همه چیز درباره عرضه اولیه غانیزان و عرضه اولیه نیشکر | حداکثر نقدینگی غانیزان و نیشکر | زمان عرضه اولیه نیشکر و غانیزان

همه چیز درباره عرضه اولیه غانیزان و عرضه اولیه نیشکر را در این گزارش بخوانید.

همه چیز درباره عرضه اولیه غانیزان و عرضه اولیه نیشکر | حداکثر نقدینگی غانیزان و نیشکر | زمان عرضه اولیه نیشکر و غانیزان
صفحه اقتصاد -
سهام شرکت‌های نیشکر و مانیزان با نمادهای «نیشکر» و «غانیزان» روز دوشنبه آغاز خواهد شد.
سیزدهمین عرضه اولیه امسال با عرضه ۹ درصد سهام شرکت فرآورده های لبنی بهار دالاهو روز دوشنبه ۲۴ دی ماه انجام می‌شود. بر اساس گزارش تسنیم، ۱۰۹ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۷۶۱ سهم معادل ۹ درصد سهام غانیزان به روش ثبت سفارش به عموم مردم واگذار شود

حداکثر نقدینگی غانیزان

دامنه قمیت هر سهم بین 944 تا 1064 تومان و سهمیه هر سهامدار حقیقی و حقوقی هم 500 سهم تعیین شد که احتمال دارد در صورت استقبال، از آمار سهمیه کاسته شود. بنابراین در حالت اولیه، حداکثر نقدینگی مورد نیاز حدود 535 تومان خواهد بود.
 
در سال جاری سهام ۱۱ شرکت گوهر فام، بیمه اتکایی ایران معین، نور ایستا پلاستیک، کانی کربن طبس، برنا باطری، دانش بنیان پویا نیرو ، زاگرس دارو پارسیان، صنایع ارتباطی آوا، فولاد سیرجان ایرانیان، نساجی بابکان و مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا عرضه اولیه شد. همچنین توسعه نیشکر و صنایع جانبی و فرآورده های دامی و لبنی بهار دالاهو، دوازدهمین و سیزدهمین سهم جدید سال به شمار می روند
همزمان با آغاز عرضه اولیه غانیزان از دوشنبه ۲۴ دی ماه، عرضه اولیه نیشکر نیز آغاز می شود. در صورتی که میزان مشارکت در این عرضه اولیه مشابه سری‌های گذشته باشد، برای خرید حداکثر سهام هر دو شرکت، حدود ۱ میلیون تومان نقدینگی نیاز است.
 

کشف قیمت دوازدهمین عرضه اولیه سال

فرابورس ایران میزبان عرضه اولیه سهام بزرگترین هلدینگ نیروگاهی کشور در بازار دوم در نوزدهمین روز دی‌ماه بود و بدین ترتیب امروز شنبه ۲۲ دی ماه هر سهم شرکت گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا در نماد «ومپنا» با قیمت ۱۴ هزار و ۵۴۵ ریال روی تابلو معاملات می آید.
 
تعداد ۴۰۰ میلیون سهم معادل ۲ درصد از کل سهام شرکت گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا برای عرضه اولیه به روش ترکیبی در نظر گرفته شده بود که از این میزان تعداد ۱۶۰ میلیون سهم معادل ۰.۸ درصد از سهام قابل عرضه، در مرحله اول به سرمایه‌گذاران واجد شرایط به روش حراج عرضه شد و فرایند کشف قیمت در این مرحله صورت گرفت.
 
بدین ترتیب در مرحله اول پس از رقابت ۱۲۶ صندوق سرمایه‌گذاری، هر سهم شرکت گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا ۱۴ هزار و ۵۴۵ ریال قیمت خورد. در مرحله دوم نیز ۲۴۰ میلیون سهم معادل ۱.۲ درصد از کل سهام شرکت به قیمت ثابت ۱۴ هزار و ۴۵۴ ریالی به سایر سرمایه‌گذاران عرضه شد. پیش از عرضه اولیه، قیمت هر سهم «ومپنا» ۱۹ هزار و ۱۰ ریال ارزش‌گذاری شده بود.
بر اساس اطلاعیه شرکت فرابورس ایران، عرضه اولیه سهام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی آن به روش ترکیبی در نماد معاملاتی «نیشکر» به روش ترکیبی و طی دو مرحله در روز دوشنبه ۱۴۰۳.۱۰.۲۴ انجام خواهد شد.
 

باید در مورد عرضه اولیه نیشکر بدانید| چرا نیشکر یکی از بزرگترین عرضه اولیه‌های تاریخ بازار سرمایه ایران خواهد بود؟ 

 
در نشست عرضه اولیه این نماد عنوان شد که بعد از عرضه اولیه، افزایش سرمایه از محل سود انباشته در دست بررسی قرار می‌گیرد.
نمودار فروش شرکت که در سالهای اخیر روندی صعودی را در پی داشته است.
اطلاعیه شرکت فرابورس ایران، عرضه اولیه سهام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی آن به روش ترکیبی در نماد معاملاتی «نیشکر» به روش ترکیبی و طی دو مرحله در روز دوشنبه ۱۴۰۳.۱۰.۲۴ انجام خواهد شد. با این نماد بیشتر آشنا شوید.
بر اساس اطلاعیه شرکت فرابورس ایران، عرضه اولیه سهام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی آن به روش ترکیبی در نماد معاملاتی «نیشکر» به روش ترکیبی و طی دو مرحله در روز دوشنبه ۱۴۰۳.۱۰.۲۴ انجام خواهد شد.
مشخصات عمومی عرضه در بازار دوم به این شرح است:
تعداد کل سهام شرکت ۱۱,۴۳۱۱۴۵,۰۰۰ سهم 
تعداد کل سهام قابل عرضه : ۱۷۱۴۶۷۱۷۵ سهم معادل ۱۵ درصد از کل سهام شرکت 
مشخصات مرحله اول: عرضه به سرمایه گذاران واجد شرایط صندوقهای سرمایه گذاری سهامی و مختلط) به روش حراج : 
تعداد سهام قابل عرضه : ۵۷,۱۵۵.۷۲۵ سهم معادل ۰.۵ درصد از کل سهام شرکت 
تاریخ دوره سفارش گیری و عرضه : روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳.۱۰.۲۴
دوره سفارش گیری: مطابق با پیام ناظر در روز عرضه اولیه 
حداکثر تعداد سهام قابل خریداری توسط هر کد معاملاتی: ۵۷۱۵۰۰ سهم،  قیمت ارزش گذاری ۴۷.۴۲۳ ریال
مشخصات مرحله دوم: عرضه به سایر سرمایه گذاران به روش قیمت ثابت: 
حداقل تعداد سهام قابل عرضه : ۱۱۴.۳۱۱.۴۵۰ سهم معادل ۱ درصد از کل سهام شرکت 
تاریخ دوره عرضه: به قیمت ثابت روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳.۱۰.۲۴
دوره سفارش گیری:  مطابق با پیام ناظر در روز عرضه اولیه
حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی: ۲۲۸ سهم 
قیمت عرضه: قیمت کشف شده در مرحله اول

حداکثر میزان نقدینگی: 

حداکثر میزان نقدینگی با فرض قیمت کشف شده توسط سرمایه گذاران واجد شرایط صندوقهای سرمایه گذاری سهامی و مختلط همان قیمت ارزش گذاری یعنی ۴۷.۴۲۳ ریال  ۱۰۸۱۲۴۴۴ ریال خواهد بود.

شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در بازار دوم فرابورس ایران درج شد.

بر اساس اطلاعیه درج شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در بازار دوم فرابورس ایران در نماد معاملاتی نیشکر و گروه شرکت‌های چند رشته‌ای صنعتی در تاریخ ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۲ است.

چرا نیشکر یکی از بزرگترین عرضه اولیه‌های تاریخ بازار سرمایه ایران خواهد بود؟ 

برآورد‌های اولیه، حاکی از آن است که این شرکت ارزشی حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان دارد و در واقع، عرضه اولیه سهام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی یکی از بزرگترین عرضه اولیه‌های تاریخ بازار سرمایه ایران خواهد بود.  

هلدینگ توسعه صنایع نیشکر، بزرگترین شرکت نیشکر در ایران

هم اکنون هلدینگ توسعه صنایع نیشکر و صنایع جانبی، با سهامداری فعال شرکت سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات، بزرگترین و فعال‌ترین شرکت فراوری نیشکر در ایران است. 

اولین شرکت نیشکری در بازار سرمایه ایران

 این شرکت، اولین شرکت نیشکری در بازار سرمایه ایران محسوب می‌شود که ۴۰ درصد از سهام آن، مربوط به وسپهر (سرمایه گذاری گروه سپهرصادرات) است. در واقع حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان از سهام توسعه نیشکر، به وسپهر تعلق دارد.

کدام بانک‌ها سهامدار این نماد هستند؟

 بانک‌های صادرات و ملی به عنوان سهامداران اصلی این نماد می‌باشند و همراهی این دو بانک بزرگ و بخش سهامداری، پشتیبانی محکم برای این شرکت است و این همراهی و حمایت نقش مهمی در فعالیت‌های شرکت نیشکر دارد.

