آخرین وضعیت اجرای همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان | از اعتراض به تاخیر در اجرای همسان‌ سازی تا علت تاخیر در پرداخت عیدی

آخرین وضعیت اجرای همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان و اعتراض به تاخیر در اجرای همسان‌ سازی تا علت تاخیر در پرداخت عیدی را در این گزارش بخوانید. از همسان سازی حقوق بازنشستگان چه خبر؟

آخرین وضعیت اجرای همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان | از اعتراض به تاخیر در اجرای همسان‌ سازی تا علت تاخیر در پرداخت عیدی
صفحه اقتصاد -

در آخرین نشست هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران، نمایندگان پیشکسوتان جامعه کارگری مراتب اعتراض خود را به نحوه عملکرد دولت و مجلس اعلام کردند.

«عیدی» پول یک جفت کفش مردانه است! / اعتراض به تاخیر در اجرای همسان‌ سازی

هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران تاکید کردند؛ پس از ۳۰سال کار و تلاش شبانه روزی برای اعتلای صنعت و شکوفایی اقتصاد کشور؛ بازنشستگان در فقر و محرومیت دست و پا می‌زنند و مسئولان محترم دغدغه‌شان در حد همدردی است!

آن‌ها ضمن انتقاد از نحوه اجرای طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی؛ میزان پرداختی ها را که با اما و اگرهای زیاد همراه می شود، در برابر طوفان تورم و گرانی‌ها ناچیز برشمرده و تصریح کردند: طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان برخلاف آنچه گفته می‌شد، هیچ نقشی در ارتقای معیشت حدود ۴.۵ میلیون بازنشسته‌ای نداشته که بالغ بر ۷۰ درصدشان حداقل بگیرند و با سیلی صورت خودشان را سرخ نگاه می‌دارند.

نصرالله دریابیگی رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران و نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور گفت: علیرغم تمامی تلاش های صورت گرفته از سوی کانون عالی و کانون‌های استانی و اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری، شرایط پیشکسوتان تولید اصلا خوب نیست و وعده‌های مجلس و دولت برای ارتقای زندگی‌شان هم تا حد زیادی محقق نشده است.

وی ضمن بیان اعتراض شدید بازنشستگان تامین اجتماعی کشور و استان مازندران درخصوص نحوه پرداخت عیدی بازنشستگان از سوی تامین اجتماعی گفت: این عیدی که ارزش آن بک جفت کفش مردانه است همه ساله در پایان بهمن پرداخت می‌شد و امسال مقرر شده اواخر اسفند واریز گردد! آیا مطالبات بازنشستگان کم ارزش‌تر از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های همکار سازمان تامین اجتماعی است؟

وی گفت: درباره حقوق بهمن و اسفند بازنشستگان تامین اجتماعی هم چنین رویه‌ای بود و حقوق این ماه‌ها بهمن ماه پرداخت می‌شد و امسال ظاهراً اوضاع مالی این عزیزان خوب است و خودشان هم خبر ندارند!

وی با اعتراض به نحوه مدیریت دولت و سازمان برنامه و بودجه به نحوه پرداخت حقوق ماه‌های بهمن و اسفند و عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی و عدم تحقق حق بیمه‌های مکمل درمان و عدم پیگیری این موضوع از سوی وزیر کار گفت: جناب دکتر میدری؛ در زمان کسب رای اعتماد درباره مطالبات کارگران و بازنشستگان مواردی را بیان کرده بودند که گویی همه‌ی آن‌ها را فراموش کرده‌اند!

دریابیگی گفت: حال کارگران و بازنشستگان خوب نیست و زمانی که حال ما خوش نباشد، جامعه هم حالش خوب نخواهد بود.

چرا عیدی بازنشستگان پرداخت نشد؟

در این گزارش به بررسی انتقادات یک فعال صنفی بازنشستگان نسبت به سیاست‌های اقتصادی دولت و سازمان تامین اجتماعی پرداخته شده است. سعید علیزاده، بازنشسته کارگری، از تاخیر در پرداخت عیدی بازنشستگان و مستمری‌بگیران به دلیل ادعای کمبود نقدینگی انتقاد کرده و این سوال را مطرح می‌کند که چرا دولت برای برخی اقلام لوکس مانند خودروهای گران‌ قیمت و طلا بودجه اختصاص می‌دهد، اما برای تامین نیازهای اساسی مردم مانند دارو و کالاهای ضروری، بودجه کافی وجود ندارد.

علیزاده به اختصاص ۸ میلیارد دلار برای واردات قطعات خودروهای لوکس، ۴ میلیارد دلار برای واردات طلا و ۳.۵ میلیارد دلار برای واردات خودروهای دست دوم اشاره کرده و این اقدامات را در تضاد با شرایط سخت معیشتی اکثریت مردم دانسته است.

وی همچنین از کاهش بودجه واردات کالاهای اساسی از ۱۵ میلیارد دلار به ۱۱.۵ میلیارد دلار برای سال آینده انتقاد کرده و این کاهش را عاملی برای افزایش فقر در جامعه عنوان کرده است.

این فعال صنفی همچنین به سیاست‌های ارزی دولت اشاره کرده و معتقد است که این سیاست‌ها به نفع گروه‌های خاصی است که از افزایش قیمت دلار سود می‌برند. وی از عدم پیگیری دولت برای وارد کردن ارزهای حاصل از صادرات نفت و پتروشیمی به خزانه بانک مرکزی انتقاد کرده و این موضوع را عاملی برای افزایش قیمت دلار و تورم دانسته است.

علیزاده در پایان تاکید کرده است که سیاست‌های اقتصادی فعلی تنها به نفع گروه‌های خاصی است و اکثریت مردم، به ویژه کارگران، بازنشستگان، معلمان و پرستاران، تحت فشار اقتصادی شدیدی قرار دارند. وی این سوال را مطرح می‌کند که چرا برای پرداخت حقوق نجومی به مدیران و وام‌های کلان به برخی گروه‌ها پول وجود دارد، اما برای بهبود وضعیت معیشتی اکثریت مردم و بازنشستگان، بودجه کافی در نظر گرفته نمی‌شود.

این گزارش نشان‌ دهنده نارضایتی بخشی از جامعه از توزیع ناعادلانه منابع و سیاست‌های اقتصادی است که به گفته منتقدان، به نفع گروه‌های خاصی طراحی شده و فشار اقتصادی را بر دوش اکثریت مردم افزایش داده است.

انتقاد مدرسان دانشگاه فرهنگیان از اجرای همسان‌سازی/ افزایش حقوق نداشتیم!

مدرسان دانشگاه فرهنگیان نسبت به اجرای همسان‌ سازی و فرمول‌های آن انتقاد دارند.

ایلنا نوشت، انوشیروان حاجیان، نماینده مدرسان بازنشسته دانشگاه فرهنگیان، در ارتباط با وضعیت حقوقی خود و همکارانش گفت: افزایش همسان‌ سازی برای ما مدرسان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور، ناچیز و در موارد بسیاری برابر با صفر بوده است؛ ۲۵۰۰ مدرس دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور با ایجاد یک کمپین، خواستار تغییر اوضاع و اصلاح در فرمول‌های همسان‌سازی شدیم.

این مدرس بازنشسته افزود: عدم اعمال همسان‌سازی برای این ۲۵۰۰ نفر، کاملاً ناعادلانه است؛ ما از افزایش قانونی محروم شده‌ایم و هر بار به مسئولان مراجعه کرده‌ایم فایده‌ای نداشته است.

به گفته حاجیان، مدرسان دانشگاه فرهنگیان بازنشسته صندوق کشوری هستند اما متاسفانه مشمول همسان‌سازی نشده‌اند.

او افزود: به حقوقِ خود من بعد از ۳۵ سال سابقه تدریس، یک ریال اضافه نشده است. بارها به صندوق کشوری مراجعه کردیم به ما گفتند این ایراد باید در مجلس شورای اسلامی برطرف شود. ما در نامه‌ای به وزیر علوم، خواستار اصلاحات شدیم؛ در این نامه که به امضای رئیس هیات موسسان کانون بازنشستگان دانشگاه فرهنگیان رسیده، آمده با توجه به اینکه از سال ۹۹، حقوق مدرسان غیر هیات علمی افزایش نداشته است، در همسان‌سازی مشمول افزایش حقوق نشده‌اند.

حاجیان در پایان تصریح کرد: در این نامه درخواست کردیم با انجام یکسری اصلاحات در حقوق، بی‌عدالتی مزدی را از میان بردارند. حالا ۲۵۰۰ مدرس با مدرک کارشناسی ارشد و دکترا منتظر توجه دولت و مجلس و احقاق حق هستیم.

انتقاد مدرسان دانشگاه فرهنگیان از اجرای همسان‌سازی/ افزایش حقوق نداشتیم!

انتقاد مدرسان دانشگاه فرهنگیان از اجرای همسان‌سازی/ افزایش حقوق نداشتیم!

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه