محمد نوری دستیار جدید پزشکیان کیست؟ / مروری بر سوابق و کارنامه محمد نوری
محمد نوری با حکم مسعود پزشکیان به عنوان دستیار رئیسجمهور در پیگیری طرحهای خاص منصوب شده است؛ اما این اولین حکمی نیست که نوری از سوی پزشکیان دریافت کرده است.
طی ساعات اخیر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور با صدور حکمی، ضمن انتصاب محمد نوری به عنوان «دستیار رئیس جمهور در پیگیری طرحهای خاص»، از وی خواسته است با اتخاذ سیاستها و برنامهریزی متناسب و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود نسبت به پیگیری بههنگام، با هدف تحقق اجرای طرحهای اولویتدار کشور اقدام کند. اما این اولین باری نیست که محمد نوری از مسعود پزشکیان حکمی دریافت کرده است.
طبق اطلاعات موجود در فضای اینترنت، محمد نوری از زمان دولت اصلاحات وارد چرخه مدیریتی حوزه بهداشت و درمان شده است.
اسفند ۱۳۷۹ محمد فرهادی وزیر بهداشت دولت اول محمد خاتمی، نوری را به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز منصوب کرد. فرهادی حکم خود خطاب به نوری نوشته بود: «امید است با بهرهگیری از توان و تجربهی خود و همکاری نیروهای کارآمد ومتعهد در جهت تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و بالا بردن سطح علمی و تخصصی اعضای محترم هیات عملی، دانشجویان و هرچه اسلامی تر شدن محیط دانشگاه و پیشبرد اهداف کمی و کیفی بهداشت، درمان وآموزش پزشکی موفق وموید باشید.»
حدود یک سال بعد، یعنی در بهمن ۱۳۸۰، زمانی که در دولت دوم خاتمی مسعود پزشکیان وزیر بهداشت شد، او به عنوان معاون اشتغال و سرپرست دفتر وزارتی وزارت بهداشت منصوب شد؛ .
احتمالا سابقه آشنایی محمد نوری با پزشکیان به دوران دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگردد.
در همین حال محمد نوری در مرداد ۱۳۸۴ وقتی بنا بود دولت تحویل محمود احمدینژاد شود، در گفتوگویی بخشی از کارنامه خود را تشریح کرده بود.
نوری به اقداماتی درباره پذیرش بیماران خارجی و اعزام پزشکان به خارج از کشور اشاره کرده و گفته بود: تا الان گروههایی از جمله ماما، پرستار، پزشک متخصص و عمومی به کشورهایی مانند بحرین، قطر، عمان، آفریقای جنوبی، کویت و عربستان اعزام شدهاند و در ایام اخیر نیز جهت اعزام به نروژ و انگلیس اعلام نیاز شده است.
او در ادامه به اقداماتی به عنوان دستاوردهای خود اشاره کرد؛ از جمله «اجرای طرح شناسایی جویندگان کار گروه پزشکی و ثبتنام بیش از ۴۹ هزار نفر و طراحی سایت معاونت اشتغال و راهاندازی و اجرای طرح اتوماسیون اداری و paper less کردن مکاتبات اداری»، «تدوین RFP و پروتکل طرح شبکه ملی اشتغال گروه پزشکی با همکاری دبیرخانه شورای تکفاب»، «ایجاد ستاد اشتغال در دانشگاههای علوم پزشکی»، «تدوین شیوه نامههای اعطای وام به فارغالتحصیلان گروه علوم پزشکی»، «اشتغالزایی برای ۶۷۴۶ نفر با همکاری وزارت تعاون»، «طراحی تیپ شغلی در رشتههای پرستاری و مامایی و بهداشت»، «جذب و پرداخت بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار از کل ۱۴۷ میلیارد ریال اعتبار از طریق بانک عامل یعنی رفاه کارگران که به این معاونت تخصیص داده شده و اختصاص ۲۰ درصد کل آن به مناطق محروم».
محمد نوری در روزهای پس از انتخابات به عنوان گزینه ریاست دفتر رئیس جمهوری نیز مطرح شده بود.
نظر شما