اسامی بازیگران سریال سووشون به همراه خلاصه داستان آن
سریال سووشون اولین سریال نرگس آبیار می باشد که برای پخش از شبکه نمایش خانگی آماده شده است.
سریال ایرانی سووشون (Savushun Series) جزو آثار پربازیگر تولیدات شبکه نمایش خانگی به کارگردانی نرگس آبیار و تهیه کنندگی محمدحسین قاسمی محصول سال ۱۴۰۰ کشور ایران است، که در درامی اجتماعی روایت میشود.این سریال که برگرفته از رمان سووشون به نویسندگی سیمین دانشور، نویسنده نامدار ایرانی، است، روی سال های دهه بیست شمسی و سال هایی که ایران به اشغال انگلیسی ها درآمده بود تمرکز دارد.
اسامیی بازیگران سریال سووشون
بهنوش طباطبایی
میلاد کی مرام
سام مزینانی (یوسف)
سام درخشانی (خان دایی)
حمید صفت (زندانبان )
هوتن شکیبا
سهیل مستجابیان
فرشته صدر عرفایی
مجید صالحی
مریم سعادت
میلاد کی مرام
ترلان پروانه
کارگردان سووشون
ژانر تازه ترین اثر نرگس آبیار اقتباسی از رمانی به نام سووشون نوشته سیمین دانشور است. سووشون ساختاری دو لایه دارد؛ یکی لایه روایی یا داستانی و دیگری لایه رمزی یا تمثیلی؛ دانشور در تمام داستان بر نقش فرهنگ و اختلاف فرهنگی انگلیسیها و ایرانیها اشاره میکند و بهصورت غیرمستقیم میگوید که هر کس سرانجام به اصل و ریشه خود بازمیگردد؛ نرگس آبیار در کارنامه هنری خود بعد از سریال سووشون، آثاری همچون «فیلم ابلق (1399)، فیلم شبی که ماه کامل شد (1397)، فیلم نفس (1394)، فیلم شیار 143 (1392)، فیلم اشیا از آنچه در آینه میبینید به شما نزدیکترند (1391)» را نیز در مقام کارگردانی به ثبت رسانده است.
زمان پخش سریال سووشون
سریال سووشون کی پخش میشود؟
نیمه دوم اسفند ماه 1402
خلاصه داستان سووشون
داستان یک خانواده از طبقه متوسط را در زمان جنگ جهانی دوم روایت می کند، در حالی که زندگی روزمره به خاطر حضور اشغالگران، روز به روز سخت تر می شود. داستان در مقابل دیدگان زری اتفاق می افتد که یک زن متاهل و خوشبخت است و سعی دارد از خانوادهاش محافظت کند. زری و یوسف در یک مهمانی از سوی حاکم شرکت میکنند. حاکم که خود مهرهای وابسته است از طریق فروش آذوقهای که متعلق به مردم است به ارتش بیگانه، موجبات قحطی بیشتر می شود. یوسف خان فردی روشنفکر و با غیرت است. او حاضر به فروش آذوقه مردم به بیگانگان نیست و می خواهد از مردم پشتیبانی کند. اما زری، همچون همه زنان سووشون، حتی چهرههای منفی چون عزتالدوله، که هریک به نوعی وجوه گوناگون ستمدیدگی، بیپناهی، ناکامی، فداکاری و تحمل زن ایرانی را به نمایش میگذارند، مسالمتجویانه، میکوشد او را آرام کند.
نظر شما