تأکید دکتر حاتمی در آیین اختتامیه نخستین کنفرانس ملی آهنسازی
فولاد کاوه جنوب کیش پایلوت پلنت احیای مستقیم
دکتر جواد حاتمی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، در آیین اختتامیه نخستین کنفرانس ملی آهنسازی ایران ضمن گرامیداشت یاد شهدای انقلاب، شهدای مدافع حرم و شهدای سلامت، بر اهمیت برگزاری این کنفرانس و دستاوردهای آن تاکید کرد. وی اظهار داشت: نخستین کنفرانس ملی آهنسازی ایران به میزبانی مجتمع فولاد کاوه جنوب کیش و با همکاری اساتید برجسته دانشگاه به بهترین شکل ممکن و بسیار پر بار برگزار شد. دکتر حاتمی با اشاره به اینکه برگزاری این کنفرانس به صورت مستمر ادامه خواهد داشت، افزود: هدف ما جریانسازی و فرهنگسازی در حوزه پژوهش و ارتباط علمی و عملی دانشگاه با حوزه صنعت است. وی ادامه داد: اعتقاد داریم که تقارن و تلاقی دانشگاه با صنعت میتواند مشکلات و مسائل فولاد و آهنسازی را حل کند.
دکتر حاتمی در ادامه سخنان نصریح کرد: دبیرخانه دائمی کنفرانس علمی آهنسازی در فولاد کاوه جنوب کیش ایجاد شده است. وی افزود: در آیین اختتامیه تفاهمنامهای میان فولاد کاوه جنوب کیش و انجمن آهن و فولاد کشور منعقد خواهد شد و فولاد کاوه جنوب کیش به عنوان پایلوت پلنت توسعه حوزه آهن و به ویژه کاهش انتشار گازهای گلخانهای و انقلاب صنعتی پنجم فعالیت خواهد کرد.
اهمیت پژوهش و همکاری بین صنعت و دانشگاه
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش با بیان اینکه امروزه همه کشورهای توسعه یافته و واحدهایی که در توسعه و فناوری پیشگام هستند از پژوهش استفاده میکنند، اظهار داشت: این اتفاق مستلزم دو بحث است؛ یکی لزوم تقارن صنعت با دانشگاه و محافل علمی و دوم بسترسازی لازم برای انجام این مهم است، یعنی زیرساختهای مورد نیاز برای بررسی کاربردی پژوهشها را ایجاد کنیم. دکتر حاتمی با تاکید بر اینکه باید ظرفیت پژوهشی معطوف به حل مسائل حوزه آهن و فولادسازی شود، عنوان کرد: در ادامه راه باید این بستر و ظرفیت فراهم شود که تحقیقات دانشگاهی در مقیاس بزرگتر برای تجاریسازی آزمایش شود. پایلوت پلنت شدن فولاد کاوه جنوب کیش از این باب است که بتوانیم پژوهشهای حوزه آهنسازی را جمعآوری و نتایج آن را عملیاتی کنیم. در ادامه، پژوهشهایی که در حوزه آهنسازی موفق بودند، در یک پلنت واقعی بررسی میشوند و نتایج را به سایر مجموعههای فولادی تعمیم میدهیم.
توجه به مسائل پژوهشی و سیاستگذاری
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش تاکید کرد: یکی از دستاوردهای این کنفرانس که میتواند به ما کمک شایانی کند، معطوف کردن جریانهای سیاستگذار و حوزههای سیاستگذاری به تعمیق توجه به مسائل حوزه پژوهش است. وی افزود: سیاستگذاران باید سازوکارهایی تعیین کنند که بخشی از سهم سود واحدهای فولادی به کار تحقیق و پژوهش اختصاص پیدا کند. و برهمین اساس شیوهنامهای منعقد و جریانسازی شود تا منابع تکلیفی تخصیصی در راه اصولی هزینه شود.
قدردانی از همراهان کنفرانس
دکتر حاتمی در پایان سخنان خود ضمن قدردانی از همراهان نخستین کنفرانس ملی آهنسازی ایران، از ریاست دانشگاه آزاد نجفآباد، ریاست دانشگاه و معاونت پژوهشی دانشگاه هرمزگان و همه اساتید، کمیته علمی و اجرایی و اصحاب رسانه برای همراهی در برگزاری این رویداد ملی تقدیر و تشکر کرد. وی ابراز امیدواری کرد که حضور دانشگاه و صنعت کنار هم برای رفع مشکلات منجر به تحول، خلق ارزش و تولید ثروت شود.
نظر شما