گلایه مردم از مراکز درمانی تامین اجتماعی؛ کمبود پزشک، دارو و خدمات ضعیف

نبود پزشک و دستگاه های پیشرفته پزشکی و همچنین نوبت دهی های طولانی جمله گلایه های مردم از مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی است.

گلایه مردم از مراکز درمانی تامین اجتماعی؛ کمبود پزشک، دارو و خدمات ضعیف
صفحه اقتصاد -

اما مسئولان ذیربط به جای رفع این نواقص، راهکار اصلی را در افزایش درآمد زایی یافته اند و به عنوان مثال با افزایش سن بازنشستگی ،درصدد جلوگیری از هزینه ها هستند.

اطلاعات نوشت: خدمات اندک  و ضعیف بیمارستان‌های تأمین اجتماعی به مراجعه کنندگان در اقصی نقاط کشورمان، معضلی است که از سال ها قبل وجود داشته است که تاکنون راهکار عاجلی هم برای پایان این شرایط اتخاذ و اجرا نشده است و بر همین اساس بیمه پردازان خواستار رسیدگی به مشکلات خود هستند.
 

نبود پزشک و دستگاه های پیشرفته پزشکی  و همچنین نوبت دهی های طولانی جمله گلایه های مردم از مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی است اما مسئولان ذیربط به جای رفع این نواقص، راهکار اصلی را در افزایش درآمد زایی یافته اند و به عنوان مثال با افزایش سن بازنشستگی ،درصدد جلوگیری از هزینه ها هستند.

یکی از مأموریت‌های سازمان تأمین اجتماعی، تأمین سلامت و ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان اصلی و خانواده‌های زیر پوشش این نهاد غیر دولتی است که این امر به ۲ صورت درمان مستقیم و غیرمستقیم از سوی مراکز طرف قرارداد انجام می‌شود .بر اساس آخرین آمار، ۸۶۱هزار نفر در استان قم زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند که این تعداد حدود ۶۰درصد جمعیت این استان را شامل می‌شود و مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان قم در بیمارستان امام رضا (ع) و ۳ مرکز درمان دیگر از جمله پلی کلینیک بوعلی، ۲۲بهمن و کلینیک دکتر غرضی خدمات درمانی را به بیمه شدگان این سازمان ارائه می‌دهند که همواره مراجعه کنندگان از شرایط فعلی خدمات دهی در این مراکز گلایه مند و خواستار رسیدگی به مشکلاتشان هستند.

کمبود پزشک متخصص و فوق تخصص در رشته‌های مختلف ، ضعف شدید در ارائه خدمات دندانپزشکی و محدودیت خدمات در این بخش، مشمول نبودن برخی داروها در بیمه تأمین اجتماعی، تجویزهای نامناسب برای درمان از سوی برخی پزشکان به دلیل محدودیت‌های ارائه دارو، کمبود تجهیزات و دستگاه‌های آزمایشگاهی و کمبود مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی از جمله مهمترین مسائلی است که بیمه شدگان تأمین اجتماعی در قم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند .

سید مهدی محصل سرپرست مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم در پاسخ به گلایه‌های شهروندان در زمینه ارائه خدمات از سوی این نهاد به مهر می‌گوید: با ۳ درمانگاه و یک بیمارستان نمی‌توان پاسخگوی این تعداد از بیمه شدگان در استان قم باشیم .

وی درباره کمبود پزشک متخصص و فوق تخصص در مراکز مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان قم توضیح می‌دهد: به سبب اختلاف تعرفه‌ای که میان بخش خصوصی و دولتی وجود دارد، استقبال پزشکان متخصصان برای حضور در مراکز تأمین اجتماعی کم است، چرا که تعرفه این مراکز دولتی است و پزشکان متخصص انگیزه لازم برای جذب در مراکزتآمین اجتماعی ندارند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم همچنین درباره گلایه برخی از بیمه شدگان در زمینه نحوه ارائه دارو از سوی مراکز زیر پوشش تأمین اجتماعی می‌گوید: بیماران مزمن در بحث دارو مشکلاتی دارند که در همین زمینه اداره بیماران مزمن و طب سالمندی را ایجاد کرده‌ایم که بیماران خاص در این مجموعه از سوی پزشکان متخصص خدمات درمانی و دارویی دریافت می‌کنند.

محصل یکی از معضلات بیمه شدگان را موضوع خدمات دندانپزشکی می‌داند و می‌گوید: ۱۳خدمت در حوزه دندانپزشکی ارائه می‌شود که این موارد مورد تأئید شورای عالی بیمه قرار گرفته است و از ابتدای امسال ۴دندانپزشک جذب شده‌اند که ۲۸درصد رشد خدمات در این بخش را داشته‌ایم و افزایش خدمات دندانپزشکی نیازمند بازنگری در قانون است و مجلس شورای اسلامی در زمینه گسترش خدمات دندانپزشکی باید اقدام جهادی انجام دهد و خدمات دندانپزشکی در تعهد سازمان‌های بیمه گر باید افزایش یابد.

 

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار