صفحه اقتصاد گزارش می دهد:
پیش بینی بورس هفته آخر اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ و تحلیل آخرین وضعیت بازار سرمایه
پیش بینی بورس هفته آخر اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ و تحلیل آخرین وضعیت بازار سرمایه را در این گزارش بخوانید.

در این گزارش به تحلیل بورس روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت و پیش بینی بورس هفته آخر اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ پرداخته شده است.
شاخص کل بورس تهران با رشد ۳۰ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۲۳۶ هزار واحد رسید
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت با افزایش ۳۰ هزار واحدی به سطح ۳ میلیون و ۲۳۶ هزار واحد رسید. این رشد، ادامه روند صعودی سه روز اخیر بازار بوده که از روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت آغاز شده است. در همین مدت، شاخص هموزن نیز با رشد ۴۱۷۷ واحدی به حدود ۹۷۳ هزار واحد افزایش یافت.
رشد چشمگیر ۱۴۵ هزار واحدی شاخص در سه روز اخیر
به گزارش صفحه اقتصاد، شاخص بورس در سه روز گذشته با رشد قابل توجه ۱۴۵ هزار واحدی همراه بوده که این میزان افزایش در تاریخ بازار سرمایه ایران کمنظیر محسوب میشود. ارزش بازار روز چهارشنبه در محدوده ۱۰.۲ هزار همت تثبیت شد، در حالی که ارزش کل معاملات به ۱۳۸ همت رسید که از این مقدار، ۱۱.۷ همت مربوط به معاملات خرد بود.
خروج پول حقیقی از بازار سهام و صندوقها
در این روز شاهد خروج ۳۸۴ میلیارد تومانی پول حقیقی از بازار سهام بودیم. همچنین سرمایهگذاران حقیقی ۵۴۴ میلیارد تومان از صندوقهای سهامی و ۴۳۴ میلیارد تومان از صندوقهای درآمد ثابت خارج کردند.
نمادهای شاخصساز با خروج پول مواجه شدند
برخی از نمادهای شاخصساز روز چهارشنبه با خروج قابل توجه پول حقیقی روبهرو شدند که از جمله آنها میتوان به شپنا (۶۵ میلیارد تومان)، خودرو (۶۰ میلیارد تومان)، وشهر (۶۰ میلیارد تومان)، وتجارت (۵۹ میلیارد تومان)، ثفارس (۵۷ میلیارد تومان)، شتران (۵۵ میلیارد تومان)، وبصادر (۵۳ میلیارد تومان)، کالا (۵۰ میلیارد تومان)، خساپا (۴۸ میلیارد تومان) و شبندر (۴۰ میلیارد تومان) اشاره کرد.
در مقابل، برخی نمادها مانند شستا (۷۰ میلیارد تومان)، خگستر (۶۹ میلیارد تومان)، فولاد (۵۴ میلیارد تومان)، وبملت (۴۰ میلیارد تومان) و حکشتی (۳۴ میلیارد تومان) مورد استقبال سرمایهگذاران حقیقی قرار گرفتند.
وضعیت فرابورس و بورس انرژی
شاخص فرابورس با رشد ۱۰۸ واحدی به ۲۷ هزار و ۸۵۸ واحد رسید و ارزش معاملات آن به ۱۲۰ همت رسید که ۲۶.۲ همت آن مربوط به معاملات بازار سهام بود. در بورس انرژی نیز ۴۰۹ میلیارد تومان معامله انجام شد که ۱۲۱ میلیارد تومان آن مربوط به نفت، گاز و حاملهای انرژی بود.
صندوقهای سرمایهگذاری با رشد ارزش مواجه شدند
ارزش هر واحد صندوق پالایشی یکم با ۲.۶ درصد رشد به ۲۲ هزار و ۲۲۱ تومان و ارزش هر واحد صندوق دارا یکم با ۲ درصد افزایش به ۳۹ هزار و ۳۳۰ تومان رسید.
تحلیل بازار بورس در روز چهارشنبه و پیشبینی روند پایانی اردیبهشت ۱۴۰۴
به گزارش صفحه اقتصاد، شاخص کل بورس تهران در روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ با رشد ۳۰ هزار واحدی به سطح ۳ میلیون و ۲۳۶ هزار واحد رسید و روند صعودی سه روز اخیر خود را تثبیت کرد. این افزایش، نشاندهنده بهبود نسبی جو بازار پس از نوسانات اخیر است. با این حال، خروج ۳۸۴ میلیارد تومانی پول حقیقی و خروج سنگین از صندوقهای سرمایهگذاری، حاکی از احتیاط سرمایهگذاران خرد در برابر این رشد است.
تحلیل عملکرد شاخصها و معاملات روز چهارشنبه
شاخص کل در سه روز متوالی با رشد ۱۴۵ هزار واحدی، یکی از بهترین روندهای صعودی اخیر را ثبت کرد.
شاخص هموزن نیز با افزایش ۴۱۷۷ واحدی به ۹۷۳ هزار واحد رسید که نشاندهنده گستردگی نسبی رشد در بازار است.
همچنین ارزش معاملات خرد به ۱۱.۷ هزار میلیارد تومان رسید که نسبت به روزهای گذشته ثبات نسبی دارد.
فشار فروش در نمادهای شاخصساز مانند شپنا، خودرو، وشهر و وتجارت، منجر به خروج قابل توجه نقدینگی حقیقی شد.
پیشبینی روند بازار سرمایه در روزهای پایانی اردیبهشت ۱۴۰۴
به گزارش صفحه اقتصاد، با توجه به روند اخیر، انتظار میرود بورس در روزهای باقیمانده از اردیبهشت تحت تأثیر عواملی همچون، خروج پول از شاخصسازها که ممکن است در کوتاهمدت فشار فروش ایجاد کند، اما در صورت بازگشت نقدینگی، شاخص قابلیت تثبیت در سطوح بالاتر را دارد.
همچنین، خروج سرمایه از صندوقهای سهامی و درآمد ثابت نشاندهنده کاهش ریسکپذیری است که میتواند رشد بازار را محدود کند. و نمادهایی مانند شستا، فولاد و خگستر با جذب نقدینگی حقیقی، ممکن است در روزهای آینده عملکرد بهتری داشته باشند.
گفتنی است که اخبار مربوط به مذاکرات بینالمللی و نرخ ارز میتواند جهتدهنده بازار در هفته آینده باشد.
روند فعلی بورس نشان دهنده بهبود موقتی است، اما با توجه به خروج پول حقیقی و احتیاط سرمایهگذاران، احتمال تثبیت شاخص در محدوده فعلی وجود دارد.
مخاطبان گرامی صفحه اقتصاد، شما پاسخ دهید؛
بورس هفته آخر اردیبهشت سقوط می کند؟
نظر شما