روش‌های خرید، تمدید و باقیمانده اینترنت ADSL مخابرات

در اینجا انواع اینترنت مخابرات و روش‌های خرید ترافیک و تمدید سرویس را خواهیم آموخت.

روش‌های خرید، تمدید و باقیمانده اینترنت ADSL مخابرات
صفحه اقتصاد -

بیش از نیمی از کاربران اینترنت ثابت در ایران، یعنی حدود ۵.۵ میلیون نفر، مشترک اینترنت مخابرات هستند. پس، طبیعی است برای مردم دنبال ساده‌ترین و بهترین روش خرید اینترنت adsl مخابرات باشند.

روش‌های مختلفی برای خرید بسته اینترنت یا ثبت‌نام برای اینترنت VDSL/ADSL و فیبر نوری تانوما و بعد خرید بسته اینترنت و حجم وجود دارد.

در حالی‌که بسیاری از کاربران با استفاده از اپلیکیشن‌ها و سایت‌های واسط بسته اینترنت مخابرات را تهیه می‌کنند ولی این شرکت روش‌های سریع‌تر، ساده‌تر، مطمئن‌تر و بهتری برای ثبت‌نام، خرید بسته و ترافیک دارد.

اگر شما هم یکی از مشترکان اینترنت مخابرات هستید؛ پیشنهاد می‌کنیم تا آخر این مطلب همراه ما باشید تا ببینید چه روش‌هایی برای خرید بسته و ترافیک اینترنت adsl مخابرات وجود دارد؛ روش‌هایی که احتمالا برخی از آن‌ها را خبر نداشتید:

انواع اینترنت مخابرات

پیش از اینکه سراغ روش‌های خرید اینترنت مخابرات یا تمدید و شارژ بسته برویم؛ اجازه دهید بگوییم اصلا مخابرات چه نوع اینترنت‌هایی ارائه می‌دهد.

برای کاربران عمومی و مردم عادی، مخابرات سه نوع اینترنت دارد:

۱- اینترنت ADSL مخابرات

۲- اینترنت VDSL مخابرات

۳- اینترنت فیبر نوری (FTTH) یا تانوما

غالب مردم از adsl مخابرات استفاده می‌کنند و مشتری آن هستند. تعداد بسیار کمی از کاربران عضو سرویس‌های VDSL و FTTH بوده و برای خرید این نوع اینترنت‌ها، دنبال روش تمدید و شارژ بسته نت هستند.

مخابرات برای سازمان‌ها و شرکت‌های تجاری دو مدل دیگر اینترنت ارائه می‌دهد:

۱- اینترنت نورونتا

۲- اینترنت MPLS/VPLS

این سرویس‌ها غالبا بر یک بستر امن و تخصصی به سازمان‌ها و کسب‌وکارها ارائه می‌شوند و به اینترنت سازمانی مخابرات شهرت دارند.

روش‌های خرید اینترنت adsl مخابرات

برای خرید adsl مخابرات، اینترنت VDSL و تانوما (فیبرنوری) باید یکی از روش‌های زیر را طی کنید:

روش ۱: سایت مخابرات (tci.ir)

اگر برای یافتن سایت مخابرات در گوگل سرچ کنید؛ احتمالا این قدر سایت‌های بی‌ربط به شما نشان بدهد که خسته شوید و دیگر دنبال سایت اصلی شرکت مخابرات ایران نگردید.

سایت مخابراتسایت اصلی شرکت مخابرات ایران دارای نشانی www.tci.ir است و در آن می‌توانید برای انواع اینترنت‌های مخابرات ثبت‌نام کنید یا بسته‌های اینترنت ADSL و VDSL و FTTH را خریداری و رزرو کنید.

مهم‌تر، اینکه در سایت اصلی مخابرات می‌توانید از طرح‌های تشویقی و تخفیفی، بسته‌های اینترنت ترافیک اضافه جدید و با تخفیف یا هر گونه اخبار دیگری درباره اینترنت مخابرات مطلع شده و به موقع اقدام به خرید بسته‌ها و طرح‌های اینترنت این شرکت کنید.

وقتی وارد سایت مخابرات می‌شوید؛ هم از منوی بالا می‌توانید به سرویس‌های اینترنت و تعرفه‌ها دسترسی پیدا کنید و هم با اسکرول سایت به سمت پایین، می‌توانید به ترتیب سرویس‌های اینترنت و بسته‌های مختلف این شرکت را مشاهده و با کلید روی آن‌ها، اقدام به خریدشان کنید.

روش ۲: پنل مشترکان اینترنت مخابرات

بهترین روش برای خرید بسته اینترنت و ترافیک اضافی از مخابرات، ورود به پنل مشترکان اینترنت مخابرات است. هر سرویس‌دهنده اینترنت به شما یک پنل مدیریت اینترنت می‌دهد که در آن می‌توانید سرویس اینترنت خود را تمدید کنید؛ بسته اینترنت و ترافیک اضافه بخرید؛ میزان مصرف اینترنت خود را مشاهده کرده یا پیام‌ها و اطلاعیه‌ها و طرح‌های تشویقی و تخفیف‌دار سرویس‌دهنده را ببینید.

