” جای آموزش را خواهد گرفت و مفاهیمی مانند گیمیفیکیشن در بحث آموزش بسیار کمککننده خواهد بود.
مهدیه چوپانی در پاسخ به سوال یکی از مخاطبان در رابطه با میزان علاقه شرکتهای بیمه به استفاده از متدها و روندهای جدید در بحث آموزش بیان کرد: «ما در یکم آذرماه، نخستین رویداد “ریزتاک” با محوریت “روندهای نوآورانه در آموزش” را در محل کارخانه نوآوری آزادی برگزار کردیم و با استقبال بینظیری از سازمانهای مختلف به خصوص صنعت بیمه روبرو شدیم. این امر مؤید آن است که مدیران آموزش و منابع انسانی سازمانها نقش و اهمیت آموزش و همچنین بهکارگیری متدهای روز دنیا به منظور مرتفع نمودن چالشهای آموزشی در سازمانها را به خوبی درک نمودهاند و پذیرای ایدهها و راهحلهای جدید هستند.
نظر شما