واحد خبر روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو):
برگزاری ۵۷ دوره آموزشی برای معادن بخش خصوصی؛ برنامه امسال ایمیدرو
مجری طرح توانمندسازی فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی (طرح فاجد) اعلام کرد: ایمیدرو تا پایان امسال، ۵۷ دوره آموزشی تخصصی برای معادن بخش خصوصی برگزار می کند.
قاسم حسن زاده با بیان این مطلب اظهار داشت: ایمیدرو در راستای ارتقای توان آموزشی و تامین نیروی انسانی مورد نیاز معادن بخش خصوصی، با همکاری نظام مهندسی معدن، سازمان آموزش فنی حرفهای، خانه معدن، مرکز تحقیقات فرآوری کرج، مرکز تحقیقات مواد معدنی یزد و اتحادیه حفاران غیر نفتی، دورههای آموزشی مورد نیاز را برگزار می کند.
وی ادامه داد: ایمیدرو در سال ۱۴۰۱ با هدف رفـع کمبـود نیروهای متخصص مجـرب در بخـش معدن و نیز ایجـاد فرصت های شغـلی فـراگیر بـرای فـارغ التحصـیلان جـوان دانشــگاه ها و مؤسسـات آموزش عـالی، قرارداد همکاری با سازمان نظام مهندسی معدن (طرح فاجد) منعقد کرد و در این راستا، دوره های آموزشی تدوین و اجرایی شد.
مجری طرح فاجد با اشاره به جزئیات دوره های آموزشی تخصصی بخش معدن طی امسال، گفت: این دورهها شامل تربیت تکنسین برای بخش های فرآوری، حفاری پیشرفته، استخراج معادن زیرزمینی، استخراج سنگ های ساختمانی و کارخانه های سنگبری و همچنین تربیت مربی حفاری، تربیت کارشناس ایمنی، آموزش ماشین آلات سنگین و نیز دوره های سطوح کارگری است.
وی افزود: طبق برنامه ریزی ها در دوره های یاد شده، ۹۶۵ نفر طی ۸۹۶ ساعت آموزش می بینند.
برگزاری ۲۷ دوره آموزشی در ۱۴۰۲
حسن زاده درباره دوره های آموزشی و مهارت آموزی برگزار شده طی سال 1402 گفت: ایمیدرو در سال گذشته، 27 دوره آموزشی با حضور 786 شرکت کننده (مهارت آموزی و آموزشی) برگزار کرد. در این دوره ها، 69 هزار و 300 نفر ساعت آموزش ارائه شد.
وی ادامه داد: دوره های مذکور مشتمل بر تربیت تکنسین در رشته های فرآوری، حفار مغزه گیری، استخراج معادن زیر زمینی و آتشکاری و همچنین دوره های آموزشی در حوزه ناریه، ماشین آلات سنگین، ایمنی بهداشت سنگین، مکانیک و جوشکاری بود.
اثربخشی دوره ها
مجری طرح فاجد با اشاره به اشتغال به کار 57 درصدی پذیرفته شدگان دوره های مهارت آموزی (تکنسین)، گفت: از 265 پذیرفته شده برای حضور در دوره های مهارت آموزی، 150 نفر در معادن به کار مشغول شده اند که این موضوع، نشاندهنده موفقیت و اثربخشی این دورهها در اشتغالزایی است.
وی ادامه داد: این امر حاکی از اهمیت واقعی برنامهها و دورههای آموزشی در ارتقای وضعیت اشتغال و توسعه نیروی کار است. تداوم و توسعه برنامههای آموزشی و حرفهای میتواند به تحقق اهداف اصلی طرح و تامین نیروی متخصص مورد نیاز برای بخش معدن کمک قابل توجهی کند.
نظر شما