سرپرست مدیریت فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد هرمزگان:
رکوردشکنی فولاد هرمزگان فراتر از ظرفیت اسمی و عملیاتی بود
سرپرست مدیریت فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد هرمزگان گفت: رکوردشکنیهای فولاد هرمزگان در دو ماه نخست امسال فراتر از ظرفیت اسمی و عملیاتی و در تاریخ بهرهبرداری شرکت بینظیر بود.
رضا باران پویان در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی در حاشیه بیست و ششمین سمپوزیوم فولاد کشور، بیان کرد: ظرفیت تولید فولاد هرمزگان یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن تختال است. با توجه به تاکید مدیرعامل مبنی بر تولید کیفی و پیرو همکاری تیمی واحدهای بهرهبرداری موفق شدیم در دو ماه نخست امسال دو رکورد پیاپی به ثبت برسانیم و بیش از ۱۶۰ هزار تن تختال تولید کنیم که از زمان بهرهبرداری تاکنون این میزان تولید در یک ماه بیسابقه بوده است.
وی افزود: نکته قابل توجه در مورد رکوردشکنیهای فروردین و به ویژه اردیبهشت ماه این است که ظرفیت واحد فولادسازی مطابق با طراحی تنها ۱۲۵ هزار تن در ماه است اما در واحد فولادسازی با همین تجهیزات و موفق به ثبت رکورد ۱۶۳ هزار تن یعنی معادل ۳۰ درصد بیش از ظرفیت اسمی شدیم و این رکوردشکنی در میان واحدهای فولادی در کشور بینظیر است.
سرپرست مدیریت فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به قطعی برق در تابستان خاطرنشان کرد: روند خوب تولید در فولاد هرمزگان تا نیمه نخست خرداد ماه ادامه داشت اما از آن زمان تا فرارسیدن مهر ماه، فولاد هرمزگان همانند دیگر شرکتهای فولادی با قطعی برق مواجه شد و نتوانست طی مدت یاد شده مطابق ظرفیت و پتانسیل خود تختال تولید کند.
باران پویان ادامه داد: خوشبختانه در ادامه مسیر و با برطرف شدن محدودیتهای برقی، موفق شدیم در مهر ماه سال جاری به تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه پیشبینی شده و تولید ۱۵۰ هزار تن تختال فولادی دست پیدا کنیم که بخش عمده آن را گروههای کیفی تشکیل میدادند.
وی تاکید کرد: قابلیتهای فولاد هرمزگان هم در تولید کمی و هم کیفی بسیار زیاد است و در صورتی که قطعی برق و گاز نداشته باشیم، میتوانیم ضمن رکوردشکنی، محصولات کیفی دارای ارزش افزوده نیز تولید کنیم که سودآوری قابل توجهی را برای ما به همراه داشته باشد.
سرپرست مدیریت فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد هرمزگان اذعان کرد: بیشترین نگرانی ما در حال حاضر، فرا رسیدن فصل سرما و آغاز قطعی گاز است که پیشبینی میشود امسال نیز قطعی گاز تولید فولادسازان را با چالش مواجه کند. البته مدیریت ارشد سازمان برنامههایی را برای تامین گاز در دست بررسی دارد تا بتوانیم گاز را از منابع دیگر تامین کنیم. همچنین به دنبال جدیدترین تکنولوژیها هستیم تا مشکل کمبود گاز برطرف شود.
باران پویان اضافه کرد: امیدواریم هرچه زودتر ما به یک نتیجه قابل اجرایی برسیم و هر آنچه که به صلاح شرکت فولاد هرمزگان هست اجرایی شود تا در آینده تولید پایدار و کیفی که تضمینکننده حیات آینده کارخانه اتفاق بیفتد. البته در کنار برنامههای یاد شده، طرحهای توسعهای نیز در دست اقدام است که فولاد هرمزگان تلاش کرده علیرغم تمام محدودیتها آنها را اجرا کند.
نظر شما