وضعیت آب و هوا استان یزد شنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۲
در این خبر به توضیحاتی درباره پیش بینی وضعیت آب و هوا استان یزد شنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۲ پرداخته شده است.
کارشناس هواشناسی استان یزد از رگبارهای پراکنده باران از عصر امروز در استان خبر داد.
سازمان هواشناسی نسبت به تشدید بارندگی و احتمال سیلابی شدن مسیلها در پنج استان و فعالیت سامانه بارشی و احتمال آبگرفتگی معابردر ۱۷ استان هشدار داد.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی از تشدید فعالیت سامانه بارشی، بارش باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات زاگرس مرکزی احتمال برف تا جمعه خبر داد.
بر اثر این مخاطره جوی اختلال در سفرهای بین شهری، سیلابی شدن مسیلها، طغیان رودخانهها، آبگرفتگی معابر، وزش باد شدید موقت، صاعقه، خسارت به سازههای موقت از جمله بنرها، داربستها، تابلوهای تبلیغاتی و شکستن درختان کهنسال، اختلال در ناوگان حمل و نقل عمومی و خسارت به ماشینآلات و محصولات باغی و زراعی مورد انتظار است.
سازمان هواشناسی برای جلوگیری از آسیبها و مخاطرات ناشی از این شرایط جوی، اجتناب از سفرهای غیر ضروری، پرهیز از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانهها و مسیلها، عدم فعالیتهای کوهنوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاههای اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانالها و آبروها را توصیه میکند.
این سازمان همچنین با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت سامانه بارشی، رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، احتمال گردوخاک، در مناطق مستعد احتمال تگرگ و در ارتفاعات برف تا جمعه ۵ آبان خبر داد.
بر اثر این مخاطره جوی احتمال لغزندگی جادهها، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روانآب، احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها، وزش باد شدید موقتی، احتمال خسارت به سازههای موقت از جمله بنرها، داربستها و تابلوهای تبلیغاتی و احتمال شکستن درختان کهنسال و احتمال تاخیر در پرواز دور از انتظار نیست.
سازمان هواشناسی خودداری از اسکان در بستر و حاشیه رودخانهها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانهها و مسیلها، احتیاط در فعالیتهای کوهنوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاههای اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانالها و آبروها، اجتناب از پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمانهای نیمهکاره را توصیه میکند.
به گزارش ایسنا در هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی پیشبینی میشود که پدیدهای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارتهای احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آمادهباش دستگاههای مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارتزا صادر میشود. هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیدهای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر میشود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیدهای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار میگیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
نظر شما