شرکت فولاد امیرکبیر کاشان به عنوان واحد نمونه استانی استاندارد در سال ۱۴۰۱ انتخاب شد

تجلیل از واحد های تولیدی و صنعتی برگزیده استان اصفهان درآئین گرامیداشت روز جهانی استاندارد همزمان با صدمین سال تصویب قانون استاندارد، در سالن همایش های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد.

شرکت فولاد امیرکبیر کاشان به عنوان واحد نمونه استانی استاندارد در سال 1401 انتخاب شد
صفحه اقتصاد -

در این آئین که با حضور محمود حقیقت سرشت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، علی مالکی سرپرست اداره کل استاندارد استان، رسول کوهستانی مدیرکل گمرک استان، جمعی از مسئولین و همچنین مدیران عامل شرکت های فولادی همراه بود، تندیس و لوح واحد نمونه استانی استاندارد به شرکت فولاد امیرکبیر کاشان که همواره الزامات استاندارد را در فرآیند تولیدات خود رعایت نموده اهداء شد.

به گزارش روابط عمومی فولاد امیرکبیر کاشان، مراحل ارزیابی و انتخاب واحد نمونه استانی استاندارد ایران چگونه است؟ در انتخاب واحد نمونه استانی استاندارد در سال ۱۴۰۱، شرکت فولاد امیرکبیر کاشان در بخش صنایع فلزی و پس از ارسال مدارک و مستندات و ارزیابی،­  برای ششمین بار موفق به عنوان واحد نمونه استانی استاندارد در استان اصفهان گردید.

گفتنی است شرکت فولاد امیرکبیر در سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۹ نیز به عنوان واحد نمونه ملی استاندارد انتخاب گردید. ارزیابی و بازرسی و امتیازات در انتخاب واحد نمونه ملی شامل موارد زیر است:

۱-استمرار در حفظ پروانه کاربرد علامت استاندارد بیش از ۱۰ سال و عدم وجود نقص بحرانی و عمده برای محصول در بازرسی ها و نمونه گیری از محصول تاکنون

۲-کامل بودن تجهیزات آزمایشگاه واحد تولیدی جهت آزمون محصول و دارا بودن گواهینامه ۱۷۰۲۵

۳- استمرار در صادرات محصول طی سنوات گذشته

۴-دارا بودن گواهینامه های سیستم های مدیریت معتبر در سطح بین المللی از جمله:  ایزو۹۰۰۱، ۱۰۰۱۵ آموزش، رسیدگی به شکایت مشتریان۱۰۰۰۲ و رضایتمندی مشتریان ۱۰۰۰۴ ،ایمنی و بهداشت شغلی ۴۵۰۰۱ و محیط زیست ۱۴۰۰۱

۵- بررسی سوابق مدیر کنترل کیفیت و واحد کنترل کیفیت با بررسی ساختار کنترل کیفیت و نیروی انسانی متخصص ۶- مشارکت واحد تولیدی در تدوین و بازنگری استانداردهای ملی در رشته مرتبط که تا کنون در تدوین و بازنگری ۱۰ استاندارد ملی و بخصوص استانداردهای ورقهای گالوانیزه ۷۵۹۶ و ۷۵۹۷ مشارکت شده است.

۷- عضویت و حضور در کمیته های تدوین استانداردهای ملی و بین المللی همچون TC۱۷

۸- ارتقای سطح فن آوری ،تکنولوژی و چگونگی روش ساخت و تولید که منجر به افزایش کیفیت و ظرفیت تولید، کاهش قیمت تمام شده و کاهش ضایعات گردد؛ همچون عقد قرارداد با مراکز علمی و تحقیقاتی همانند قرارداد با شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان جهت ارائه خدمات دانش بنیان و پروژه های تحقیقاتی، خدمات مشاوره ای و آزمایشگاهی مورد نیاز شرکت فولاد امیرکبیر و قرارداد مشاوره و طراحی انتقال دانش فنی با دانشگاه کاشان

۹-تکمیل و ارسال مدارک دال بر انجام کار تحقیقاتی مرتبط با کیفیت

۱۰-استقرار سامانه صدای مشتری و خدمات پس از فروش

۱۱- داشتن گواهی سازگار با محیط زیست ۱۴۰۰۱ و گواهی مصرف انرژی ۵۰۰۰۱  می توان اشاره کرد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه