توفیقات واحدهای اجرایی بانک توسعه تعاون در نتیجه سیاستهای اعتباری جدید
سرپرست بانک توسعه تعاون به تبیین برخی توفیقات واحدهای اجرایی بانک در نتیجه سیاستهای اعتباری جدید پرداخت. به گزارش صفحه اقتصاد، محمد شیخ حسینی سرپرست بانک
سرپرست بانک توسعه تعاون به تبیین برخی توفیقات واحدهای اجرایی بانک در نتیجه سیاستهای اعتباری جدید پرداخت.
به گزارش صفحه اقتصاد ، محمد شیخ حسینی سرپرست بانک توسعه تعاون طی نشست اختصاصی با مدیران استانی در کارگاه آموزشی مدیران ستادی و استانی اظهار داشت: طی دوره اخیر برخی ملاحظات و راهکارها در سیاست های اعتباری بانک در نظر گرفته شد که اثر مناسبی بر عملکرد استانها بجا گذاشته است.
وی تصریح کرد: برخی واحدهای استانی و شعب طی دوره اخیر با بهره مندی از ابزارهای موجود در سیاست اعتباری، عملکرد مناسبی به ویژه در صدور اعتبار اسنادی و صدور ضمانت نامه بروز داده اند، به گونه ای که در برخی عملکردها با جهش مواجه هستیم.
مقام ارشد بانکی یادآور گردید: پیروی از سیاست های دولت و رئیس جمهور در مبحث اشتغال ، تولید و عاملیت بانک در پیشبرد طرح ها و برنامه های دولت حائز اهمیت است و نقش نظارتی بانک مرکزی نیز در انجام عملیات بانکی و ایفای تعهدات در تسهیلات تکلیفی به دقت مورد تاکید بانک بوده است.
شیخ حسینی تاکید کرد: بسیار مهم است که فرآیند ارائه خدمات تخصصی و عمومی به مشتریان بسیار مشخص و شفاف باشد و تمامی پرونده ها و موضوعات در زمان مناسب به سرانجام مناسب برسد تا رضایت مشتریان و مراجعین حاصل گردد.
سرپرست بانک توسعه تعاون خاطر نشان کرد: آگاهی از وضعیت عملکردی زیرمجموعه از ابزارهای مدیریتی است و به شخصه از چندین منبع از نحوه عملکرد و کارنامه مالی و عملیاتی واحدهای استانی، اجرایی و ستادی اطلاع می یابم و هر گونه تصمیم و تدبیری برای پیشرفت عملکرد واحدها نیاز باشد در کوتاهترین زمان مورد توجه و رسیدگی قرار می گیرد.
وی گفت: ابزارهای تشویقی و هر گونه تسهیل گری از سوی ارکان تصمیم سازی و سیاست گذاری در بانک مد نظر است تا واحدهای اجرایی و شعب بتوانند با ارتقای سطح تجهیز منابع و گسترش مقیاس بانکداری توسعه ای و افزایش سهم در بازار پولی و بانکی، موفقیت های خود را در تمامی شاخص های عملکردی به منصه ظهور برسانند شیخ حسینی گفت: روش های نوین تامین مالی و بهره گیری از فرصت های موجود در بازار سرمایه حائز اهمیت است و با توجه به این که در چند استان فعالیت مناسبی در این خصوص در حال انجام است، با ترویج و تبیین روش ها وفرآیندها این روال در تمامی استانها دنبال خواهد شد.
وی ادامه داد: با ظهور روش های جدید تامین مالی، رویکردهای سنتی اعطای تسهیلات به تنهایی پاسخگو نیست و بانکها با ایفای نقش در مدل های جدید تامین مالی ضمن اعتبار بخشی به فرآیندهای مالی و سرمایه گذاری به گسترش دامنه فعالیتی خود نیز اقدام نموده اند.
شیخ حسینی اوراق گام را خدمتی نوین در بانکداری کشور دانست و گفت: ظرفیت هایی که در بانک ها و ارکان بازار سرمایه وجود دارد طی فرآیندها و مدل ها به کمک هم می آیند و نقش بازار سرمایه در مبحث تامین مالی اقتصاد ارتقا می یابد.
سرپرست بانک توسعه تعاون گفت: با توجه به ظرفیت بانک توسعه تعاون در صدور اوراق گام به میزان ۳۵ هزار میلیارد ریال، شبکه شعب بانک برای بهره گیری از این امکان و ظرفیت هدایت می شوند.
نظر شما