حمید حاج اسماعیلی کارشناس روابط کار مطرح کرد:

طرح طبقه‌بندی مشاغل در بنگاه ها دو نقص عمده دارد

یک کارشناس حوزه کار اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل را در افزایش روحیه و انگیزه کار نیروهای انسانی موثر دانست و بر لزوم بازنگری در تعریف سطوح پایه و مزایا در طرح به منظور توسعه بازار کار و جلب رضایت کارکنان تاکید کرد.

طرح طبقه‌بندی مشاغل در بنگاه ها دو نقص عمده دارد
صفحه اقتصاد -

حمید حاج اسماعیلی کارشناس روابط کار، با اشاره به اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در بنگاه‌ها گفت: علیرغم تجربه سه دهه، اجرای طبقه‌بندی مشاغل موفق نبوده و دو نقص عمده دارد که باید برطرف شود؛ اول اینکه حقوق و مزایا و دستمزدهای پایه‌ای که در طرح مشاغل دیده شده، پایین است و برای بخش خصوصی  راضی کننده نیست.

وی افزود: خیلی از افرادی که خلاق و کارآفرین هستند و مهارت و تحصیلات دارند و از طریق طرح طبقه‌بندی مشاغل حقوق و مزایا دریافت می‌کنند، رضایتشان جلب نمی‌شود و پرداخت دستمزد به اندازه توانایی، فعالیت و مهارتشان نیست. بر این اساس نیازمند بازنگری در تعریف سطوح پایه و مزایا بر اساس دانش و تجربه افراد هستیم.

حاج اسماعیلی ادامه داد: نکته دیگر که باید به آن توجه شود، بحث تعریف مشاغل فعلی و مشاغل جدید است که از طریق طرح طبقه‌بندی مشاغل باید اتفاق بیفتد زیرا تعداد مشاغلی که در طرح ذکر شده به شدت محدود است.

او اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل را در ایجاد انگیزه و روحیه کار در کارکنان مجموعه‌ها و افزایش بهره‌وری بنگاه‌ها موثر خواند و افزود: به منظور رفع نقایص آن نیازمند یک بازنگری جدی در طرح برای توسعه بازار کار و جلب رضایت کارکنان و نیروهای انسانی هستیم.

 

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار