تزئین پفیلا شب یلدا تک نفره برای مدرسه و در ظرف برای دورهمی + آموزش درست کردن پفیلا

یکی از مرسومات دورهمی ها خوردن پفیلا می باشد که خوردن آن به جشن یلدا نیز راه پیدا کرده و کودکان همواره از طرفدارانش هستند.

تزئین پفیلا شب یلدا تک نفره برای مدرسه و در ظرف برای دورهمی + آموزش درست کردن پفیلا
صفحه اقتصاد -

با توجه به موارد فراوان برای تزئین پفیلا در این مطلب با ایده های تزیین پفیلای شب یلدا، به شکل آدم برفی، آموزش تزیین پفیلا و یا تخمه برای عروس، مدرسه و بچه ها و ... همچنین طرز تهیه پفیلای طعم دار را آورده ایم که خواهید خواند. با ما همراه باشید.

تزیین پفیلای شب یلدا

1تزیین پفیلا یلدا

تزیین پفیلا یلدا

تزیین پفیلا شب یلدا به شکل آدم برفی

3تزیین پفیلا

تزیین پفیلا6

تزیین پفیلا5

تزیین پفیلا4

مدل تزیین پفیلا شب یلدا عروس

2تزیین پفیلا

تزیین پفیلا28

تزیین پفیلا10

تزیین پفیلا برای مدرسه

تزیین پفیلا22

تزیین پفیلا21

تزیین پفیلا شب یلدا برای بچه ها

تزیین پفیلا7

تزئین پفیلا در لیوان

تزیین پفیلا17

تزیین پفیلا16

تزیین پفیلا15

تزیین پفیلا با پلاستیک فریزر

تزیین پفیلا24

تزیین پفیلا23

تزیین پفیلا20

تزیین پفیلا12

پاکت پفیلا شب یلدا 

تزیین پفیلا19

تزیین پفیلا14

تزئین پفیلا گوسفند

تزیین پفیلا25

تزیین پفیلا18

تزیین پفیلا13

تزیین پفیلا شب یلدا و تخمه

تزیین پفیلا27

تزیین پفیلا26

پفیلا تزئینی شب یلدا

3تزیین پفیلا یلدا

4تزیین پفیلا یلدا

اموزش تزیین پفیلا با سیخ چوبی

تزیین پفیلا11

تزیین پفیلا8

تزیین پفیلا در ظرف شیشه ای

تزیین پفیلا9

تزیین پفیلا1

تزئین پفیلا توپی

تزیین پفیلا

طرز تهیه پفیلای بازاری و طعم دار

مواد لازم

  1. ۱ بسته دانه ی ذرت
  2. مدل کره ای:کره هم برای کف ظرف و هم برای پاپ کرن
  3. مدل کچابی:پودر گوجه خشک.پودر سیر و یا موسیر
  4. مدل سرکه ی:سرکه
  5. مزه لیمویی:آبلیمو
    مدل پنیری:پنیر پارمزان همون پارمسان

مراحل آموزش پفیلا طمع دار مخصوص شب یلدا

۱.ابتدا در دقت ذرت دقت کنید از کجا تهیه میکنید.از جایی بخرید که پرفروشه و امتحان شده چون بعضی ذرتها سفت میشن و خوب باز نمیشن.

۲.شکوفه کره ای..و شکوفه پنیری را باید ته ظرف کره زده بگذارید قابلمه داغ بشه حالا مقدار کمی از دانه ذرت رو داخل ظرف بریزید صبر کنید چندتاش که شکفته شد درش را بگذارید و چند ثانیه یکبار ظرف را تکون بدید تا زیرو رو بشه بعد که کاملا شکفته شد از حرارت بردارید و کمی کره رنده کنید رو تمامش و دوباره داخل فر که از قبل گرم شده بگذارید تا آب بشه. فر خاموش باشه.اما گرم گرم.

۳.شکوفه لیمویی و هم سرکه ی رو بعد از شکفته شدن رو شکوفه های ذرت اسپری کرده و داخل فر گرم دو سه دقیقه بگذارید.

۴.شکوفه هایی که با انواع پودر مزه دار میشه مثل موسیر.. گوجه..سیر..بعد از اینکه شکفته شد از حرارت برداشته و داخل پاکتهای کاغذی که داخلش آجیل یا تخمه میریزند بریزید درش را بسته و خوب تکان بدهید.همین.تا حرارت داره.نوش جان.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه