مهدی سنایی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری کیست؟ / این جایگاه چه وظیفه هایی دارد؟
مهدی سنایی به عنوان معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور منصوب شد.
رئیس دفتر رئیس جمهور در حکمی مهدی سنایی را به سمت معاون امور سیاسی دفتر رئیس جمهور منصوب کرد. محسن حاجی میرزایی در حکم انتصاب مهدی سنایی تصریح کرده است: انتظار دارد با همافزایی و بهرهگیری از مجموعه نیرو و امکانات دفتر رئیس جمهور و همکاری نزدیک با سایر دستگاهها از جمله وزارتخانههای امور خارجه، اطلاعات و کشور نسبت به بررسی موضوعات سیاسی اجتماعی و امنیتی تنظیم برنامههای مربوط، ارائه گزارش، پیشنهادها و راهکارهای مناسب و پیگیری آنها و اجرای امور محوله اقدام نمایید.
بنابر روایت ایسنا، متن حکم رئیس دفتر رئیس جمهور به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای مهدی سنایی
با عنایت به تعهد و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به سمت معاون امور سیاسی دفتر رئیسجمهور منصوب میشوید.
انتظار دارد با همافزایی و بهرهگیری از مجموعه نیرو و امکانات دفتر رئیس جمهور و همکاری نزدیک با سایر دستگاهها از جمله وزارتخانههای امور خارجه، اطلاعات و کشور نسبت به بررسی موضوعات سیاسی، اجتماعی و امنیتی، تنظیم برنامههای مربوط، ارائه گزارش، پیشنهادها و راهکارهای مناسب و پیگیری آنها و اجرای امور محوله اقدام نمایید.
اهتمام به اهداف و آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی، حرکت در مسیر تحقق چشمانداز، سیاستهای کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی)، قانون برنامه توسعه و نیز وفاداری به منشور اخلاقی دولت چهاردهم به منظور خدمت هرچه بیشتر به مردم عزیز ایران مورد نظر است.
توفیقات جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
محسن حاجی میرزایی
رئیس دفتر رئیس جمهور
مهدی سنایی کیست؟
مهدی سنایی دانشیار روابط بینالملل دانشگاه تهران، سفیر سابق ایران در روسیه، و نمایندهٔ شهرستان نهاوند در دوره هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی بوده است.
سنایی تدریس در دانشکده حقوق و علوم سیاسی را از سال ۱۳۸۲ در گروه روابط بینالملل آغاز کرد و سپس در گروه مطالعات روسیه را در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در سال ۱۳۸۶ و مرکز مطالعات غیردولتی ایران و اوراسیا را در سال ۱۳۸۳ خورشیدی بنیان گذاشت.
در سوابق وی تحصیلات علوم دینی پیش از ورود به دانشگاه تهران و همچنین تسلط به زبانهای انگلیسی، عربی و روسی دیده میشود. تحصیلات وی در دورههای کارشناسی، ارشد و دکتری به ترتیب؛ علوم سیاسی، روابط بینالملل و علوم سیاسی بوده است.
نظر شما