غوغای امام جمعه ساری با این حرف؛ تعطیلی شنبه ها...

لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری با اظهار این که از تعطیلی شنبه نگران هستیم و زیبنده کشور اسلامی نیست، گفت: تعطیلی شنبه ها دردی از اقتصاد مردم را دوا نمی کند.

غوغای امام جمعه ساری با این حرف؛ تعطیلی شنبه ها...
صفحه اقتصاد -

نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری با اظهار این که از تعطیلی شنبه نگران هستیم و زیبنده کشور اسلامی نیست، گفت: تعطیلی شنبه ها دردی از اقتصاد مردم را دوا نمی کند.

آیت الله محمد باقر محمدی لائینی در نمازجمعه این هفته ساری توضیح داد:: مگر چند درصد مردم کشور درگیر مقولات اقتصادی با کشورهای اروپایی هستند ، بنابراین اولویت مردم تعطیلی شنبه ها نیست.

وی ادامه داد: در حالی که کشاورزان مازندران به شدت با مشکلات مختلف درآمدی مواجه هستند، بعضی ها تعطیلی شنبه ها را به عنوان یک اولویت مهم برای اقتصاد کشور مطرح می کنند.

امام جمعه ساری تصریح کرد: تعطیلی شنبه ها دردی از مردم دوا نمی کند. گره مشکلات مردم را برای رضایت خداوند باز کنیم.

آیت الله محمدی لائینی با ذکر این نکته که اسلام ناب، فداکاری و وفاداری دارد و این افتخاری برای مسلمانان است، بیان داشت:طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، جبهه حسینی و یزدی تمام شدنی نیست، بنابراین در این کارزار اجازه نخواهیم داد یزدیان بر حسینیان امروز زورگویی کنند. 

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: ملت ایران مقابل همه یزیدیان زمان ایستادگی می کنند و تا از بین رفتن کامل آنان متحد نیز هستند.

وی به گرامیداشت هفته دولت اشاره کرد و گفت: ضمن این که برای دولت جدید آقای پزشکیان آرزوی توفیق داریم، توقع است تا این دولت همانند دولت های شهیدان رجایی و باهنر و رئیس جمهور شهید در جهت رضایت مردم کارهای عملی انجام بدهد.

امام جمعه ساری از شکل گیری میز خدمت دستگاه های اجرایی در مصلی قدردانی کرد و گفت: درخواست های مردم باید به صورت ویژه مورد اهتمام قرار بگیرد.

پیشنهاد سردبیر

منبع: ایرنا
آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

  • علی

    اولا جایگاه قانونی و رسمی آیت الله محمد باقر محمدی لائینی در نظام قانون گذاری کشور چیست که برای اعضای مجلس شورای اسلامی که نمایندگان هشتاد میلیون نفر هستند و تحت نظارت شورای نگهبان فعالیت می کنند، تعیین تکلیف می کنند؟ ثانیا تفسیر ایشان در خصوص اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری دقیقا با نظر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مغایر است بنابراین آقای لائینی هم به لحاظ شرعی و هم لحاظ قانونی جایز نیست نظر شخصی خود را بر مجلس تحمیل کنند. ثالثا آیا ایشان نمی دانند کارمندان تهران که مرکز مبادلات اقتصادی کشور و محل استقرار دستگاه های ستادی و وزارتخانه ها است پنجشنبه ها تعطیل هستند و کارمندان شهرستان ها از این تعطیلی محروم می باشند، چطور ایشان نگران این تبعیض و بی عدالتی نیستند؟ !!! آیا در شرع مقدس اسلام جایگاه عدالت اینگونه است؟ !!!

  • هادی

    مگر دیکتاتوری است که نمایندگان مجلس موظف باشند مثل شخص خاصی فکر کنند؟ آیا نزدیک 270 عضو مجلس و همچنین اعضای شورای نگهبان توانایی فهم و درک ندارند که یک فرد برای آنها تعیین تکلیف می کند؟

  • مهدی

    آیا گرسنگی و عدم امنیت غذایی، فقر شدید، گرانی و تورم ، بیکاری، فساد جامع، اختلاس توسط برخی مسئولین، فحشاء از روی فقر، تعطیلی کارخانجات، بحران ناتوانی مردم برای خرید مسکن، افزایش فاجعه بار اجاره خانه ها، پیری جمعیت، حیف و میل کردن منابع ارزشمند کشور، سوء مدیریت، کمبود دارو و خدمات بهداشتی و درمانی، ضرر و زیان کشاورزان ، شکاف فزاینده ملت و حاکمیت، پارتی بازی، مهاجرت نخبگان از کشور، عدم شایسته سالاری، بحران آب، کمبود برق، بحران هجوم مهاجران افغانی ، ناتوانی در وصول حق آبه کشور از افغانستان، از دست رفتن محیط زیست، سکوت علما در مقابل رنج و بدبختی مردم، بردگی برای چین و روسیه و تاراج منابع کشور توسط آقازاده ها و صدها مسائل دیگر زیبنده کشور هست؟ آیا نگران اینها نیستید و فقط مشکل کشور تعطیلی شنبه ها هست؟ شنبه ای که حتی یک آیه یا حدیث موثق مبنی بر تحریم تعطیلی آن وجود ندارد؟

  • زهرا

    لطفا برای جبران مصوبه مجلس در مورد افزایش سنوات اشتغال کارکنان برای بازنشستگی، که به ضرر شدید کارمندان شد پنجشنبه ها یا شنبه ها را تعطیل کنید. ضمنا، کارمندان تهرانی که مرکز مبادلات اقتصادی کشور و استقرار وزارتخانه ها است پنجشنبه ها تعطیل هستند و شهرستانی ها از این تعطیلی محروم و مغبون می باشند. شما را به همه مقدسات عالم و به جان عزیزان تان، قسم می دهیم این ظلم، تبعیض و بی عدالتی را خاتمه بدهید. از ناله و نفرین یک میلیون کارمند شهرستانی و خانواده هاشون اجتناب بفرمایید صبرمان تمام شده ممکنه یک اتفاقی بیافته. و الله لا یحب الظالمین.

  • مهدی

    سلام، آیا علمای ارجمند و بزرگوار، آنگونه که نسبت به موضوع کم اهمیتی مثل تعطیلی شنبه ها، نگرانی و حساسیت نشان می دهند در مورد مسایل اساسی هم نگرانی دارند؟ آیا گرسنگی و سوء تغذیه ، فقر شدید، گرانی و تورم ، بیکاری، فساد جامع، اختلاس توسط برخی مسئولین، فحشاء از روی فقر، تعطیلی کارخانجات، بحران ناتوانی مردم برای خرید مسکن، افزایش فاجعه بار اجاره خانه ها، پیری جمعیت، حیف و میل کردن منابع ارزشمند کشور، سوء مدیریت، کمبود دارو و خدمات بهداشتی و درمانی، ضرر و زیان کشاورزان، شکاف فزاینده ملت و حاکمیت، پارتی بازی، مهاجرت دانشمندان و نخبگان از کشور، عدم شایسته سالاری، بحران آب، کمبود برق، بحران هجوم مهاجران افغانی به کشور، ناتوانی در وصول حق آبه کشور از افغانستان، از دست رفتن محیط زیست، سکوت علما در مقابل رنج و بدبختی مردم، بردگی برای چین و روسیه و تاراج منابع کشور توسط آقازاده ها و صدها مسائل دیگر، زیبنده کشور هست؟ آیا علمای عزیز نگران نیستید که قرار است چه مملکتی را به امام زمان (عج) تحویل دهند؟ کشور آباد و آبرومند یا کشور ویران و مخروبه؟ آنقدر که روحانیون بزرگوار، ذهن خود را درگیر تعطیلی شنبه ها کرده اند شنبه ای که به قول حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی، حتی یک آیه یا حدیث موثق مبنی بر تحریم تعطیلی آن وجود ندارد نسبت به سایر مسائل هم دغدغه دارند؟ آیا نمی دانند در حال حاضر کارمندان دولتی مستقر در تهران به دلیل تعطیلی پنجشنبه ها، 52 روز در سال تعطیل هستند و کارمندان دولتی مستقر در شهرستانها از آن محروم می باشند؟
    چرا حضرت آیت اله سبحانی، حضرت آیت اله مکارم شیرازی، حضرت حجه السلام حاجی اکبری، حضرت حجه السلام خاتمی، حضرت حجه السلام منتظری، حضرت حجه السلام محمدی لائینی، این ظلم، تبعیض و بی عدالتی را می بینند و سکوت می فرمایند؟ چرا با رئیس مجلس، رئیس دولت، دیوان عدالت اداری و سازمان اداری و استخدامی مکاتبه نکردند؟ آیا عدالت جزء اصول مذهب و اصول قانون اساسی کشور نیست؟ شهرستانی ها در 46 سال گذشته نشان داده اند در مقایسه با تهرانی ها، وظایف خود را نسبت به انقلاب و نظام، بهتر عمل کرده اند آیا پاسخ وفاداری شهرستانی ها، تبعیض و بی عدالتی است؟

  • مهدی

    آیا علمای بزرگوار، آنگونه که نسبت به موضوع کم اهمیتی مثل تعطیلی شنبه ها، نگرانی نشان می دهند در مورد مسایل اساسی هم نگرانی دارند؟ آیا گرسنگی و سوء تغذیه ، گرانی و تورم ، بیکاری، فساد جامع، اختلاس توسط برخی مسئولین، فحشاء از روی فقر، تعطیلی کارخانجات، بحران ناتوانی خرید مسکن، افزایش فاجعه بار اجاره خانه ها، پیری جمعیت، حیف و میل کردن منابع ارزشمند کشور، سوء مدیریت، کمبود دارو و خدمات بهداشتی و درمانی، زیان کشاورزان، شکاف ملت و حاکمیت، پارتی بازی، مهاجرت دانشمندان و نخبگان از کشور، عدم شایسته سالاری، بحران آب، کمبود برق، بحران هجوم مهاجران افغانی به کشور، ناتوانی در وصول حق آبه کشور از افغانستان، از دست رفتن محیط زیست، سکوت علما در مقابل رنج و بدبختی مردم، بردگی برای چین و روسیه و تاراج منابع کشور توسط آقازاده ها و غیره زیبنده کشور است؟ آیا علمای عزیز نگران نیستید که قرار است چه مملکتی را به امام زمان (عج) تحویل دهند؟ کشور آباد و آبرومند یا کشور ویران و مخروبه؟ آنقدر که روحانیون بزرگوار، ذهن خود را درگیر مخالفت با تعطیلی شنبه ها کرده اند شنبه ای که به قول حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی، حتی یک آیه یا حدیث موثق مبنی بر تحریم تعطیلی آن وجود ندارد نسبت به سایر مسائل هم دغدغه دارند؟ آیا نمی دانند در حال حاضر کارمندان دولتی مستقر در تهران به دلیل تعطیلی پنجشنبه ها، 52 روز در سال تعطیل هستند و کارمندان شهرستانها از آن محروم می باشند؟ چرا حضرات، این بی عدالتی را می بینند و سکوت می فرمایند؟ چرا با رئیس مجلس، رئیس دولت، دیوان عدالت اداری و سازمان اداری و استخدامی مکاتبه نکردند؟ آیا عدالت جزء اصول مذهب و اصول قانون اساسی کشور نیست؟ شهرستانی ها در 46 سال گذشته نشان داده اند در مقایسه با تهرانی ها، وظایف خود را نسبت به انقلاب و نظام، بهتر عمل کرده اند آیا پاسخ وفاداری شهرستانی ها، تبعیض و بی عدالتی است؟

  • وحید

    مداخله شرع در مواردی که در آن موضوع شرع مقدس اسلام مسکوت است و صراحت ندارد بجز بی اعتبار کردن شرع نتیجه ای نخواهد داشت مانند آنکه دین بیاید و در خصوص مکانیک کوانتوم اظهار نظر کند. اینکه در اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری پنجشنبه ها تعطیلی باشد یا شنبه ها یا هیچکدام یا هردو ، دانشمندان علم اقتصاد بین الملل، مدیریت بازرگانی و غیره باید اظهار نظر نمایند. علم ابطال پذیر است اما شرع ابطال پذیر نیست چون سخن خدا یا ولی خداست. بنابراین به بهانه شرعی رد نمودن مصوبه مجلس، آسیب به شرع مقدس است شاید علم ثابت کند که رد مصوبه مذکور اشتباه بوده است و به این ترتیب اعتقاد جوانان کشور نسبت به اسلام و شریعت، سست گردد. ضمنا در وضعیت موجود، کارمندان مستقر در تهران که مرکز مبادلات اقتصادی کشور و محل استقرار وزارتخانه ها است به دلیل تعطیلی پنجشنبه ها از 52 روز تعطیلی در سال برخوردارند و شهرستانی ها از این تعطیلی محروم و مغبون می باشند. آیا محروم کردن کارمندان شهرستانی، تبعیض و بی عدالتی نیست؟ آیا عدالت جزء مفاهیم اصلی شرع مقدس اسلام و اصول قانون اساسی نیست؟ آیا این تصمیم شورای نگهبان، باعث تداوم بی عدالتی موجود نیست؟

اخبار ویژه