مدارس سیستان و بلوچستان و زاهدان فردا چهارشنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۳ تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس سیستان و بلوچستان فردا ۵ دی ۱۴۰۳

جدیدترین خبر از تعطیلی مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۳ و تعطیلی مدارس زاهدان در این مطلب آمده است.

مدارس سیستان و بلوچستان و زاهدان فردا چهارشنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۳ تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس سیستان و بلوچستان فردا ۵ دی ۱۴۰۳
صفحه اقتصاد -

آیا ۵ دی چهارشنبه تعطیل است؟ فردا تعطیل است؟ چهارشنبه تعطیل است؟ مدارس فردا تعطیل است؟

در فصل پاییز و زمستان بارش باران و برف به همه جا حال و هوای خاصی می بخشد. در این فصل با توجه به شدت بارش ها و آلودگی هوا در کلانشهرها ممکن است مدارس استان ها و شهرهای مختلف به تعطیلی کشانده شود و دانش آموزان و خانواده هایشان برای اطلاع از اینکه آیا مدارس روز چهارشنبه تعطیل است یا خیر؟ ما را همراهی کنند. 

خبر فوری از تعطیلی مدارس سیستان و بلوچستان فردا

اولیاء و دانش آموزان گرامی برای اطلاع از جدیدترین اخبار تعطیلی مدارس پایگاه خبری صفحه اقتصاد را دنبال کنید تا از جزئیات اخبار روزانه تعطیلی مدارس مطلع شوید.

همانگونه که آگاه هستید در فضای مجازی و کانال های تلگرامی اخباری از تعطیلی مدارس شنیده می شود، و ما به صورت روزانه برای اطلاع دقیق دانش آموزان عزیزمان اخبار تعطیلی مدارس را منتشر می کنیم که با ورود به خبر می توانید از اخبار تعطیلی مدارس استان سیستان و بلوچستان مطلع شوید.

براساس بررسی ما تاکنون خبر تعطیلی مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه اعلام نشده است در صورت اعلام این خبر بروزرسانی خواهد شد.

خبر فوری تعطیلی چهارشنبه مدارس سیستان و بلوچستان اعلام شد؟ علت تعطیلی چهارشنبه ۵ دی چیست؟ تعطیلی چهارشنبه ۵ دی مشخص شد؟ تعطیلی چهارشنبه ۵ دی برای چیست؟ مدارس سیستان و بلوچستان چهارشنبه تعطیل است؟ تعطیلی مدارس چهارشنبه تایید شد؟ تعطیلی چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ قطعی است؟ آیا چهارشنبه مدارس تعطیل است؟ فردا مدارس تعطیل است؟ ۵ دی تعطیلی مدارس سیستان و بلوچستان چهارشنبه مشخص شد؟ آیا مدارس سیستان و بلوچستان چهارشنبه تعطیل است؟ آیا فردا ۵ دی ماه تعطیل است؟

طوفان‌ و گردوغبار مصیبتی بالاتر از زلزله در منطقه سیستان

سیستان و بلوچستان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: پدیده طوفان و گردوغبار یکی از مهمترین و بزرگترین مشکلاتی است که علاوه بر خشکسالی‌های پیاپی در سالیان اخیر مردم منطقه سیستان با آن مواجه شده‌اند، این پدیده غیرطبیعی باعث شده تا مردم در بخش سلامت، دچار مشکلات عدیده‌ای از جمله مشکلات تنفسی، ریوی،‌ و...،‌ شوند.

دکتر مسعود صالحی امروز سه‌شنبه، در نشست خبری با اصحاب رسانه در منطقه سیستان، اظهار کرد: پدیده طوفان، ریزگرد و گردوغبار را باید قبول کنیم که پدیده‌ای غیرطبیعی است،‌ متاسفانه چون استمرار داشته و در بسیاری از روزها در منطقه سیستان اتفاق می‌افتد شاید ما عادت کرده باشیم،‌ درحالی‌که باید به این باور برسیم همان‌گونه که خشکسالی،‌ سیل و زلزله به عنوان بلایای طبیعی هستند و یک امر غیرطبیعی محسوب می‌شوند و توجه همه کشور معطوف به آن می‌شود و کمک‌ها در جهت مرتفع کردن آلام مردم و کاهش آسیب و رنج‌ها به منطقه آسیب دیده، سرازیر می‌شود،‌ پدیده گردوغبار و طوفان در سیستان نیز، همه مردم منطقه را متاثر می‌کند و فقط مختص افراد خاص یا بیماران خاص می‌شود، نیست.

