کدام استاندار اختیارات ویژه از رئیس جمهور دریافت کرد؟
در این خبر به توضیحاتی درباره اینکه کدام استاندار اختیارات ویژه از رئیس جمهور دریافت کرد، پرداخته شده است.
سخنگوی دولت در جلسه هیات دولت درباره به گزارشی از بخشی از اقدامات دولت در ۲ سال اخیر در حوزه سینما ، مشعل های گازی ، ذرتهای آلوده در همدان و مدت اعتبار گذرنامهها و.. پرداخت .
علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت پیش از ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۲ شهریورماه) در حاشیه جلسه هیأت دولت، گفت:در جلسه امروز هیئت وزیران با توجه به اینکه روز گذشته روز سینما بود وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گزارشی از بخشی از اقدامات دولت در ۲ سال اخیر در حوزه سینما انجام داده را ارائه کرد.
همچنین، مصوبات شورای عالی سینما که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شده بود نیز بخشی از این گزارش را شامل میشد.
تعداد سینماهای موجود در کشور که در ابتدای دولت ۵۰۰ سینما بود در طول دو سال اخیر به بیش از ۷۰۰ سینما افزایش پیدا کرده که نشان دهنده یک رشد ۳۰ درصدی است.
اهم اظهارات سخنگوی دولت را به نقل از ایسنا ، ایرنا و فارس بخوانید؛
* در کشور ۵۲ مشعل گازی وجود دارد که تا پایان سال ۲۱ مشعل به طور کامل خاموش میشوند یعنی گاز آن هدایت خواهد شد که به سرمایه بدل میشود.
*وزارت نفت برای همه ۵۰ مشعل برنامه دارد که در بازه زمانی عملیاتی خواهد شد.
* بنا بر پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیات وزیران و به منظور تسهیل ترددهای خارج از کشور و کاهش هزینهها، لایحه ای تصویب شد که به مجلس ارائه خواهد شد که طبق آن مدت اعتبار گذرنامهها برای افراد بالای ۱۵ سال از ۵ سال به ۱۰ سال افزایش مییابد.
*درباره موضوع ذرتهای آلوده در همدان در این استان شش سیلوی ذرت وجود دارد و اینکه یک سیلو از این میان مسئلهای داشته باشد و ما به سرعت ذهن مردم را با آن مشوش کنیم چندان جای پرداختن در این حد ندارد.کالاهایی که برای انبارها ذخیرهسازی میشوند، مصرف دامی دارند. حجم واردات ما در حوزه کالاهای اساسی به شدت زیاد است، چراکه مصرف همه دامها و طیور کشور است. این انبارها به شکل مستمر پر و خالی میشود و روال معمولی دارد.
*همه واردات این بخش در بدو ورود به کشور از سوی سازمانهای دامپزشکی و استاندارد ارزیابی لازم بهداشتی را طی میکند. وقتی در انبارها ذخیره میشود به صورت متناوب آزمایشهای لازم در خصوص آنها انجام میشود و طبیعی است که در این حجم گسترده گاهی آفتهایی هم وجود داشته باشد.
* در این زمینه هم روال معمول این است که آفتها شناسایی و سمزدایی میشود و به استفاده دامی میرسد، بخشی هم ممکن است امکان سمزدایی نداشته باشد که به مصرف صنعتی مثل تولید الکل میرسد. در همدان شش سیلو وجود دارد. اینکه یک سیلو از این میان - آن هم فقط در همدان و نه کل کشور - مشکلی داشته باشد و ما به سرعت ذهن مردم را با آن مشوش کنیم چندان جای پرداختن در این حد نداشته است و ندارد.
* دولت برای استان سیستان و بلوچستان استاندار ویژه انتخاب کرده است و برای اولین بار هیات وزیران اختیارات ویژه به استاندار این استان برای پیگیری سریعتر نیازهای منطقه اعطا کرد تا پیشبرد امور مردم با سرعت بیشتر پیش رود.
نظر شما