علت نگرانی کارگران معدن زغال سنگ گلندرود چیست؟

گروهی از کارگران بومی شاغل در معدن زغال سنگ گلندرود استان مازندران، با واگذاری دوباره این واحد معدنی به پیمانکار جدید مخالف هستند.

علت نگرانی کارگران معدن زغال سنگ گلندرود چیست؟
صفحه اقتصاد -

یکی از کارگران معدن زغال سنگ گلندرود استان مازندران گفت: اخیرا شائبه واگذاری دوباره مسئولیت معدت زغال سنگ گلندرود به یک پیمانکار جدید قوت گرفته و کارگران بومی این واحد معدنی نگرانی خود را نسبت به آینده شغلی خود اعلام کرده‌اند.

این کارگر افزود: در معدن زغال سنگ گلندرود استان مازندران در حالی هر چند وقت یکبار شاهد تغییر پیمانکاران برای استخرج زغالسنگ از سوی شرکت تهیه تولید هستیم اما هیچ استخراج زغال سنگی در این معدن صورت نمی‌گیرد و کارگران مشغول تعمیرات، نگهداری و نگهبانی از تجهیزات معدن هستند.

این کارگر با بیان اینکه کارگران با این تصمیم مسئولان برای واگذاری دوباره معدن زغال سنگ گلندرود به پیمانکار جدید به این دلیل مخالف هستند که از آذر ماه سال ۱۴۰۳ با یک شرکت تامین نیرو قرارداد یکساله امضاء کرده‌اند، افزود: متاسفانه در طول سال‌ها تجربه ناموفقی که با پیمانکار قبلی همکاری داشته‌ایم، این شرکت‌ها به تعهدات خود در قبال کارگران عمل نکرده و درنتیجه کارگران با مشکلات زیادی روبرو بوده‌اند.

وی در ادامه تصریح کرد: مشکلات معدن زغالسنگ گلندرود از آذرماه سال ۱۴۰۰ در حالی آغاز شده که به یکباره مسئولان تصمیم گرفتند این واحد معدنی بعد از سال‌ها فعالیت دولتی به شرکتهای پیمانکاری واگذار شود و ما کارگران در هر دوره که پیمانکاران تغییر می‌کنند با فشار مسئولان و اعتماد به عملکرد آن‌ها برای تولید ناچار به همکاری شده‌ایم تا هم امنیت شغلی و هم معیشت‌مان تامین شود اما نه تنها امنیت شغلی و معیشتی‌مان در طول چهار سال گذشته تامین نشده بلکه هیچ تولیدی که امنیت شغلی‌مان را تضمین می‌کند در این واحد معدنی صورت نمی‌گیرد و اخیرا هم قرار است از سوی شرکت تهیه و تولید مجددا پیمانکار تغییر کند.

او با بیان اینکه در رسیدگی به این موضوع مهم، از مسئولان درخواست داریم به مواضع کارگران بومی منطقه در ارتباط با تغییر دوباره پیمانکار اهمیت دهند تا امنیت شغلی آن‌ها تضمین شود، افزود: در صورت بی‌توجهی مسئولان به وضعیت شغلیمان تصمیم داریم به همراه خانواده‌هایمان به تهران سفر کرده و مقابل به ساختمان شرکت تهیه و تولید جمع شویم.

این کارگران بومی که تعداد آن‌ها به حدودا ۱۳نفر می‌رسد، خواستار عقد قرارداد دائمی با شرکت تهیه و تولید برای تامین امنیت شغلی و معیشتی خود هستند.

پیشنهاد سردبیر

منبع: ایلنا
آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه

آخرین اخبار