پنل مشترکان

شرکت مخابرات ایران هم دارای یک پنل مدیریت اینترنت برای مشترکان ADSL است که نشانی اینترنتی آن adsl.tci.ir/panel می‌شود. مشترکان ADSL مخابرات به سادگی می‌توانند وارد این پنل شده و اقدام به ثبت‌نام برای سرویس اینترنت ADSL مخابرات کرده یا بسته اینترنت خود را تمدید کنند و ترافیک اضافه بخرند.

پنل مشترکان2

شرکت مخابرات ایران یک پنل مدیریت اینترنت دیگر به نشانی my.tci.ir دارد که برای خرید اینترنت و تمدید و رزرو بسته همه سرویس‌های اینترنت و تلفن ثابت مخابرات از جمله اینترنت ADSL، اینترنت VDSL و فیبر نوری تانوما است.

اگر عضو اینترنت مخابرات باشید؛ احتمالا به یکی از این دو پنل مشترکان دسترسی خواهید داشت و می‌توانید همه کارهای مربوط به سرویس اینترنت و خرید مودم مخابرات را در این پنل‌ها انجام دهید.

روش ۳: اپلیکیشن مخابرات من

در برنامه «مخابرات من» که از روی فروشگاه‌های کافه بازار یا مایکت قابل دانلود و نصب است؛ انواع خدمات و سرویس‌ها از جمله خرید اینترنت، تمدید سرویس اینترنت، خرید بسته اینترنت، خرید ترافیک، مشاهده باقیمانده اینترنت، مشاهده ریز مصرف اینترنت، مشاهده وضعیت سرویس اینترنت ADSL و تغییر رمزعبور و نام کاربری پنل ADSL، پرداخت قبض میان دوره‌ای و پایان دوره، تغییر رمز اینترنت، ثبت‌نام تلفن ثابت، مشاهده ریز قبض تلفن ثابت و … در دسترس شما قرار می‌گیرند.

اپلیکیشن مخابرات من

پیشنهاد می‌کنیم حتما اپلیکیشن «مخابرات من» را نصب کنید و با آن، همه سرویس‌های خود در شرکت مخابرات ایران را مدیریت کرده و دیگر دغدغه‌ای برای تمدید سرویس یا خرید بسته اینترنت و مشاهده باقیمانده اینترنت خود نداشته باشید.

روش ۴: کد دستوری ۲۰۲۰

کذ دستوری #۲۰۲۰* یک سامانه برای دسترسی و استفاده از خدمات شرکت مخابرات ایران است. شما بدون نیاز به مراجعه حضوری یا استفاده از اینترنت، می‌توانید با این کد دستوری، بسیاری از کارهای خود را انجام دهید.

برخلاف تصور برخی از کاربران، کد دستوری #۲۰۲۰* فقط برای پرداخت قبض تلفن ثابت نیست و شما با آن می‌توانید سرویس اینترنت خود را شارژ کنید؛ ترافیک بیشتر بخرید، مانده اعتبار اینترنت ADSL خود را ببینید؛ رمزعبور پنل ADSL مخابرات خود را تغییر دهید و کلی کارهای دیگر که شاید هیچ‌گاه به ذهن‌تان نرسیده باشد.

استفاده از کد دستوری #۲۰۲۰* برای مواقعی خوب است که به اینترنت دسترسی ندارید یا سرویس اینترنت شما قطع شده یا به اتمام رسیده است و باید برای آن بسته اینترنت یا ترافیک جدید بخرید.

روش ۵: مراجعه به دفاتر پیشخوان

یکی از روش‌های خرید اینترنت مخابرات و حتی خرید بسته اینترنت، دفاتر پیشخوان دولت هستند. همان‌طور که می‌توانید در این دفاتر برای سیم‌کارت اپراتورهای موبایل ثبت‌نام کرده و سرویس اینترنت گوشی خود را راه‌اندازی کنید؛ می‌توانید برای اینترنت مخابرات ثبت‌نام کرده و بسته اینترنت بخرید.

دفاتر پیشخوان

افرادی که زیاد با اینترنت سر و کار ندارند یا خوب بلد نشدند که چگونه وارد اپلیکیشن یا سامانه مشتریان مخابرات شوند؛ می‌توانند با مراجعه به نزدیک‌ترین دفتر پیشخوان دولت در منطقه خودشان، برای ثبت نام اینترنت مخابرات اقدام کنند یا بپرسند در منطقه‌شان چه سرویس‌هایی و با چه قیمتی عرضه می‌شود.

روش ۶: سایت‌ها و اپلیکیشن‌های شخص ثالث

برخی از وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها، امکان خرید بسته‌های اینترنت مخابرات را فراهم کردند.

