کرامت ویس کرمی مدیرعامل جدید شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران کیست؟
در این خبر به کرامت ویس کرمی مدیرعامل جدید شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران کیست؟ پرداخته شده است.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش در حکمی کرامت ویس کرمی را به عنوان مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران منصوب کرد.
کرامت ویس کرمی کیست؟
کرامت ویس کرمی مدیرعامل جدید شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با ۲۳ سال سابقه خدمت در صنعت نفت پیش از این به عنوان مدیر تامین و توزیع شرکت ملی پخش مشغول فعالیت بوده است.
وی همچنین عنوان مدیر پخش منطقه تهران، مدیر پخش منطقه استان مرکزی و سابقه کار در مناطق شرکت ملی پخش شاهرود، کرمان و چالوس را در کارنامه فعالیت خود دارد.
کرامت ویس کرمی ۴۷ ساله دارای لیسانس مهندسی برق - قدرت از دانشگاه شهید چمران اهواز، فوقلیسانس مدیریت نیروی انسانی از دانشگاه علوم و تحقیقات و گواهینامه MINI MBA از دانشگاه صنعت نفت است.
به نقل از وزارت نفت، محمدصادق عظیمیفر معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش در حکمی کرامت ویس کرمی را به عنوان مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران منصوب کرد.
در متن حکم ویسکرمی آمده است: «نظر به شایستگی، تعهد، تخصص، تجربیات و حسن سوابق جنابعالی به موجب این حکم به عنوان مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منصوب میشوید.
انتظار میرود با یاری خداوند متعال و در چارچوب سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و اولویتهای دولت چهاردهم با به کارگیری نیروهای کارآمد در انجام وظایف سازمانی موفق و اولویتهای ذیل به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد:
۱- پیگیری و سازماندهی لازم برای تأمین پایدار سوخت کشور،
۲- ارتقا و بهروزرسانی سامانه هوشمند سوخت کشور،
۳- توسعه، بهینهسازی، نوسازی، مقاومسازی و ارتقای فناوری در شبکه و تأسیسات ذخیرهسازی و توزیع فرآوردههای نفتی،
۴- متنوعسازی سبد سوخت با اولویت توسعه و تقویت سیانجی،
۵- بهینهسازی و کنترل مصرف و ارتقای کیفیت عملیات توزیع سوخت،
۶- تمرکز بر افزایش بهرهوری و اثربخشی در تمامی فرآیندها و امورات شرکت،
۷- رعایت الزامات بهداشت، ایمنی، محیط زیست و پدافند غیرعامل در تمامی فعالیتهای شرکت،
۸- برنامهریزی برای مقابله فعالانه با قاچاق فرآوردههای نفتی با همکاری دستگاههای ذیربط،
۹- تقویت توانمندیهای تخصصی، مدیریتی، مهارتی و اخلاق حرفهای سرمایه انسانی،
۱۰- ایجاد انضباط مالی با رویکرد ساماندهی و تقویت ساختار نظارتی درون و برون سازمانی،
۱۱- ساماندهی سختافزاری، نرمافزاری و استفاده از هوش مصنوعی در برنامهریزی عملیات فروش، بازاریابی، معاوضه، صادرات، بانکرینگ، فرآوری و ذخیرهسازی فرآوردههای نفتی با حمایت از شرکتهای دانشبنیان و بومیسازی، توسعه فناوری تجهیزات و ارتقای سامانهها،
۱۲- حل و فصل مشکلات فنی اجرایی پروژهها و تسریع در بهرهبرداری از پروژههای در دست اقدام،
۱۳- همکاری، هماهنگی و تعامل سازنده با نهادها و سازمانهای نظارتی و کنترلی به منظور حصول اطمینان از رعایت کامل قوانین و مقررات و برخورداری از نظرات اصلاحی آنها،
۱۴- استفاده حداکثری از ظرفیتهای بخش خصوصی و مردمی برای پیادهسازی مأموریتهای محوله.
فرصت را مغتنم شمرده از خدمات جناب آقای سالارینسب در زمان تصدی سمت مذکور قدردانی کرده و برای ایشان سلامتی و آرزوی توفیق روزافزون از ایزد متعال خواستارم.»
نظر شما