یک خبر تازه از صندوق ذخیره فرهنگیان برای معلمان | معلمان بخوانند

در این خبر به توضیحاتی درباره یک خبر تازه از صندوق ذخیره فرهنگیان برای معلمان پرداخته شده است.

یک خبر تازه از صندوق ذخیره فرهنگیان برای معلمان | معلمان بخوانند
صفحه اقتصاد -

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: این صندوق در شرایط کنونی دارای ۴ هلدینگ و بیش از ۶۰ شرکت در حوزه‌های انرژی و پتروشیمی، بازار سرمایه، ساختمانی و خدماتی است.

حمیدرضا نجف‌پور کردی با اشاره به اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان با هدف تأمین معیشت فرهنگیان در دوران بازنشستگی شکل گرفته است، بیان کرد: فرهنگیان عضو به طور اختیاری تا ۵ درصد از دریافتی خود را برای صندوق ذخیره واریز می‌کنند و دولت هم به همین میزان مکلف است آورده برای صندوق داشته است، ماحصل آورده‌های مالی و فعالیت‌های اقتصادی برای دوره بازنشیتگی فرهنگیان لحاظ می‌شود.

وی ادامه داد: صندوق ذخیره در شرایط کنونی دارای ۴ هلدینگ و بیش از ۶۰ شرکت در حوزه‌های انرژی و پتروشیمی، بازار سرمایه، ساختمانی و خدماتی است. رویکرد هلدینگ خدماتی تامین نیازهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش در حوزه تامین تجهیزات آموزشی، گردشگری و مواردی از این قبیل است.

مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه این صندوق در کنار این فعالیت‌ها با توجه به گستردگی زمینه‌های کاری با مسائل و چالش‌های گوناگونی هم مواجه است، گفت: در کنار مسائل مربوط به سودآوری یکی از مهم‌ترین و محوری‌ترین مطالبات فرهنگیان که در جلسات رو در رو آنان با مسئولان صندوق ذخیره به آن اشاره شد، در ابتدا احیای ارزش مالکانه بود.

نجف‌پور کردی بیان کرد: با توجه به اینکه 12 سال از مطالبه‌گری یک میلیون و 600 هزار فرهنگی در این زمینه گذشته و توفیقاتی حاصل نشد، استنباط برخی از فرهنگیان این بود که با معلمان در گذشته صادقانه برخورد نشده است.

وی افزود: بر این اساس برای احقاق حقوق فرهنگیان از زمان شروع خدمت تیم مدیریتی جدید در این مجموعه کارگروهی به محوریت دکتر سید شمس‌الدین حسینی؛ وزیر اسبق اقتصاد و دیگر فعالان و متخصصان عرصه بازار سرمایه تشکیل داده و بیش از 70 جلسه با این محوریت برگزار کردیم.

مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان اضافه کرد: در نهایت مدل محاسبه ارزش مالکانه نهایی و صحه‌گذاری شد تا در قالبی عادلانه و شفاف برای فرهنگیان و به ویژه با اولویت تحویل به فرهنگیان بازنشسته لحاظ شود.

نجف‌پور کردی تصریح کرد: در مدت کمتر از یک سال فرایند بورسی شدن تمام هلدینگ‌ها و شرکت‌ها را دنبال کردیم تا ارزش مالکانه به عنوان دارایی‌های بین نسلی صندوق برای اعضا لحاظ شود.

 

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

  • ا

    پول از جیب معلم ، سود در جیب بالایی ها
    تا باز نشستگی کلی راه مونده هیچ نفعی نیست قبلاً باز یه دو ، سه تا ماشین میفرستادن که اگر فحش میدادن بهتر بود ، اگر هم از فروشگاه بخوای چیزی بگیری باید کلی درصد اضافی برگردونی

  • ا

    یه زمانی پیشنهاد دادم به آقایون که مثلاً بیایید یک کارت هوشمند برای فرهنگیا و خونواده هاشون آماده کنید برای بیمه طلایی که هر نیازی که دارن با استفاده از اون تو کلینیک ها و تو بیمارستان ها و... کارشون که انجام شد با استفاده از کارت از طرف بیمه مستقیم پرداخت بشه اونوقت اسمش طلایی میشه و همچنین کارهای دیگه ولی کسی گوش نکرد .
    اگر واقعاً صندوق ذخیره فرهنگیان درست مدیریت بشه به جای اینکه الکی اینهمه شرکت و هلدینگ و چیزهای دیگری که میفرمایند ، هر سه سال در کل کشور میشه مشکلات فرهنگیان رو با پول خودشون حل کرد و هیچ منتی هم نداشته باشه تا اینکه کلی باید صبر کنیم تا ببینیم حالا تو بازنشستگی میخواد چه اتفاقی بیفته .
    تو این شرایط که عرض کردم اونوقت تمام فرهنگیان خودشون طالب میشن که تازه اضافه تر هم به صندوق ذخیره پول واریز بکنند مثلاً تو سه سال اول میتونن در کل استان ها برای همه ی فرهنگیان تو بهترین جاها زمین بدن یا مسکن تهیه کنند ، تو سه سال دوم میتونن برای همه خودروی مناسب داخلی یا اینکه دولت امتیاز وارد کردن یه خودروی خوب برای همه بده و مثلاً تا ۵ سال اجازه فروش نده تو سه سال بعد بیاد در بهترین شهرهای مسافرخیز هتل بسازه یا قرارداد ببنده و همه رو به مسافرت سیاحتی و پژوهشی با خانواده فرسته که هم عزتمندانه هست و هم موجب تشویق همه برای فعالیت بیشتر و بهتر در جهت بهبود آموزش برای فرزندان این آب و خاک میشه و همیشگی باشه نه محدود .

اخبار ویژه

آخرین اخبار