درباره شرکت

این شرکت در سال ۱۳۶۲ توسط جهاد سازندگی راه‌اندازی شد و پس از آن بانک‌های صادرات و ملی، سهامداران این مجموعه شدند. این مجموعه ۱۰۰ هزار متر زمین دارد و هفت شرکت کشت و صنعت دارد. هر کشت و صنعت، ۱۲ هزار زمین دارند که به کشت نیشکر، شکر خام و شکر سفید مشغول هستند.

بر اساس این گزارش، شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی ۲۳ آبان سال ۱۳۶۹ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید.

وسعت شرکت در تمام استان خوزستان شامل ۸۰ هکتار زمین است که ۴۵ درصد شکر کشور را تحت تولید دارد.

ضایعات این شرکت بصورت رایگان به عشایر به منظور خوراک دام ارایه می‌شود. همچنین به عنوان پیمانکار اجرایی شرکت نیشکر هفت تپه بشمار می‌رود. شرکت نیشکر هفت تپه که از سال ۱۳۴۰ فعالیت را آغاز کرده بود و طی سال‌های اخیر با بحران مواجه شده بود، مدیریت آن در سال ۱۴۰۰ به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی سپرده شد. هفت‌تپه بیش از ۳۰ هزار هکتار زمین و ۶ هزار نیرو دارد که اکنون تحت مدیریت شرکت توسعه نیشکر قرار دارند.

سهامداران عمده و سرمایه شرکت

در ترکیب سهامداری ۴۰ درصد سهام به سرمایه‌گذاری گروه مالی سپهر صادرات، ۳۰ درصد به بانک ملی، ۲۰ درصد به وزارت جهاد کشاورزی و ۱۰ درصد به شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا تعلق دارد. سرمایه اولیه شرکت یک میلیارد تومان بوده که طی دو مرحله به ۱.۱ هزار میلیارد تومان رسیده است.

سود شناسایی شده نیشکر

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر در خصوص وضعیت سودآوری این شرکت اظهار کرد: این مجموعه در سال ۹۸ شرکت زیان داشت اما از سال ۹۹، هزار میلیارد تومان سوددهی داشته و این روند صعودی ادامه دارد به طوری که در سال گذشته به سود بالای ۷ هزار میلیارد تومان سود رسیدیم‌.

شرکت های تابعه نیشکر و در صف عرضه اولیه

شرکت کشت و صنعت امام خمینی به تنهایی ۱۰۰ هزار تن شکر خام تولید می‌کند که این شرکت نیز در مرحله پیش‌پذیرش برای ورود به بازارسرمایه است. علاوه بر این، شرکت کشت و صنعت سلمان فارسی، کشت و صنعت میرزا کوچک خان، کشت و صنعت دهخدا، کشت و صنعت فارابی، کشت و صنعت نیشکر دعبل خزاعی و کشت و صنعت امیرکبیر از شرکت‌های تابعه مجموعه توسعه نیشکر هستند.

شرکت خمیرمایه و الکل رازی نیز دیگر از شرکت‌های چابک و سودآور تابعه است که از لحاظ مالی وضعیت مناسبی دارد. این شرکت نیز برای پذیرش در بازار سرمایه آماده می‌شود.

تولیدات شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی

شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی سالانه ۳۳ میلیون لیتر الکل، ۱۰ هزار تن خمیر مایه،۶۰۰ تن شکر طعم دار، ۷ هزار تن شکر قهوه‌ای، ۱۵ هزار تن شکر دارویی، ۱۰۰ هزار تن خوراک دام، ۱۱۰ هزار متر مکعب تخته صنعتی و ۲۴۰ هزار تن کاغذ تولید می کند. همچنین شرکتی دانش بنیان تأسیس کرده‌ایم که کاغذ را از اسانس اوکالیپتوس تولید می‌کند.

صورت سود و زیان نیشکر

سود خالص این شرکت در پنج سال اخیر به شرح زیر است:(ارقام به میلیون ریال است.)

۱۳۹۸: (۱,۴۸۵,۳۹۸)

۱۳۹۹: ۱,۹۹۳,۹۰۵

۱۴۰۰: ۱۸,۳۳۹,۴۴۴

۱۴۰۱: ۳۱,۲۸۸,۳۸۷

۱۴۰۲: ۳۰,۹۷۰,۲۵۶

۱۴۰۳/۰۳/۳۱: ۱,۵۱۰,۶۷۴

افزایش سرمایه در راه دارد

در نشست عرضه اولیه این نماد عنوان شد که بعد از عرضه اولیه، افزایش سرمایه از محل سود انباشته در دست بررسی قرار می‌گیرد.

نمودار فروش شرکت در۱۰ سال اخیر

نمودار فروش شرکت که در سالهای اخیر روندی صعودی را در پی داشته است.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار