آخرین خبر از خرید تضمینی گندم امروز پنجشنبه ۲ مرداد ماه ۱۴۰۴ | گندمکاران بخوانند
آخرین خبر از خرید تضمینی گندم امروز پنجشنبه ۲ مرداد ماه ۱۴۰۴ را در این خبر بخوانید.

اخبار خرید تضمینی گندم و مطالبات گندمکاران را در این گزارش بخوانید.
۳۰ همت از وجوه گندم کشاورزان توسط بانک کشاورزی تامین شد
عضو هیئت مدیره بانک کشاورزی با اشاره به نقش کلان ماموریتی این بانک در کمک به تامین امنیت غذایی کشور، گفت: ۳۰ همت از وجوه گندم کشاورزان توسط بانک کشاورزی تامین شد.
خبرآنلاین نوشت، محسن صفدری در آیین تکریم و معارفه مدیر امور شعب بانک کشاورزی مازندران، بر نقش تاثیرگذار بانک کشاورزی بر تولید و اشتغال به ویژه در بخش کشاورزی تاکید کرد و اظهار داشت: اهمیت کشاورزی و تلاش زحمتکشان آن باعث شده کارکنان بانک کشاورزی شبانه روز و مردانه در کنار تولیدکنندگان بایستند و اجازه ندهند خللی در ارائه خدماتشان حتی در روزهای تعطیل ایجاد شود.
وی با اشاره به پرداخت ۴۵ همتی تامین وجوه گندم در سال جاری، خاطرنشان کرد: ۳۰ همت از این رقم از سوی بانک کشاورزی پرداخت شده است که این امر بیانگر ایفای نقش کلان و ماموریتی بانک کشاورزی است.
این مسئول نظام بانکی با بیان اینکه معمولاً ماموریتهایی چون تامین وجوه گندم جزو تسهیلات استانی لحاظ نمیشود، گفت: امروز نقش بانک کشاورزی در کشت قراردادی و تامین مالی زنجیره تولید، بیش از پیش مطرح است.
صفدری، استان مازندران را قطب کشاورزی کشور و سرشار از زنجیرههای تولید دانست و اظهار داشت: این استان بزرگترین سهم کشاورزی را در کشور دارد؛ در عین حال سهم بانک کشاورزی استان تنها ۸ درصد از بازار سپردههاست، در حالی که انتظار میرود بخش عمدهای از سپردهها مربوط به بانک کشاورزی باشد.
وی ایجاد و تمرکز منابع در بانک کشاورزی را برای موفقیت در حمایت از بخش کشاورزی ضروری دانست و افزود: تنها راه رفع کمبودها و رشد تولیدات مواد غذایی، جذب منابع جدید است و این موضوع در مازندران نیازمند پشتیبانی و همدلی دستگاههای مرتبط اجرایی برای وصول مطالبات بانک کشاورزی و کاهش ریسک اعتباری ۱۳ درصدی این بانک در مازندران است.
عضو هیئت مدیره بانک کشاورزی با اشاره به سهم ۱۱ درصدی کشاورزی مازندران در اقتصاد کشاورزی کشور گفت: سهم سپرده ای این استان، کمتر از انتظار و بازگشت سرمایه به چرخه برای پرداخت تسهیلات نیازمند بازنگری است.
وی تعداد یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفری صاحبان سپرده در برابر ۸۰ هزار نفر دریافتکنندگان تسهیلات بانک کشاورزی مازندران را سرمایهای بالقوه عنوان کرد و گفت: این آمار حاکی از درک صحیح جایگاه بانک کشاورزی در بین شهروندان مازندرانی است.
صفدری مشتریان و نیروی انسانی را دو سرمایه بزرگ این بانک برشمرد و اذعان داشت: میتوان با مدیریت و رفتار صحیح و ادامه روند نهضت مذاکره هوشمند می توان بر سرمایههای این بانک افزود.
وی عمده مشکلات بانک کشاورزی مازندران را رسوب مطالبات تسهیلات تکلیفی عنوان کرد و گفت: مشتریان وقتی خودشان را صاحب بانک بدانند و ارتباط موثر برقرار شود، شاهد کاهش مشکلات و تسهیل روند دستیابی به اهداف خواهیم بود.
علی رضا جانباز، مدیر جدید شعب بانک کشاورزی استان مازندران نیز در مراسم معارفه اش در این مسئولیت، قبول مسئولیت در یکی از بزرگترین نهادهای تأمین مالی بخش کشاورزی کشور را مسئولیتی خطیر و در عین حال افتخارآمیز توصیف کرد.
وی با تاکید بر لزوم همراهی، همکاری و همدلی تمامی اعضای خانواده بانک کشاورزی، اظهار داشت: رسیدن به موفقیت تنها با مشارکت جمعی میسر خواهد بود و ما در مازندران قدردان زحمات ارزشمند مدیران پیشین هستیم و بیتردید مسیر موفقیت گذشته را با عزمی راسخ ادامه خواهیم داد.