ایسنا نوشت، وی با اشاره به طوفان اخیر رخ داده در منطقه سیستان که باعث به تعطیلی کشیدن مدارس در سراسر منطقه شد، گفت: همه جمعیت ساکن در منطقه بزرگ سیستان گرفتار این پدیده شدند و گردوغبار در تمام فضای منطقه پراکنده شده بود، آن‌قدر مشکلات در هنگام طوفان و ریزگردها زیاد است که مردم حتی نمی‌توانند به بیمارستان مراجعه کنند. از طرف دیگر همکاران بهداشت و درمان ما توصیه می‌کنند در هنگام طوفان و گردوغبار کسانی‌ که ناراحتی قلبی و ریوی دارند نباید از منازل بیرون شوند چراکه در معرض آسیب‌های جدی‌تری قرار خواهند گرفت، پس این که بگوئیم چه تعداد بیمار در هنگام طوفان به بیمارستان‌ها مراجعه کردند صحیح نیست،‌ خواهشم از مسئولین این است که ضرورت دارد این پدیده به عنوان یک پدیده غیر طبیعی همچون خشکسالی،‌ زلزله و سیل دیده شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: انتظار داریم نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی،‌ همکاران برنامه و بودجه کمک کنند تا همان‌طور که برای بحث خشکسالی، زلزله و سیل بودجه در نظر گرفته می‌شود، بودجه‌ای هم در این زمینه به مردم منطقه و همین‌طور به دستگاه‌های خدمت رسان ازجمله بهداشت و درمان در نظر گرفته شود چراکه، با بروز طوفان بسیاری از دستگاه‌های مجموعه علوم پزشکی آسیب می‌بینند.

صالحی ادامه داد: در منطقه سیستان برای کسانی که بیماران سرطانی دارند تاکنون کاری انجام نشده، اما پیگیریم تا این مشکلات را برطرف کنیم، مکاتبات متعددی در زمینه جذب پزشک متخصص و فوق تخصص برای این منطقه انجام داده‌ایم، اما بحث کمبود متخصص در سایر نقاط کشور هم وجود دارد، اما این کمبود در منطقه سیستان به مراتب بیشتر و بدتر از سایر نقاط کشور است، ولی با این حال،‌ براساس وظیفه، تمام تلاش خود را در زمینه جذب متخصص و فوق تخصص انجام خواهیم داد چراکه در این زمینه نیاز مبرم احساس می‌شود.

وی در خصوص تامین داروهای بیماران خاص هم گفت: چون کمبود متخصص داشتیم به تبع آن، ‌کمبود دارو در این زمینه وجود داشته اما چون بخش خصوصی در این زمینه به خاطر گرانی داروها نمی‌تواند ورود کند،‌ از این‌رو، برنامه‌ریزی لازم در زمینه راه‌اندازی داروخانه به منظور تامین دارو جهت بیماری‌های خاص در دستور کارمان قرار دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: یکی از کارهای بسیار خوبی که انجام شده و هم می‌توان از آن به عنوان یک برنامه فرهنگی و هم به‌عنوان برنامه خدمت رسان پزشکی نام برد، بحث دعوت از گروه‌های جهادی پزشکی است که یکی از این گروه‌ها، در آذرماه وارد منطقه سیستان شد و خدمات مربوطه را در شهرستان زهک ارائه کردند و به فاصله ۱۴ روز پس از آن نیز در منطقه سفیدابه از توابع شهرستان نیمروز به مدت سه روز به مردم، ارائه خدمات داشتند،.

صالحی افزود: برنامه‌ریزی لازم انجام شده تا ان‌شاءالله دو گروه اورولوژی و جراحی گوش حلق وبینی و سروگردن از تیم جراحی جهادی بقیه‌الله(عج)، هم در اواخر بهمن به شهرستان هیرمند بیایند که براین اساس، گروه‌های پیش‌قراول در این زمینه در منطقه حضور یافته‌اند و بررسی‌های لازم در این زمینه انجام شده است، غربالگری بیماران در این زمینه صورت گرفته و به صورت منظم نوبت‌دهی جهت انجام عمل توسط تیم جهادی متخصصین، داده خواهد شد، این تیم جهادی صرفا در شهرستان هیرمند خدمات دهی به بیماران را خواهند داشت و اولویت اصلی این تیم جهادی، مددجویان کمیته امداد حضرت امام(ره)، خواهد بود.

وی ادامه داد: از دیگر برنامه‌های ما دعوت از بزرگترین گروه جهادی دندانپزشکی کشور است که اواخر دی‌ماه جاری به منطقه خواهند آمد که منتظر اعلام آمادگی این گروه بزرگ جهادی هستیم و کارهای مقدماتی درحال انج ام است، سعی داریم دعوت از تیم‌ها و گروه‌های متخصص جهادی پزشکی کشوری برای حضور و ارائه خدمات به مردم در منطقه سیستان برای سال‌های آتی را در دستور کامان قرار دهیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: در نظر داریم تا دانشکده دندانپزشکی را در زابل راه‌اندازی کنیم که اگر این مهم اتفاق بیفتد، ‌تنها دانشگاه علوم پزشکی در استان سیستان‌وبلوچستان خواهیم بود که سه رشته اصلی داروسازی، پزشکی و دندانپزشکی را خواهیم داشت، چشم‌پزشکی از اولویت‌های مهم منطقه سیستان است وکمبود چشم پزشک در این منطقه به شدت احساس می‌شود در حال حاضر سه چشم پزشک در منطقه حضور دارند،‌ در منطقه‌ای که بیش از ۴۰۰ هزار نفر حضور دارند و در واقع بیش از ۸۰۰ هزار چشم هر روز با توجه به بحران غیرطبیعی طوفان‌ها، گرفتار خاک و گردوغبار آلوده است به تعداد بیشتری از متخصصین چشم پزشک نیاز دارد که درحال پیگیری در زمینه جذب این افراد نیز هستیم.

صالحی در بحث همکاری خیران سلامت هم بیان کرد: تلاش ما براین است تا خیران سلامت را با جریان سلامت در منطقه سیستان بیشتر همراه کنیم و در این زمینه اقدامات خوبی هم در حال انجام است و امیدواریم حضور بهتر و موثرتری در این منطقه داشته باشند، در همین‌جا از همه خیران سلامت می‌خواهیم تا به منظور بهره‌مندی بهتر مردم منطقه سیستان از ارائه خدمات این عزیزان و همین‌طور باقیات و صالحات در این زمینه، توجه ویژه‌ای به این منطقه محروم داشته باشند.

وی در ادامه گفت: بیمارستان حضرت امیرالمومنین علی(ع) زابل زمانی‌که راه‌اندازی شد با ۲۶۸ تخت کارخودش را آغاز کرد و در طی این سال‌ها تعدادی تخت به آن افزوده شد ولی تعداد تخت‌های مصوب ما که قانونی بود همین مقدار بوده ولی با پیگیری‌ها توانستیم این تعداد را در مرحله اول به ۳۱۱ تخت مصوب برسانیم و اکنون بالای ۴۵۰ تخت فعال داریم که به مردم خدمات رسانی می‌کند و در مرحله بعد قصد داریم تا بر روی بیش از ۵۰۰ تخت بستری برنامه‌ریزی کنیم که براین اساس، اقدامات لازم در این زمینه در حال انجام می‌باشد، بیمارستان زهک هم که چندین سال پیش با ۵۸ تخت مصوب راه‌اندازی شده خوشبختانه با موافقت وزارت‌خانه با افزایش ۳۱ تختی به ۸۹ تخت مصوب به جز اورژانس ارتقا یافت که در صورت در نظر گرفتن اورژانس و بیماران خاص تا ۱۲۰ تخت خواهد رسید.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: خوشبختانه مقدمات آموزشی شدن بیمارستان زهک هم فراهم گردید و قرار براین شد تا پس از ارزیابی لازم و تایید از سوی بازرسان وزارت‌خانه، به بیمارستان آموزشی ارتقا یابد.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه