صفحه اقتصاد گزارش می دهد؛

طلسم «تبدیل وضعیت» نیروهای شرکتی | ساماندهی نیروهای شرکتی و پیمانی به کجا رسید؟ + دادِ کارکنان شرکتی و نیروهای پیمانکاری درآمد

ظاهرا تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به طلسمی گرفتار شده است که قصد شکستن ندارد، طلسمی که باید در آخرین روزهای خردادماه شکسته می شد ولی ...

طلسم «تبدیل وضعیت» نیروهای شرکتی | ساماندهی نیروهای شرکتی و پیمانی به کجا رسید؟ + دادِ کارکنان شرکتی و نیروهای پیمانکاری درآمد
صفحه اقتصاد -

طلسم تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی شکسته نمی شود مگر به همت دولت و سماجت های مجلس برای اجرایی شدن و عملیانی کردن تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و پیمانکاری.نیروهای شرکتی و پیمانکاری در روزهای جنگی پیش آمده خودشان را ثابت کردند و اکنون منتظر واکنش های خوبِ مسئولین هستند.

نیروهایی  که تا پای جان در میدان کار این کشور بودند و برای به جریان افتادن خون در رگ های این مملکت لحظه ای درنگ نکردند و حالا نوبت مسئولین است تا خبرهای خوشی از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و ساماندهی  کارکنان پیمانکاری بدهند .

 نیروهای شرکتی بخوانند

ساماندهی نیروهای شرکتی و پیمانی به کجا رسید؟

 معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیروهای شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.

 علاءالدین رفیع‌زاده  در نشست بررسی مشکلات مناطق محروم و روستایی استان اردبیل اظهار کرد: بحث نیروهای شرکتی را پیگیری کردیم و می‌دانیم که در این زمینه درخواست‌های زیادی وجود دارد.

وی ادامه داد: در نشست اخیر دولت نیز موضوع مطرح گردید و طرح تهیه شده برای ساماندهی کارکنان شرکتی که از مدت‌ها پیش روی آن کار شده بود هم ارائه شد و قرار است این پیشنهاد پس از بررسی در کمیسیون به نتیجه برسد.

وی بیان کرد: همچنین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی از دهم تیر آغاز شده است و تا ۲۰ تیر ادامه دارد و افراد واجد شرایط می‌توانند در آزمون استخدامی ۱۵ دستگاه اجرایی شرکت کنند که در میان آنها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیشترین مجوز جذب را دارد.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در مورد کمبود نیروی انسانی در دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و استاندار اردبیل در مورد نیازمندی‌های استان در حوزه نیروی انسانی چارچوبی را نهایی و فهرستی تهیه کنند تا برای جذب آنها مجوزهای لازم صادر شود.

گفتنی است   

 بالاخره بعد از گذشت چند ماه، گزارش ساماندهی نیروهای شرکتی در جلسه هیئت دولت چهاردهم مطرح شد.  جلسه هیئت دولت صبح روز چهارشنبه به ریاست دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور دولت چهاردهم، و با حضور اعضای کابینه برگزار شد. در این نشست، علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با ارائه گزارشی تفصیلی، به بررسی و تشریح آخرین وضعیت ساماندهی نیروهای شرکتی در دستگاه‌های اجرایی کشور پرداخت.

این گزارش با هدف ایجاد شفافیت، رفع تبعیض و ارتقای امنیت شغلی نیروهای شرکتی ارائه شد و مورد توجه ویژه رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت قرار گرفت.

دولت چهاردهم، با رویکرد عدالت‌محور و اصلاح‌گرایانه، ساماندهی وضعیت استخدامی نیروهای شرکتی را در اولویت قرار داده و تلاش دارد با بازنگری در ساختارهای موجود، شرایطی عادلانه و پایدار برای این قشر زحمتکش فراهم کند.

دادِ کارکنان شرکتی و پیمانی درآمد

یک فعال کارگری شهرستان چوار خواستار اجرای تبدیل وضعیت برای نیروهای شرکتی نهادهای مختلف شد.

«عباس خان‌محمدی» فعال کارگری شهرستان چوار در گفتگویی، خواستار توجه دولت به وضعیت نیروهای شرکتی و پیمانکاری نهادهای مختلف شد.

این فعال کارگری گفت: سال‌هاست که به کارگران شرکتی وعده می‌دهند که اوضاع‌ بهتر می‌شود و امنیت شغلی و قراردادهای مستقیم برقرار می‌گردد اما هنوز اتفاقی نیفتاده.