ما زیاد این روش را توصیه نمی‌کنیم و بهتر می‌دانیم که شما از طریق پنل مدیریت مشترکان و اینترنت مخابرات یا اپلیکیشن «مخابرات من» اقدام به خرید بسته اینترنت و ترافیک کنید.

ولی باز در مواقعی که به این سرویس‌ها دسترسی پیدا نکردید؛ می‌توانید از طریق سایت‌ها و اپ‌های شخص ثالث، بسته اینترنت مخابرات را خریداری کنید.

در میان روش‌های گفته شده، بهترین روش خرید اینترنت مخابرات یا خرید بسته و تمدید سرویس خود، مراجعه به سایت TCI مخابرات و دسترسی به پنل کاربری است.

مخابرات، جشنواره‌ها و تخفیف‌های بسته‌های اینترنت و حجم ترافیک خود را نیز در این پنل اطلاع‌رسانی می‌کند.

شارژ سریع اینترنت مخابرات

چند روش برای تمدید بسته یا شارژ سریع نت مخابرات وجود دارد:

۱- مراجعه به وب‌سایت مخابرات tci.ir

۲- نصب اپلیکیشن مخابرات من my.tci.ir

۳- شماره‌گیری کد دستوری #۲۰۲۰*

۴- تماس تلفنی با شماره تلفن ۲۰۲۰

۵- مراجعه حضوری به دفاتر و پیشخوان شرکت مخابرات ایران

۶- از طریق سامانه مدیریت اینترنت مشتریان مخابرات adsl.tci.ir

گفتنی است این اواخر، شرکت مخابرات بستری را فراهم کرده تا برای شارژ سریع اینترنت، دیگر نیازی به ثبت‌نام و ورود به سامانه‌ها نباشد و شارژ سریع اینترنت مخابرات فقط با وارد کردم نام کاربری در یکی از بسترهای گفته شده در بالا، انجام شود.

نحوه اطلاع از باقیمانده اینترنت مخابرات

بهترین روش برای مشاهده باقیمانده اینترنت مخابرات خود، استفاده از اپلیکیشن «مخابرات من» است؛ دقیقا مانند اپ‌های «ایرانسل من» و «همراه من» که برای مشاهده باقیمانده اینترنت‌های موبایل استفاده می‌شوند.

البته، شما می‌توانید از طریق سامانه مخابرات به آدرس www.adsl.tci.ir یا از طریق کدهای دستوری هم باقیمانده اینترنت ADSL خود را ببینید ولی ساده‌ترین روش، نصب و استفاده از اپ است.

اینترنت مخابراتوقتی اپلیکیشن «مخابرات من» را دانلود و نصب کردید؛ در همان پیشخوان یا صفحه اصلی برنامه، می‌توانید جزئیات مصرف اینترنت مخابرات خود را مشاهده کنید یا بفهمید چقدر از حجم بسته اینترنت باقیمانده و مصرفی شما چه اندازه بوده است.

اگر تمایلی به نصب اپ نداشتید و با کدهای دستوری راحت‌تر هستید؛ می‌توانید برای مشاهده باقیمانده اینترنت مخابرات، کد دستوری #۳*۲*۲۰۲۰* را بگیرید تا مخابرات در یک پیامک، به شما حجم بسته اینترنت فعلی، حجم باقیمانده بسته و ترافیک‌های اضافه را نمایش دهد:

مخابرات من

مزایا و معایب اینترنت مخابرات

توصیه نخست ما این است اگر در منطقه شما شرکت دیگری به جز مخابرات، سرویس اینترنت ثابت مانند ADSL و VDSL یا فیبر نوری دارد؛ از آن اینترنت بخرید و مخابرات اولویت دوم شما باشد.

چون معمولا شرکت‌های FCP خدمات و کیفیت اینترنت بهتری نسبت به مخابرات دارند. اما در غالب استان‌ها و مناطق، مخابرات به صورت انحصاری سرویس اینترنت می‌دهد و شما گزینه دیگری ندارید.

  • اینترنت مخابرات ارزان و بی‌کیفیت است. این دو ویژگی، می‌تواند برای کاربری مثبت یا منفی باشد.

مثلا، اگر یک کاربر معمولی اینترنت هستید و صرفا برای برخی کارهای آنلاین خود نیاز به اینترنت در خانه دارید و نمی‌خواهید پول زیادی بابت اشتراک اینترنت بدهید؛ اینترنت مخابرات مناسب شما است.

اما اگر کاربر حرفه‌ای هستید؛ تولیدکننده محتوا و مالتی‌مدیا هستید؛ گیمر یا یوتیوبر یا استریمر هستید؛ اینترنت مخابرات اصلا مناسب شما نیست.

پس از چند ماه استفاده از نت مخابرات، کلافه شده و دنبال جایگزینی برای آن خواهید بود.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه