آخرین خبر از هواشناسی اصفهان در ۲۴ ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا اصفهان فردا یکشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
آخرین خبر از هواشناسی اصفهان در ۲۴ ساعت آینده و پیش بینی وضعیت آب و هوا اصفهان فردا یکشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ را در این خبر بخوانید.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: نفوذ گرد و غبار از جنوب غرب کشور با منشا کانونهای فرسایش بادی در مناطق مرزی کشور با عراق باعث کاهش کیفیت هوا، افزایش غلظت آلایندهها و کاهش شعاع میدان دید به ۲ تا پنج کیلومتر در جنوب و غرب اصفهان خواهد شد.
گرد و غبار جنوب و غرب استان اصفهان را فرا میگیرد
به نقل از روابط عمومی مدیریت بحران استانداری اصفهان، منصور شیشه فروش روز شنبه افرود: همچنین به علت افزایش گرادیان فشاری و وزش تندباد و عدم رطوبت، کانون های فرسایش بادی درون و برون استانی در مناطق شمال و شرق، کانونهای نقطه ای در شرق اصفهان و تالاب گاوخونی فعال گردیده که در چند روز اخیر منجر به کاهش کیفیت هوا و کاهش میدان دید در مناطق شرق و شمال استان شده است و این شرایط تا اواسط هفته ادامه خواهد داشت.
وی افزود: پیش بینی می شود ماندگاری گرد و غبار در مناطق شرقی، شمالی، غرب، جنوب و شهرستانهای مرکزی استان تا اواسط هفته ادامه داشته باشد، همچنین شاهد استقرار زود هنگام الگوی گرم تابستانی با افزایش ۲ تا سه درجه ای دما در طول روز خواهیم بود.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: در جلسه صبح امروز کارگروه اضطرار شرایط آلودگی هوا اعلام گردید با توجه به قرار گرفتن میانگین شاخص آلودگی در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس، ممنوعیت اقداماتی نظیر خاکبرداری، آتش زدن بقایای کشاورزی و فضای سبز، فعالیتهای معدنی و حمل و نقل خاک وگچ و ... که منجر به تشدید گرد و خاک و آلاینده ها می گردد مصوب شد.
وی افزود: همچنین کاهش فعالیت صنایع آلاینده شناسایی شده با نظارت محیط زیست و همکاری اداره صمت به دستگاه های مربوطه ابلاغ شد.
شیشه فروش گفت: از شهروندان درخواست می شود، حفاظت از کندوهای زنبور عسل و گلخانه ها در برابر تند باد و اثرات گرد و غبار، رعایت توصیه های بهداشتی و حفاظت فردی در برابر گرد و خاک، عدم ورزش و فعالیت های بدنی در فضاهای باز در شرایط گرد و خاک و رعایت اصول ایمنی تردد در محورهای جاده ای با لحاظ کاهش شعاع دید و توجه به توصیه های پلیس راه را در این رایطه جدی بگیرند.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه مساحت کانون های فرسایش بادی در استان در وضعیت بحرانی است، گفت: تاکنون به میزان یک میلیون و ۵۰۵ هزار هکتار کانون فرسایش بادی در استان شناسایی شده که ۱۵۰ هزار هکتار آن در اولویت اجرای طرحهای بیابان زدایی، نهال کاری، آبخیزداری و سایر روشهای کنترلی قرار دارد.
وی ادامه داد: لازم است وزارت نیرو، سازمانهای حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و هواشناسی نسبت به انجام تکالیف ملی در تامین حقابههای قانونی زیست محیطی و کشاورزی در حوضه زاینده رود، احیای این رودخانه، اجرای برنامه جامع مقابله با گرد و غبار و تامین اعتبار برای کنترل کانونهای فرسایش بادی بحرانی قدام نمایند.
استان اصفهان علاوه بر متاثر بودن از کانونهای فرسایش بادی برون مرزی و شناسایی شده داخلی در شمال و شرق کشور، در مناطق هم مرز با استانهای یزد، قم، خراسان جنوبی و سمنان و نیز اراضی رها شده و کشت نشده شرق استان به دلیل کمبود منابع آبهای سطحی و زیر زمینی و خشکی رودخانه زاینده رود تحت تاثیر کانونهای داخلی و نقطه ای ایجاد شده می باشد، به شکلی که با وزش باد با سرعت ۱۰ تا ۱۵ متر بر ثانیه هم با خیزش گرد و خاک مواجه می شود.
نظر شما