جانباز ضمن قدردانی از اعتماد مدیران عالی بانک کشاورزی، از حمایتهای دکتر یونسی، استاندار مازندران نیز تقدیر کرد و افزود: رویکرد دقیق و دغدغهمند استاندار مازندران در تأمین منابع و پیگیری وصول مطالبات شبکه بانکی، نقش موثری در ثبات اقتصادی استان ایفا کرده است و برای بنده افتخار بزرگی است که این مسئولیت خطیر را پذیرفتهام.
مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران با اشاره به برنامههای این بانک در حوزه تولید و اشتغال کشاورزی تصریح کرد: با اجرای طرحهای هدفمند، تحولات گستردهای در اقتصاد کشاورزی استان رقم خواهد خورد و پیگیری اصولی مطالبات معوق و مشکوکالوصول، در صدر اولویتهای کاری ما قرار دارد.
وی از جذب ۹۷ درصدی منابع تسهیلات بند «الف» تبصره ۱۸ خبر داد و اظهار امیدواری کرد که بخش باقیمانده نیز به زودی جذب شود. با تأمین منابع مالی کافی، انتظارات مشتریان و مسئولان استان را پاسخگو خواهیم بود.
وی در پایان، با اشاره به ظرفیت شبکه ۸۲ شعبه و بیش از ۶۰۰ نیروی انسانی بانک کشاورزی در استان مازندران، تأکید کرد: از گلوگاه تا رامسر، تلاش خواهیم کرد تا رضایت حداکثری مشتریان و مسئولان بانک را جلب کنیم و در این مسیر از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.
هوشنگ حیدر نژادیان، مدیر سابق بانک کشاورزی استان مازندران، در سخنانی با اشاره به پایان دوره مسئولیت خود، کارنامه دو و نیم ساله فعالیت در استان مازندران را حاصل تلاش و همدلی مجموعه کارکنان عنوان کرد و ارزیابی عملکرد این دوره را به مشتریان و کارکنان واگذار کرد.
وی با تأکید بر جایگاه راهبردی بخش کشاورزی در اقتصاد کشور و نقش کلیدی بانک کشاورزی در پشتیبانی از این حوزه، اظهار داشت: اهمیت کشاورزی بر کسی پوشیده نیست و بانک کشاورزی به عنوان نهاد تخصصی، همواره پشتیبان توسعه این بخش بوده است.
حیدرنژادیان افزود: موفقیتهای حاصلشده در این مدت، نتیجه کار تیمی منسجم، همدلی در سطوح مختلف از شعب تا ستاد و تعهد جمعی به ارائه خدمات مطلوب بوده است. تلاش کردیم خدمات بانکی را در شأن کشاورزان، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی استان ارائه دهیم.
وی با اشاره به رویکرد انسانی و مشتریمدارانه مجموعه بانک، گفت: اصل اقدام و تواضع در برابر مشتریان از اصول جدی ما در دوره مدیریت بود و همواره کوشیدیم احترام و کرامت ارباب رجوع را در اولویت قرار دهیم.
مدیر سابق بانک کشاورزی مازندران در پایان برای مجموعه بانک در ادامه مسیر آرزوی توفیق کرد و ابراز امیدواری نمود که این نهاد بزرگ تخصصی، همچنان در مسیر رشد و توسعه کشاورزی کشور نقشآفرین باشد.
۱۱۳ هزار تن گندم از کشاورزان استان مرکزی خریداری شد
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی از خریداری ۱۱۳ هزار تن گندم در این استان از کشاورزان و ادامه روند جمعآوری و خرید محصول خبر داد.
غلامرضا ملکی در این خصوص گفت: ۳۰ مرکز خرید گندم در استان مرکزی فعال است و معطلی در تحویل گندم کشاورزان وجود ندارد که این به دلیل افزایش مراکز خرید، افزایش ساعت کار و ظرفیت مراکز است.
وی با اشاره به تکمیل شدن خرید گندم شهرستان ساوه، عنوان کرد: خرید گندم سایر شهرستانها در حال انجام است و مراکز همه شهرستانها از جمله ساوه تا پایان تکمیل خریداری گندم فعال هستند و در صورت مراجعه کشاورزانی که دیرتر محصول خود را برداشت کردهاند کار تحویل انجام میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی اظهار کرد: تاکنون ۱۱ هزار و ۳۰۰ کشاورز محصول خود را در قالب ۲۲ هزار و ۵۸۵ محموله تحویل دادهاند و برای این تعداد محموله سند صادر شده است.
وی در خصوص میزان تفاوت حجم محصول نسبت به سال گذشته تصریح کرد: برداشت گندم امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۰ هزار تن کمتر است، اما باید توجه داشت که سال گذشته استثنا بود و میزان گندمی که تاکنون در استان برداشت شده مشابه متوسط بلند مدت استان مرکزی است.
ملکی عنوان کرد: طلب کشاورزانی که گندم خود را تا پایان خردادماه تحویل دادهاند پرداخت شده است و طلب کشاورزان مربوط به تحویل در فصل تیرماه نیز در دست اقدام و روزهای آینده پرداخت انجام میشود.
خرید بیش از ۵۹ هزار تن گندم توسط تعاون روستایی کرمانشاه
مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه از خرید بیش از ۵۹ هزار تن گندم توسط مراکز خرید این مجموعه در سال جاری خبر داد.
ایرج صفایی در گفتگو با مهر با اشاره به روند مطلوب خرید تضمینی گندم در سطح استان، اعلام کرد: تاکنون بیش از ۵۹ هزار تن گندم از کشاورزان استان توسط مراکز وابسته به شبکه تعاون روستایی خریداری شده است.
وی با ارائه جزئیاتی از میزان گندم خریداریشده، افزود: از این میزان، بیش از ۵۴ هزار و ۱۰۰ تن گندم معمولی و حدود ۵ هزار تن نیز گندم دوروم بوده است. همچنین از مجموع کل گندم خریداریشده، تاکنون ۴۵ هزار و ۶۱۶ تن به کارخانجات آرد و سیلوهای موردنظر حمل گردیده است.
صفایی با بیان اینکه عملیات خرید توسط ۱۸ مرکز خرید تعاون روستایی انجام گرفته، تصریح کرد: این مراکز در نقاط مختلف استان فعال بوده و در شهرستانهایی که عملیات برداشت گندم همچنان ادامه دارد، مراکز خرید آماده دریافت گندم از کشاورزان زحمتکش هستند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت راهبردی خرید تضمینی محصولات کشاورزی، اظهار داشت: هدف اصلی از اجرای این طرح، حمایت عملی از تولید محصولات اساسی در راستای حفظ امنیت غذایی کشور و جلوگیری از بروز ضرر و زیان برای کشاورزان است.
مدیر تعاون روستایی کرمانشاه تأکید کرد: خرید تضمینی گندم نهتنها باعث ایجاد اطمینان خاطر برای کشاورزان در فروش محصول میشود، بلکه نقش بسزایی در پایداری تولید و برنامهریزی کلان در حوزه تأمین مواد غذایی ایفا میکند.
صفایی با قدردانی از تلاش بیوقفه کشاورزان و همکاری نهادهای مسئول در اجرای فرآیند خرید، ابراز امیدواری کرد که با استمرار این روند، شاهد ارتقا بیشتر در سطح خدماترسانی و رضایت کشاورزان استان باشیم.
گندمکاران کردستانی ۴۷۶ هزار تن محصول تحویل دادند
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کردستان گفت: گندمکاران کردستانی تا کنون ۴۷۶ هزار تن گندم مازاد برنیاز خود را تحویل مراکز خرید تضمینی دادهاند.
موسی آرتن ارزش ریالی گندم خریداری شده در استان را ۹۷ هزار میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد: از مجموع گندم خریداری شده در استان تاکنون ۴۵۲ هزار و ۵۷۰ تن آن در سامانه سیفا به ثبت رسیده است.
وی به میزان گندم خریداری شده در شهرستان های مختلف استان اشاره کرد و گفت: در بیجار ۱۲۸ هزار و ۶۳۲ تن، سقز ۹۱ هزار و ۷۷۲ تن، قروه ۸۹ هزار و ۵۹۸ تن و دهگلان ۶۹ هزار و ۲۶ تن گندم مازاد برنیاز از کشاورزان خریداری شده است.
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان ادامه داد: میزان گندم خریداری شده در شهرستان های کامیاران ۴۲ هزار و ۶۲۲ تن، دیواندره ۳۷ هزار و ۷۱ تن، سنندج ۹ هزار و ۶۸۳ تن، بانه سه هزار و ۷۵۴ تن، مریوان سه هزار و ۱۰۲ تن و سروآباد ۷۵۴ تن بوده است.
آرتن بیان کرد: از ابتدای فصل برداشت (یکم تیر) تا ۳۱ تیر نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد چهار درصد رشد خرید تضمینی گندم در استان هستیم.
وی تعداد مراکز خرید تضمینی گندم در استان را ۷۸ مرکز خواند و اظهار کرد: مجموع گندم خریداری شده در استان در قالب ۱۱۳ هزار و ۳۹۴ محموله و توسط ۴۱ هزار و ۸۶۷ کشاورز تحویل مراکز خرید داده شده است.
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان یادآور شد: تاکنون ۱۴۰ هزار تن گندم مازاد برنیاز مصرفی استان به دیگر استان های کشور از جمله تهران، آذربایجان شرقی، البرز، قم، اصفهان، گیلان، مازندران، یزد و چهارمحال بختیاری ارسال شده است.
آرتن بیان کرد: ۲ هزار و ۲۰۰ تن از گندم مازاد برنیاز مصرفی استان هم از طریق حمل و نقل ریلی به خارج از استان صادر شده است.
۶۶۶ هزار هکتار از اراضی استان کردستان در سال زراعی جاری زیر کشت گندم رفته است که از این میزان، ۶۲۵ هزار هکتار به صورت دیم و ۴۱ هزار هکتار به صورت آبی کشت شده است.
پیش بینی شده امسال بیش از یک میلیون تن گندم از مزارع استان برداشت و از این میزان هم ۸۸۰ هزار تن آن تحویل مراکز خرید تضمینی گندم داده شود.
تعاون روستایی آذربایجانغربی ۹۰هزار تن گندم از کشاورزان خرید
مدیر تعاون روستایی آذربایجانغربی گفت: از آغاز فصل خرید تا کنون ۹۰ هزار تن گندم مازاد برمصرف کشاورزان با همکاری این سازمان در استان خریداری شده است.
میرجمال ساداتی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در مجموع با همکاری ۴۵ مرکز خرید، بیش از ۹۰ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان بصورت تضمینی خریداری شده است.
وی اظهار داشت: خرید کلزا هم با وجود هفت مرکز خرید در استان از مرز سه هزار و ۸۰۰ تن عبور کرد.
ساداتی خاطرنشان کرد: بر پایه گزارشهای میدانی انجامشده توسط روسای ادارات تعاون روستایی شهرستانها و با همکاری گسترده همکاران پرتلاش شبکه تعاون روستایی استان، تمامی مراکز خرید گندم و کلزا در سطح استان بدون هیچگونه مشکل و مانعی در حال ارائه خدمات مطلوب به کشاورزان هستند.
مدیر تعاون روستایی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: در سال زراعی جاری، بیش از سه هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت کلزا قرار دارد که بهدلیل خسارات ناشی از خشکسالی، سرما و تگرگ، سطح برداشت به ۲ هزار و ۷۱۰ هکتار کاهش یافت.
ساداتی با اشاره به اینکه پیش بینی میشود بیش از پنج هزار و ۵۰۰ تن محصول از این سطح برداشت شود، توضیح داد: قیمت تضمینی هر کیلوگرم کلزا در سال جاری با حداکثر ۲ درصد ناخالصی و ۱۰ درصد رطوبت، ۴۱۰ هزار ریال اعلام شده است.
وی یادآور شد: مجموعه تعاون روستایی استان آذربایجان غربی با آمادگی کامل، در خدمت کشاورزان بوده و تلاش میکند فرآیند خرید و حمل محصول در مراکز خرید در سطح استان با دقت، سرعت و شفافیت هرچه بیشتر انجام شود.
آذربایجان غربی استانی با آب و هوای کوهستانی است که گندم و کلزای کشت شده به صورت دیم و پاییزه در اواخر فصل بهار برداشت و روانه سیلو و بخشهای تولیدی میشود.
خرید تضمینی ۴۳ هزار تن گندم مازاد کشاورزان در خدابنده
رئیس اداره تعاون روستایی خدابنده از خرید تضمینی۴۳هزارتن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شبکه بزرگ تعاونیهای روستایی و تولید این شهرستان خبر داد.
اسماعیل کرمیزرندی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به خرید ۹۵هزار تن گندم از کشاورزان شهرستان، اظهار کرد: از آغاز عملیات خرید تاکنون بیش از ۴۳ هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان توسط تعاونیهای روستایی و تولید خریداری شده است.
وی با تاکید بر نقش و جایگاه این تشکلها در پشتیبانی از تولید و حمایت از کشاورزان و تجارب ارزنده مراکز خرید تعاونیهای روستایی در راستای خرید تضمینی گندم، تصریح کرد: با تلاش شبانهروزی و جهادی همکاران پرتلاش شبکه بزرگ تعاونیهای روستایی و تولید شهرستان همه مراکز خرید تضمینی گندم درسطح شهرستان با بسیج کردن امکانات و ظرفیتها بدون هیچ مشکل و مانعی تا پایان عملیات خرید تضمینی در خدمت کشاورزان است.
رئیس اداره تعاون روستایی خدابنده تاکید کرد: این موضوع حاکی از توان و ظرفیت بالای شرکتهای تعاونی روستایی و تولید در اجرای فرایند خرید تضمینی، حملونقل و لجستیک محصول گندم، نقش موثر و کلیدی تشکلها در توسعه روستایی و اقتصاد کشاورزی شهرستان و همچنین اعتماد عمومی کشاورزان به این نهاد مردمی است.
نظر شما