ساماندهی

او افزود: بار اصلی تولید و خدمات بر گرده کارگران شرکتی‌ست؛ این کارگران چرخ‌های اقتصاد را به گردش درمی‌آورند و در هیچ شرایطی از کار و خدمت پا پس نکشیده‌اند؛ این کارگران زحمتکش در روزهای اخیر، علیرغم مشکلات، پای کار و تولید ایستاده‌اند، با همه‌ی اینها هنوز امنیت شغلی ندارند و دستمزدشان پایین است.

به گفته خان‌محمدی «تبدیل وضعیت واژه‌ای‌ست که بارها و بارها از زبان مسئولان شنیده شده اما هرگز رنگ واقعیت به خود نگرفته است؛ کارگران شرکتی سال‌هاست که چشم‌انتظار تحقق این وعده هستند».

او تاکید کرد: این کارگران همان‌هایی هستند که در سخت‌ترین شرایط برای سربلندی این کشور تلاش کرده‌اند؛ همان‌هایی که با کمترین امکانات بیشترین بازدهی را داشته‌اند. سزاوار نیست این کارگران مورد بی‌مهری واقع شوند. کم‌ترین کاری که می‌شود برای کارگران شرکتی صورت داد، رفع تبعیض و بی‌عدالتی‌ست؛ برقراری «برابری مزدی» دل‌های کارگران را گرم می‌کند.

فعال کارگری شهرستان چوار ایلام با بیان اینکه « کارگران شرکتی شایسته بهترین‌ها هستند؛ آن‌ها باید از امنیت شغلی، حقوق مکفی و مزایای قانونی برخوردار باشند» تصریح کرد: وعده تبدیل وضعیت باید هر چه سریع‌تر عملی شود. صدای کارگران شرکتی را به گوش مسئولان برسانیم تا وعده‌ها فراموش نشود.

درخواست ساماندهی نیروهای پیمانکاری نفت

جمعی از نیروهای پیمانکاری نفت گفتند: ما کارگران که در بحبوحه جنگ، پاسخ «حاضر» دادیم، امروز در انتظار پاسخی شایسته از سوی مسئولان هستیم.

خبر شوکه کننده برای نفتی ها:  فوق‌العاده خاص برای نفتی ها نیست؟

جمعی از نیروهای پیمانکاری وزارت نفت خواستار توجه به وضعیت شغلی خود شدند. این نیروها گفتند: در ایام سخت جنگ ۱۲روزه، زمانی که تمامیت ارضی و امنیت ملی ما مورد تهدید قرار گرفت، نیروهای پیمانکاری وزارت نفت، پای کار بودند. ما در شرایط سخت و پُرخطر، از تأسیسات حیاتی نفت کشور محافظت کردیم تا چرخ صنعت نفت و اقتصاد ایران از حرکت نایستد و به این فکر نکردیم که حقوقمان ناچیز و مزایای کارمان کم است.

نیروهای پیمانکاری وزارت نفت افزودند: متأسفانه امروز، پس از سال‌ها تلاش، هنوز وضعیت شغلی‌مان مبهم است.این نیروها گفتند: ما کارگران که در بحبوحه جنگ، پاسخ «حاضر» دادیم، امروز در انتظار پاسخی شایسته از سوی مسئولان هستیم. تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری نه تنها یک مطالبه به‌حق، بلکه ادای دین به سال‌ها فداکاری کارگران صنعت نفت است.

نیروهای پیمانکاری وزارت نفت ادامه دادند: قدردانی واقعی از کارگران صنعت نفت تنها با تشکر کلامی و سخنرانی محقق نمی‌شود. انتظار داریم با تصویب فوری طرح‌های تبدیل وضعیت، گامی عملی جهت بهبود معیشت و تأمین آینده شغلی ما برداشته شود.

این نیروها گفتند: فراموش نکنیم که تبعیض و استمرار آن، یک بی‌عدالتی در حق نیروهای پیمانکاری است؛  در برخی از شرکت‌های پیمانکاری نفت، حتی طرح طبقه‌بندی مشاغل براساس رای دیوان عدالت اداری اجرا نشده است.آن‌ها در پایان تاکید کردند: اجرای طبقه‌بندی عادلانه و در سطحی بالاتر، تبدیل وضعیت،  خواسته‌های قانونی  کارگران ارکان ثالث نفت است که نباید در این وضعیت نادیده گرفته شود.

 

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه