اسامی مقاماتی که هدف ترور موساد هستند

برای نخستین بار شبکه ۱۴ تلویزیون اسرائیل (ارگان تلویزیونی حزب لیکود و نتانیاهو) با عنوان «چه کسی در تهران هدف ترور است؟» از فهرست «دیوید بارنیه» به منظور ترور مقامات ارشد ایران رونمایی کرده است.

اسامی مقاماتی که هدف ترور موساد هستند
صفحه اقتصاد -

رئیس موساد در ادامه لفاظی‌های پوچ خود، تهدید‌هایی علیه سران ایران از جمله هدف قرار دادن آن‌ها در قلب تهران را مطرح کرد.

دیوید بارنیه، رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) ادعا کرد که موساد، ۲۷ طرح ایران برای انجام حمله علیه اهداف اسرائیلی در جهان را خنثی کرد.

 بارنیه در سخنرانی خود برای کنفرانس سالانه موسسه سیاست ضد تروریسم (ICT) در دانشگاه رایشمن در هرتزلیا، تهدید‌هایی علیه سران ایران از جمله هدف قرار دادن سران ایران در این کشور و قلب تهران را عنوان کرد.

مهم‌ترین اسامی درج شده در این فهرست ترور به ترتیب عبارتند از:
۱. سردار حسین سلامی
۲. اسماعیل خطیب
۳. اسماعیل قاآنی
۴. سردار محمد کاظمی: فرمانده اطلاعات سپاه پاسداران (به اشتباه از عکس حسین طائب استفاده شده است)
۵. یزدان میر: فرمانده واحد ۸۴۰ نیروی قدس
۶. حامد عبداللهی فرمانده واحد ۴۰۰ نیروی قدس

بارینه 

 از اینکه احتمال دارد مسکو برای تهران مهمات و مواد خام پیشرفته بفرستد ابراز نگرانی کرد و آن را موجب تهدید برای رژیم صهیونیستی دانست.

 

به گزارش تایمز اسرائیل، بارنیه در بخشی از سخنرانی خود با ادعای آنکه تهران پس از آغاز حملات روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، پهپاد‌های کامیکازه را به مسکو رسانده است، گفت: «ترس ما این است که روس‌ها در ازای این، چیزی که تهران ندارد را به آن بدهند، به طور مثال، سلاح‌های پیشرفته‌ای که مطمئناً صلح ما و شاید حتی وجود ما را در اینجا به خطر می‌اندازد.»

بارنیه تهران را به استفاده از «تیم‌های نیابتی» برای حمله به یهودیان در اسرائیل و خارج از آن متهم کرد و هشدار داد که جمهوری اسلامی به دنبال راه‌هایی برای تهیه فناوری جدید موشکی و پهپاد‌های قدرتمندتر است.

اوکراین و اعضای ناتو روسیه را به استفاده از پهپاد‌های ایرانی- به ویژه شاهد-۱۳۶- برای حمله به شهر‌های اوکراین متهم کرده‌اند. به طور مثال، اسفند ماه سال گذشته، نیروی هوایی اوکراین ضمن تکرار ادعای مشارکت پهپاد‌های ایرانی در جنگ روسیه و اوکراین مدعی شد از ماه سپتامبر سال گذشته میلادی (شهریور سال گذشته شمسی) تا آن زمان ۶۵۰ موشک روسی و ۶۱۰ پهپاد ساخت ایران را منهدم کرده است. با این حال، مسکو

اصرار دارد که تنها از تسلیحات تولید داخل استفاده کرده است.

در همان زمان روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال هم به نقل از منابع آگاه در یکی از کشور‌های همسو با آمریکا مدعی شد تهران و مسکو در حال همکاری برای ساخت کارخانه جدیدی در روسیه برای تولید پهپاد طراحی ایران هستند. اما مسکو تاکید داشت این ادعا صحت ندارد و این روسیه است که بر روی قدرت پهپادی تمرکز کرده است.

آمریکا و غرب از توانایی ایران در حوزه پهپاد‌ها نگران بوده و ایران را به دلیل همکاری با روسیه در این حوزه مورد تحریم قرار دادند، اما ایران تاکید کرده است محدودیت‌های مربوط به تسلیحات ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ در تاریخ ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ رسما خاتمه یافته و از آن زمان، انتقال تسلیحات به، یا از ایران، دیگر مشمول قطعنامه ۲۲۳۱ نمی‌شود.

 

 

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه