کاترین شکدم کیست؟ + ماجرای ارتباط کاترین با مسئولان ایرانی حقیقت دارد؟
در این خبر به معرفی کاترین شکدم کیست و ماجرای ارتباط کاترین با مسئولان ایرانی پرداخته شده است.

کاترین شکدم ۳۴ ساله اهل فرانسه است و به عنوان خبرنگار و نویسنده فعالیت میکند. حوزه تخصص او خاورمیانه، اسلام رادیکال و ضد یهودی است. او همچنین به عنوان مشاور سازمان ملل در مورد یمن فعالیت دارد. کاترین پس از ازدواج با یک مرد مسلمان یمنی به دین اسلام و مذهب شیعه روی آورد، اما بعداً طلاق گرفت.
بیوگرافی کاترین شکدم نشان میدهد که او متولد سال ۱۹۸۲ در فرانسه است و به عنوان خبرنگار و تحلیلگر سیاسی فعالیت میکند. او سابقه همکاری با سازمان ملل متحد در مورد یمن را دارد. پدربزرگ مادری او از سربازان انگلیسی بود که در جنگ علیه آلمان نازی شرکت داشت.
کاترین شکدم دارای مدرک لیسانس روانشناسی و فوقلیسانس امور مالی از دانشگاه لندن است. او همچنین مدرک فوقلیسانس ارتباطات دارد و تخصص اصلی او در امور خاورمیانه است. این تحلیلگر مسلط به پنج زبان زنده دنیا میباشد.
همسر کاترین شکدم یک مرد مسلمان شیعه بود که او در دوران تحصیل در دانشگاه با وی ازدواج کرد. این ازدواج باعث شد کاترین به دین اسلام بگراید، هرچند بعدها از این دین روی برگرداند. حاصل این ازدواج دو فرزند بود که پس از طلاق در سال ۱۴۰۱، کاترین حضانت آنها را بر عهده گرفت.
کاترین شکدم بارها به ایران سفر کرده و با شخصیتهای مهم کشور از جمله شهید رئیسی مصاحبه انجام داده است. نام او زمانی مورد توجه قرار گرفت که مصطفی کواکبیان در برنامه میزگرد شبکه خبر در ۱۹ تیرماه ۱۴۰۴، در تحلیل ۱۲ روز جنگ تحمیلی ادعا کرد کاترین شکدم نفوذی اسرائیل بوده و با ۱۳۰ نفر از شخصیتهای مهم کشور ارتباط داشته است.
۲۴ نویس نوشت، کاترین شکدم پس از حضور در ایران با برخی رسانههای رسمی کشور همکاری داشت، اما در نوامبر ۲۰۲۱ مقالهای در وبگاه تایمز اسرائیل منتشر کرد که در آن به موضوع یهودیستیزی و برنامه هستهای ایران هشدار داد. او در این مقاله صراحتاً اعلام کرد که هرگز به دین اسلام نگرویده است.
صدا و سیما نوشت، شب گذشته یکی از مهمانان برنامه میزگرد شبکه خبر در آنتن زنده ادعایی زشت و دروغ را به بهانه مبارزه با نفوذ مطرح کرد.
ادعای مطرح شده برگرفته از یک رشته توییت منتسب به فردی به نام کاترین شاکدام در مصاحبه با روزنامه تایمز اسرائیل در سال ۱۴۰۰ است که همان زمان با بررسی و راستیآزمایی دقیق مشخص شد این ادعا دروغ و این مصاحبه جعلی است و چنین مطلبی نه در تایمز اسرائیل و نه در هیچ رسانه معتبر دیگری وجود ندارد. کذب این ادعا و جعلی بودن چنین مصاحبهای همان زمان در بسیاری از رسانههای داخلی و خارجی اعلام شد.
روابط عمومی صداوسیما ضمن تقبیح این ادعا و با اشاره به اینکه ادعای کذب کارشناس مذکور تکرار مطالب موهن رسانههای بیاعتبار فارسیزبان معاند بود، تاکید کرده است در شرایطی که رسانه ملی با دعوت از چهرههای متنوع، در پی تقویت فضای همدلی و وحدت مبتنی بر اقتدار کشور است، انتظار میرود مهمانان دعوتشده با رعایت امانتداری و احترام به این فضا و پرهیز از اظهارات غلط، غیرواقعی و غیرمستند به تقویت همدلی و رشد جامعه کمک کنند.
نظر شما