در بازدید معاون قضایی دادستان کل کشور از فولاد خوزستان؛
رسالت قوه قضاییه رفع موانع تولید است
به گزارش صفحه اقتصاد به نقل از خبرنگار روابطعمومی فولاد خوزستان، علی جمادی معاون قضایی دادستان کل کشور به همراه صادق جعفریچگنی دادستان عمومی و انقلاب
به گزارش صفحه اقتصاد به نقل از خبرنگار روابطعمومی فولاد خوزستان، علی جمادی معاون قضایی دادستان کل کشور به همراه صادق جعفریچگنی دادستان عمومی و انقلاب خوزستان در بازدید از شرکت فولاد خوزستان اظهار داشت: یکی از مسائل و مشکلات صاحبان صنایع وجود دستورالعملهای مختلف است که باعث سختی در روند تولید و اشتغال میشود. توجه به اصل قانون ضرورت دارد. وضع قوانین و دستورالعملها نباید به کندی و باعث ایجاد مشکلات شوند. قوه قضاییه همواره در مسیر پایداری و رونق تولید حرکت میکند. گزارشی که مدیرعامل فولاد خوزستان ارائه کردند، امیدوارمان کرد که انگیزه بیشتری برای تقویت و حمایت فولاد خوزستان داشته باشیم.
وی در ادامه گفت: بنا به منویات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) دستگاه قضایی و دادستانی کل کشور خود را ملزم به حمایت از تولید و اشتغال میداند و در جهت رفع موانع و مشکلات تولیدکنندگان از هیچ تلاشی فروگذار نمیکند.
در ادامه صادق جعفریچنگی دادستان عمومی و انقلاب خوزستان از حمایت همهجانبه از تولید گفت و افزود: توجه به محیط زیست و مناطق پیرامونی شرکتهای تولیدی، یکی از اصول مهم است که میبایست مورد توجه قرار گیرد. عملکرد فولاد خوزستان در حوزه حفاظت از محیط زیست قابل تقدیر است. انتظار داریم فولاد خوزستان به مانند همیشه در امر حفظ و صیانت از محیط زیست کوشا باشد.
پیش سخنان معاون قضایی دادستان کشور، امین ابراهیمی مدیرعامل از دستیابی به تولید سیزده میلیون و ششصد هزار تُن در افق ۱۴۱۰ فولاد خوزستان گفت و اظهار داشت: مجموعه فولاد خوزستان توانسته علیرغم محدودیتهای انرژی تولید پایدار را حفظ کند. در سال ۱۴۰۰، از محل صادرات دو میلیون تُن فولاد، یک میلیارد و سیصد میلیون یورو درآمد ارزی، معادل سه درصد تولید ناخالص داخلی عایدی مجموعه فولاد خوزستان بود.
وی در ادامه گفت: محدودیتهای انرژی و سنگ آهن دو چالش داخلی هستند که تولید فولاد را تهدید میکنند. در سال ۱۴۰۰ به واسطهی محدودیتهای برق و گاز، ششصد هزار تُن، معادل ۱۲ هزار میلیارد تومان تولید برنامهریزی شده را از دست دادیم. در سال جاری هم تا به امروز به واسطه محدودیتهای برق ۲۵۰ هزار تُن تولید از دست رفت. اصلاح الگوی مصرف و احداث نیروگاه اختصاصی میتوانند به ادامهی محدودیتهای برق پایان دهد. در بحث سنگ آهن، باتوجه به ذخایر معدنی کشور و با در نظر گرفتن افق تولید کشور، ذخایر سنگ آهن بین ۱۳ الی ۱۷ سال آینده را کفاف میدهند و میبایست علاوه بر پرداختن به اکتشافات جدید، در پی تملک معادن خارج از کشور باشیم.
ابراهیمی آغاز جنگ روسیه و اوکراین را یکی از تهدیدات خارجی تولید فولاد دانست و افزود: در شرایطی که جنگ روسیه و اوکراین میتوانست، بستر مناسبی برای توسعه صادرات و ارزآوری فولاد کشور باشد، اعمال دستورالعمل وضع عوارض بر صادرات و کاهش قیمت اسلب از سوی روسیه، باعث شد فرصت صادرات به تهدید تبدیل شود.
مدیرعامل فولاد خوزستان در پایان سخنان خود اظهار داشت: توجه به محیط زیست و ایفای مسئولیت های جزو اولویت های مجموعه به شمار می رود و امیدوارم همچون گذشته در همین این راستا نقش موثری ایفا نماییم.
برای دیدن تصاویر به کانال ما در تلگرام با آدرس زیر مراجعه کنید.
@khouzestan_steel_co
نظر شما