مدیرعامل بخش خدمات مالی گروه مپنا خبر داد
تشکیل هلدینگهای تخصصی در گروه مپنا و عرضه اولیه صندوق پروژه برق پرند | آغاز فعالیت صندوق خطرپذیر مپنا ونچرز
مدیرعامل بخش خدمات مالی گروه مپنا، در حاشیه نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۴ از ایجاد هلدینگهای تخصصی در گروه مپنا، عرضه اولیه شرکتهای زیرمجموعه و تشکیل صندوق خطرپذیر شرکتی مپنا (CVC) با نام مپنا ونچرز خبر داد و تأکید کرد که رویکرد جدید این گروه به معرفی ظرفیتها و سرمایههای آن از طریق بازار سرمایه معطوف شده است.
بهنام محسنی، مدیرعامل بخش خدمات مالی گروه مپنا، در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار صفحه اقتصاد با اشاره به توانمندیهای علمی و تخصصی گروه مپنا گفت: همانطور که مستحضر هستید، گروه مپنا متشکل از دانشمندان و متخصصان فنی است و به عنوان یک ثروت ملی، از ظرفیتهای عظیمی برخوردار است.
وی افزود: در این مقطع زمانی، رویکرد جدیدی در گروه مپنا شکل گرفته است که بر استفاده از ظرفیتهای تأمین مالی، استقرار حاکمیت شرکتی و شناساندن این ثروت و پتانسیلهای ان از طریق بازار سرمایه متمرکز شده است.
محسنی با اشاره به برنامههای این گروه ادامه داد: گروه مپنا اقدامات لازم را برای ایجاد هلدینگهای تخصصی در بخشهای مختلف آغاز کرده است. به امید خدا در آینده نزدیک شاهد شکلگیری هلدینگ نیرو، هلدینگ نفت و گاز، هلدینگ حمل و نقل و هلدینگ خدمات مالی در گروه مپنا خواهیم بود.
مدیرعامل بخش خدمات مالی گروه مپنا درباره برنامه عرضه اولیه شرکتهای زیرمجموعه این گروه گفت: پذیرش شرکتهای فرعی مپنا در بازار سرمایه در دستور کار قرار دارد. با موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار، به زودی عرضه اولیه دو شرکت از شرکتهای زیرمجموعه مپنا انجام خواهد شد.
وی همچنین خبر از عرضه اولیه صندوق پروژه برق پرند مپنا داد و گفت: این صندوق که اولین و تنها صندوق پروژه در کشور بوده، با موفقیت به یک شرکت سهامی عام تبدیل شده و در روزهای پیش رو عرضه اولیه آن را شاهد خواهیم بود. در حال حاضر، بالغ بر ۱۰ شرکت از زیرمجموعه های مپنا در مراحل پذیرش و عرضه اولیه قرار دارند و مسیرهای لازم از طریق نهادهای مالی برای ورود به بازار سرمایه در حال انجام است.
بهنام محسنی همچنین با اعلام خبر تشکیل صندوق خطرپذیر شرکتی مپنا یا «مپنا ونچرز»، افزود: در راستای اجرای قانون جهش تولید دانشبنیان و با توجه به ظرفیتهای دیده شده در این قانون، گروه مپنا که از دانشمندان فنی و شرکتهای دانشبنیان تشکیل شده است، با موافقت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری موفق به دریافت مجوز تشکیل این صندوق شده است. انشاءالله مپنا در حوزه سرمایهگذاریهای دانشبنیان از طریق شرکت سیویسی(CVC)اقدامات خود را آغاز خواهد کرد.
مدیرعامل بخش خدمات مالی گروه مپنا در پایان با اشاره به آیندهنگری این گروه برای معرفی ظرفیتها و قابلیتهایش گفت: تمامی این اقدامات در راستای معرفی ظرفیتهای گروه مپنا به ذینفعان، سرمایهگذاران و منافع عمومی است، به گونهای که همه مردم و ذینفعان و سرمایه گذاران از فعالیتهای این مجموعه در صنعت انرژی و سایر صنایع بهرهمند شوند.
نظر شما