جاوید رحمان که دلارهای منافقین در جیب او ست،کیست؟
در این خبر می خوانید؛ جاوید رحمان که دلارهای منافقین در جیب او ست،کیست ؟
دبیرکل بنیاد هابیلیان ضمن اشاره به حضور بهاصطلاح گزارشگر پیشین سازمان ملل در گردهمایی منافقین، گفت: دغدغه اصلی جاوید رحمان و گزارشگران پیشین، همراهی با تروریستها بوده است.
مهر در گزارشی پیرامون جاوید رحمان، گزارشگر پیشین سازمان ملل در موضوع حقوق بشر در ایران نوشت:
او به تازگی در گردهمایی گروهک تروریستی منافقین شرکت کرده و گروهک تروریستی منافقین گردهمایی یادشده را بهمناسبت گزارش ادعایی پایانی رحمان در سمت گزارشگر ویژه سازمان ملل با حضور شماری دیگر از چهرههای همراه خود و معاند ایران برگزار کرد.
این بهاصطلاح گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در ایران در آخرین روزهای حضور خود در این سمت، گزارشی ادعایی را منتشر کرد.
حضور بهاصطلاح گزارشگر پیشین سازمان ملل در میان منافقین، آن هم در زمانی که ماموریتش در سازمان ملل پایان یافته، بهطور گستردهای مورد توجه قرار گرفته است.
وضعیت تا جایی پیش رفته که حتی برخی افراد فعال در رسانههای فارسیزبان معاند نیز به حضور جاوید رحمان در نشست منافقین واکنش نشان دادهاند؛ برخی از این افراد حتی موضوع دریافت پول از سوی رحمان برای شرکت در این نشست را مطرح کردهاند.
همچنین شرکت جاوید رحمان در گردهمایی منافقین واکنش معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر را نیز در پی داشت.
سخنگوی وزارت امور خارجه نیز گفت که جاوید رحمان خدمات متعددی به گروهک تروریستی منافقین کرده است و انتظار نمیرفت که در گردهمایی تروریستهای منافق شرکت نکند.
جاوید رحمان کیست؟
جاوید رحمان، اصالتاً اهل پاکستان و کارشناس حقوق در دانشگاه برونل لندن است. رحمان در فاصله سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۲ رئیس دانشکده حقوق دانشگاه برونل و از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵ استاد حقوق در مؤسسه عدالت اجتماعی دانشگاه اولستر بود.
وی همچنین مدیریت مؤسسه مرکز امنیت، رسانه و حقوق بشر مرکز تحقیقات بین رشتهای دانشگاه برونل را نیز در کارنامه دارد.
جاوید رحمان در ژوئن ۲۰۱۸ (خرداد / تیر ۱۳۹۷) از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل بهعنوان بهاصطلاح گزارشگر ویژه این سازمان در امور حقوق بشر ایران انتخاب شد و تا ژوئن ۲۰۲۴ (خرداد / تیر ۱۴۰۳) در این سمت باقی ماند.
وی در فاصلههای سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ بهعنوان عضو کمیته هماهنگی دفتر رویههای ویژه حقوق بشر سازمان ملل نیز فعالیت کرد.
رحمان در دورهای که بهعنوان بهاصطلاح گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران فعالیت میکرد، چندین گزارش ادعایی درباره وضعیت حقوق بشری ایران تدوین کرد.
حضور جاوید رحمان در گردهمایی منافقین استدلال ایران را مستند کرد
سید محمدجواد هاشمینژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) ضمن اشاره به حضور جاوید رحمان در گردهمایی منافقین در پاریس، گفت: حضور جاوید رحمان در گردهمایی منافقین درواقع بهترین اتفاقی بود که میتوانست استدلال ایران را مستند کند؛ استدلال ایران همواره این بوده که اظهارات رحمان و بهاصطلاح گزارشگران قبلی مبتنی بر ادعاهای تروریستها، آدمکشها و تبهکاران بوده است.
دبیرکل بنیاد هابیلیان با بیان اینکه ادعاهای جاوید رحمان هیچ مستند قابل قبولی ندارد، زیرا او هیچگاه به سراغ قربانیان اصلی و واقعی تروریسم نرفته است، اظهار کرد: جاوید رحمان درست پس از پایان مأموریت خود در سازمان ملل در گردهمایی منافقین، گروهی که جز بدنامترین گروههای تروریستی است، شرکت کرد.
همراهی با تروریستها؛ دغدغه اصلی رحمان و گزارشگران پیشین
دبیرکل بنیاد هابیلیان در بخشی دیگر با بیان اینکه دغدغه اصلی جاوید رحمان و گزارشگران قبل از او، بهجای جنایتها و فجایعی که از سوی گروهکهای تروریستی علیه مردم ایران انجام شده، صرفاً همراهی با تروریستها و آدمکشها بوده است، اضافه کرد: باید تاکید کنم که این گروهکهای تروریستی که افرادی مانند جاوید رحمان با آنها تعامل میکنند، نزد مردم ایران منفور و روسیاه هستند.
هاشمینژاد با تاکید بر اینکه در حال حاضر و بر اساس رویدادهای موجود، مشخص است که گزارشهای افرادی مانند جاوید رحمان قابل اعتنا نیستند، بیان کرد: گزارشهای مربوط به پیش از تعیینشدن جاوید رحمان بهعنوان گزارشگر ویژه سازمان ملل نیز اعتبار نداشتند؛ جهان نیز به این موضوع واقف است که دست افرادی مانند جاوید رحمان از حقوق بشر کوتاه است.
آیا رحمان برای شرکت در گردهمایی منافقین پول دریافت کرده است؟
دبیرکل بنیاد هابیلیان در ادامه درباره انتشار گزارشهایی پیرامون دریافت پول از سوی جاوید رحمان در ازای شرکت در گردهمایی منافقین، گفت: نخستین نقطه سیاهی که بر پیشانی کسانی که در این گردهماییها شرکت میکنند وجود دارد، این است که این افراد معمولاً در ازای شرکت در این نوع گردهماییها، مبالغی را دریافت میکنند.
هاشمینژاد با بیان اینکه پیش از این نیز اشخاصی از کشورهای دیگر مانند آمریکا، از جمله جان بولتن در گردهماییهای منافقین شرکت کرده بودند و برخی از آنها اشاره کردهاند که منافقین مبالغ زیادی را به آنها پرداخت کردهاند، افزود: بر اساس برخی گزارشها، جان بولتن برای سخنرانی در گردهمایی منافقین حدود ۴۰ هزار دلار دریافت کرده بود؛ نمونه دیگر نیز رودی جولیانی، وکیل دونالد ترامپ و شهردار سابق نیویورک است.
به گفته وی، طبیعتاً زمانی که شخصی مانند جاوید رحمان در این گردهماییها شرکت میکند، احتمال دریافت مبالغی ازسوی او وجود دارد؛ این نوع افراد حاضر میشوند در مقابل دریافت پول، در نشستهای منافقین شرکت و سخنرانی کنند.
نظر شما