کاشت نهال در ۲۲ هکتار از اراضی شرکت آلومینای ایران

همزمان با هفته درختکاری طرح کاشت نهال در ۲۲ هکتار از اراضی شرکت آلومینای ایران با حضور دکتر شه بخش مدیرعامل، مهندس اسدی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری،امام جمعه و فرماندار شهرستان جاجرم و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی به اجرا درآمد.

کاشت نهال در ۲۲ هکتار از اراضی شرکت آلومینای ایران
صفحه اقتصاد -

مدیرعامل شرکت در این آیین ضمن تبریک هفته درختکاری، با تاکید بر حفظ محیط زیست و منابع طبیعی به عنوان ثروت بین نسلی  برای حفظ و توسعه پایدار کشورمان گفت: در این راستا شرکت آلومینای ایران بخشی از منابع خود را در قالب انعقاد تفاهم نامه کاشت نهال با سازمان های متولی به کار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی شرکت آلومینای ایران، دکتر عبدالله شه بخش از شرکت آلومینای ایران به عنوان تنها شرکتی یاد کرد که در طرح کاشت یک میلیارد نهال وارد انعقاد تفاهم نامه گردید و به اجرا درآورد.

وی اظهار داشت: همچنین در سایر حوزه ها از قبیل آبخیزداری و ایجاد بندهای خاکی که باید مقدم بر درختکاری باشد نیز اقدامات اساسی انجام گرفته و بزودی با اولین بارش های بهاری ذخیره خوبی از آب در شهرستان خواهیم داشت که بر اثر تاثیر آنها درختان خوبی به ثمر خواهد نشست و طی چند سال آینده محیط زیست و منابع طبیعی سالم و زیبایی خواهیم داشت.

دکتر شه بخش  یادآور شد: شرکت آلومینای ایران در ادامه  تعهدات خود برای مشارکت در طرح کاشت یک میلیون نهال ۲۲ هکتار از اراضی خود را به کاشت درخت سیاه تاغ اختصاص داده است.

وی از این گونه نهال به عنوان گیاه بومی منطقه یاد کرد که با حداقل آبیاری به ثمر می‌نشیند و گفت: در این راستا مکان مناسب برای کاشت این گونه انتخاب شده تا این گیاه را در سطح وسیعی برای سال آینده داشته و شاهد منطقه ای سبز باشیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز در این آیین با قدردانی از مشارکت فعال شرکت آلومینای ایران در همکاری برای اجرای این طرح گفت: بر این اساس در مرحله اول ۷۰۰ هزار اصله نهال توسط این شرکت تولید و کاشته می شود.

مهندس اسدی تفاوت برنامه امسال با سال های گذشته را در انتخاب گیاهان کم آب طلب و اقتصادی دانست و افزود: ۸۵ درصد نهال های کاشته شده در سال جاری بر این اساس انتخاب شده اند و فقط بخشی برای تامین فضای سبز بوده است.

وی یادآور شد: بر این اساس و در جهت مقابله با بیابان‌زایی تلاش شده تا گونه های مقاوم با بیابان کاشته شود و بخش دیگر از گونه های اقتصادی همچون پسته باشد.

امام جمعه شهرستان جاجرم نیز ضمن تبریک این هفته از کاشت و غرس درخت به عنوان سنت بسیار حسنه و نیک یاد کرد که در دین مقدس اسلام بسیار مورد تاکید قرار گرفته است.

حجت الاسلام و المسلمین هوشمند نژاد با تاکید بر اینکه تخصصی تر کردن کاشت نهال مناسب با منطقه اقدامی مورد تقدیر است، از مقام‌معظم رهبری به عنوان پرچمدار این مساله یاد کرد که نشان از اهمیت آن دارد.

وی ابراز امیدواری کرد: بتوانیم برنامه کاشت نهال را هر ساله در تمام دنیا و کشور عزیزمان داشته باشیم تا آیندگان ثمره آن را به خوبی در زندگی خود مشاهده کنند و کشوری سبز داشته باشیم.

وی ضمن تقدیر از مدیرعامل و دیگر مسئولان شرکت آلومینای ایران برای مشارکت در این طرح، گفت: امیدواریم این برنامه به صورت حقیقی و واقعی هر ساله به اجرا درآید.

مدیر HSE شرکت آلومینای ایران نیز با اشاره به برنامه ریزی این شرکت برای ایجاد فضای سبز، گفت: در این راستا درخت های خشکیده و آفت زده جمع آوری و درخت های مناسب منطقه در سطح ۳۲ هکتار کشت گردید.

مهندس میرزاجانی افزود: در این میان با توجه به اینکه مسیر پایین دست بند خاکی سال آینده به بهره برداری می‌رسد گیاهان مقاوم با منطقه انتخاب گردید.

وی از گونه سیاه تاغ به عنوان گیاهی یاد کرد که در مرحله اول کاشت فقط نیاز به یک یا دو مرحله آبیاری داشته و بعد آن نیازی به آبیاری ندارد.

ایشان یادآور شد: بعد از آماده سازی محوطه این گیاه در سطح ۲۲ هکتار کشت و در قسمت های بعدی ادامه طرح را خواهیم داشت.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه