تقدیر وزیر اقتصاد از بانک سپه به جهت پیاده سازی سامانه هوشمند خیرات و نذورات نان
وزیر امور اقتصادی و دارایی طی سخنانی در آیین رونمایی از "سامانه هوشمند خیرات و نذورات نان" از مجموعه بانک سپه و بویژه همت پرسنل جوان و دانش بنیان آن، بخاطر طراحی و پیاده سازی "سامانه هوشمند خیرات و نذورات نان" قدردانی کرد.
دکتر سید احسان خاندوزی در سخنان خود در این مراسم که در محل این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: ذیل دستور رئیس محترم جمهور در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، دو کلید واژه مهم "تسهیل اقتصادی برای فعالان" و "ایجاد شفافیت اقتصادی" سرلوحه کار ما در وزارت اقتصاد قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، وی گفت: بسیاری از اموری که تاکنون ذیل حوزه دریافت و پرداخت دولت انجام شده و بسیاری از اقدامات از جمله در هیئت مقررات زدایی، درگاه ملی مجوز ها، شفافیت مالیاتی، صورت های مالی شرکت های دولتی، اسامی بدهکاران بزرگ بانکی و ... در راستای عمل به همین دستور رئیس جمهور است.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: از نظر ما، این نگرش محوری به موضوع "تسهیل" و "شفافیت" فقط ناظر به دولت و زیرمجموعه های آن و یا بخش تعاونی و خصوصی و اصناف نیست و امور خیریه هم نیازمند تسهیل فعالیت ها و شفافیت است.
خاندوزی با قدردانی از مجموعه بانک سپه و بویژه همت پرسنل جوان و دانش بنیان آن، بخاطر طراحی و پیاده سازی "سامانه هوشمند خیرات و نذورات نان"، رونمایی از این سامانه را، تداوم همان رویکردی اعلام کرد که ایجاد تسهیل و شفافیت باید از دولت و بخش خصوصی به حوزه خیرات هم تسری یابد.
وزیر اقتصاد گفت: از سوی خود نهاد های غیر انتفاعی و فعالان خیریه نیز، این درخواست وجود داشت که می خواستند از این بستری که دولت فراهم کرده، برای بسط فعالیت های خودشان استفاده کنند و ما هم با آغوش باز از آن استقبال کردیم.
خاندوزی با اعلام اینکه در چارچوب "سامانه هوشمند خیرات و نذورات نان"، ۹۰ درصد قیمت نان توسط فرد خیر یا نهاد های حمایتی تقبل می شود، "اکرام" و "اعتماد" را بعنوان دو ویژگی اصلی این سامانه عنوان و بیان کرد: "اکرام" یعنی هیچ کدام از خریداران نان متوجه نمی شوند فردی که قبل یا بعد از آنها خرید کرده، نیازمند و تحت پوشش نهاد های حمایتی بوده است.
وی افزود: همچنین "سامانه هوشمند خیرات و نذورات نان" اعتماد آفرین است چرا که بانیان امر خیر، می توانند لحظه به لحظه، از طریق سامانه رصد کنند که وجوه پرداختی آنها چگونه صرف می شود، کما اینکه حتی پیش از اعلام رسمی راه اندازی این سامانه و تا همین لحظه، خیرین، نزدیک ۳۲ هزار تراکنش با ارزش بیش از ۳ میلیارد تومان در آن ثبت و تعداد یک و نیم میلیون نفر نیازمند هم از آن استفاده کرده اند.
وی ابراز امیدواری کرد، با همت رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و سایر نهادهای مرتبط، این فرایند به نحوی پیش برود که تمام گروه های مستحق بتوانند از طریق این ساز و کارها، نیاز روزانه خودشان را تأمین کنند و در کشور ما، دیگر هیچ گرسنه ای سر بر بالین نگذارد که این، گام مهمی برای تحقق برنامه ها و اهداف مد نظر دولت سیزدهم در این زمینه محسوب می شود.
وزیر اقتصاد افزود: تأکیدم به دست اندرکاران این است که این مسیری را که شروع کرده اید، با قوت به سرانجام برسانید تا انشاءالله غیر از فراهم سازی بستری برای اقتصاد امور خیریه در کشور، بتوانیم در مورد فراگیری بیشتر آن هم مطمئن شویم؛ چرا که طراحی این سامانه به شکلی است که در حال حاضر از اقصی نقاط خارج از کشور نیز افراد می توانند در این امر خیر مشارکت کنند.
نظر شما