پیش بینی وضعیت آب و هوا زنجان فردا جمعه ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ | هواشناسی زنجان ۲۴ ساعت آینده | وضعیت هوای زنجان فردا
پیش بینی وضعیت آب و هوا زنجان فردا جمعه ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ و هواشناسی زنجان ۲۴ ساعت آینده و وضعیت هوای زنجان را در این خبر بخوانید.

کارشناس مسوول هواشناسی استان زنجان گفت: با ورود سامانه بارشی طی اواخر وقت جمعه و تقویت آن هشدار سطح نارنجی در استان صادر شد.
هواشناسی زنجان هشدار سطح نارنجی صادر کرد
ارسطو محمدی افزود: از اواخر روز جمعه تا صبح روز یکشنبه، سامانه ای بارشی در سطح استان فعال خواهد بود و به تناوب سبب بارش باران، وزش باد نسبتا شدید و گاهی رعد و برق خواهد شد.
وی اضافه کرد: آسمان اغلب مناطق استان قسمتی ابری است که این شرایط با بارش های پراکنده، رگبار باران و رعد و برق، وزش باد نسبتاً شدید، همراه می شود.
این کارشناس با بیان اینکه منطقه اثر این مخاطره، زنجان، طارم، ابهر، ایجرود، خدابنده، سلطانیه و ماهنشان است، گفت: اثر مخاطره آسیب به کشاورزان و وقوع تگرگ خواهد بود.
محمدی با بیان اینکه به جهت شرایط جوی حاکم، احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل ها وجود دارد به هم استانی ها توصیه کرد از حضور در ارتفاعات به سبب وقوع رعد و برق و از تردد و توقف در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند.
وی اضافه کرد: دمای هوا تا روز جمعه تغییرات محسوسی نخواهد داشت اما در روز شنبه بطور نسبی کاهش می یابد.
کارشناس مسوول هواشناسی استان زنجان ادامه داد: طی شبانه روز گذشته خدابنده با دمای هشت درجه سانتیگراد و آببر طارم با ۲۸ درجه سانتیگراد خنک ترین و گرمترین مناطق استان زنجان ثبت شدند.
وی دمای فعلی شهر زنجان را ۱۹ درجه سانتیگراد اعلام کرد و گفت: این میزان دما نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه افزایش یافته است.
استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفهای در چهار باب از این ایستگاهها به صورت شبانه روزی و در چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.
دادههای وضعیت جوی در مابقی ایستگاههای استان نیز به صورت خودکار جمعآوری میشود.
این استان در گذشته محال خمسه نام داشت و در زمان قاجار و سلسلههای پیشین نیز حاکم نشین بوده و زیر نظر ایالت آذربایجان و با نام ولایت خمسه اداره میشد و بعداً در زمان رضاشاه پهلوی و تشکیل استانهای شماره بندی شده زیرمجموعه استان یکم بود و بعدها هم چند سالی هم با گیلان استان مشترکی را تشکیل دادند. بر پایهٔ دومین قانون تقسیمات کشوری و وظایف فرمانداران و بخشداران (مصوب ۳ بهمن ۱۳۱۶ خورشیدی)، اراک در کنار زنجان جزء استان یکم قرار گرفت. اراک در ۱۹۶۳ میلادی از استان یکم جدا شد.
قزوین در سال ۱۳۷۳ از استان زنجان جدا شد و به استان تهران پیوست، و در سال ۱۳۷۶ به استان قزوین مبدل شد.
هماکنون استان زنجان دارای ۸ شهرستان، ۱۸ بخش، ۴۸ دهستان و ۲۲ شهر است. شهرستانهای آن شامل شهرستان خدابنده، خرمدره، ابهر، طارم، ماهنشان، زنجان، ایجرود، سلطانیه میباشند.
نظر شما