اخبار وضعیت آب و هوا تهران فردا ۶ اسفند ماه ۱۴۰۳ | پیش بینی هواشناسی تهران فردا دوشنبه ۶ اسفند

وضعیت آب و هوا تهران فردا ۶ اسفند ماه ۱۴۰۳ و پیش بینی هواشناسی تهران فردا دوشنبه ۶ اسفند را در این خبر بخوانید.

اخبار وضعیت آب و هوا تهران فردا ۶ اسفند ماه ۱۴۰۳ | پیش بینی هواشناسی تهران فردا دوشنبه ۶ اسفند
صفحه اقتصاد -

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دما و بارش برف و باران و یخبندان در پایتخت خبر داد.

هواشناسی: کاهش دما و یخبندان در راه تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دما و بارش برف و باران و یخبندان در پایتخت خبر داد.

وضعیت هوای تهران فردا

پیرو صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی و با ادامه فعالیت سامانه بارشی، در بعضی ساعات به‌ویژه امروز و از دوشنبه شب تا سه شنبه در بخش‌های شمالی استان بارش باران و برف و در ارتفاعات مه، بارش برف و کولاک برف پیش‌ بینی می‌شود.

همچنین در نیمه جنوبی استان در بعضی ساعت‌ها بارش پراکنده و وزش باد شدید، گاهی خیلی شدید مورد انتظار خواهد بود.

پیش بینی هوای تهران فردا

از امروز تا سه شنبه روند کاهش قابل ملاحظه دما پیش‌بینی می‌شود و یخبندان سطح زمین پیش‌بینی می‌شود.

هوای تهران امروز یکشنبه با بیشینه دمای ۱۰ درجه و کمینه دمای یک درجه ثبت شده همچنین برای روز دوشنبه بیشینه دمای تهران ۶ درجه و کمینه دمای ۴- درجه و برای سه شنبه نیز بیشینه دمای ۳ و کمینه دمای ۳- درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 

هشدار پلیس راه به رانندگان به دلیل لغزندگی معابر در تهران

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به ادامه وضعیت جوی ناپایدار گفت: معابر تهران لغزنده است از سفرهای غیر ضروری خودداری کنید.

سردار سید ابوالفضل موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت جوی ناپایدار در پنجمین روز از اسفند ماه بیان کرد: با توجه به ریزش نزولات آسمانی، بارش زیبای برف و باران در شهر تهران، بخصوص در مناطق شمالی شهر، خواهشمند است؛ در صورت نداشتن کار ضروری از منزل خارج نشوید و اگر به هر دلیلی مجبور به تردد در معابر لغزنده هستید با سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی حرکت کنید.

سردار موسوی پور ادامه داد: با توجه به اینکه سازمان هواشناسی از ادامه دار بودن بارش نزولات آسمانی و شرایط جوی ناپایدار خبر داده است؛ لطفاً از سفرهای غیر ضروری خودداری کرده و در صورت نیاز با اطمینان از ایمن بودن خودرو (سالم بودن تجهیزات)، بررسی وضعیت مناسب بودن لاستیک‌ها، گرمایش و سرمایش، روشنایی چراغ‌های خودرو و برف پاک کن‌ها، همینطور رعایت فاصله طولی و سرعت مطمئنه در سطح معابر پایتخت تردد کنند.

سردار موسوی پور در خصوص رانندگی در روزهای برفی گفت: با توجه به اینکه در اکثر معابر پایتخت، شاهد بارش برف و کاهش دید کافی برای رانندگان هستیم و این مسئله با لغزندگی معابر همراه است توصیه می‌شود رانندگان به منظور حفظ ایمنی بیشتر عابرین پیاده، در چنین شرایطی حتماً با چراغ روشن تردد کنند.

موسوی پور افزود: در معابر شمالی، وضعیت بارش نزولات آسمانی چند برابر است؛ لذا خواهشمندیم؛ همشهریان محترم با تمرکز و دقت، رعایت فاصله طولی و سرعت مطمئنه، تردد نمایند و از توقف در معابر، که می‌تواند عامل وقوع حوادث باشد جدا خودداری نمائید.

وی در انتها به موتورسواران تاکید کرد: راکبین موتور سیکلت حتی‌الامکان از تردد در مناطق شمالی و شمال شرقی پایتخت خودداری کنند؛ زیرا احتمال وقوع تصادف، واژگونی و سر خوردن بسیار بالاست.

۶۸ پل تهران در برابر زلزله نا ایمن هستند/ لزوم نصب ۵۰۰ مخزن آب اضطراری در سطح شهر تهران

اعضای شورای شهر تهران نسبت به وقوع زلزله احتمالی در پایتخت و اقدامات ایمنی پس از آن هشدار داده و با اشاره به اینکه در پایتخت بیش از چهار هزار هکتار بافت ناپایدار و ۶۸ پل ناایمن در تهران داریم، بر لزوم نصب ۵۰۰ مخزن آب اضطراری در سطح شهر و ضرورت پیش بینی محل دفن در زمان وقوع زلزله تأکید کردند.

ایسنا نوشت، سید محمد آقامیری پس از استماع گزارش رئیس سازمان مدیریت بحران در خصوص برگزاری تمرین سراسری زلزله در پایتخت در جلسه شورای شهر امروز (یکشنبه)، اظهار کرد: وقوع زلزله هفت ریشتری در تهران حتمی است؛ در پایتخت بیش از چهار هزار هکتار بافت ناپایدار داریم و در اثر وقوع زلزله اتفاقاتی رخ خواهد داد که اعلام اثرات آن نگران کننده است. سالانه ۹۹ زلزله خفیف در تهران رخ می‌دهد و از سال ۲۰۱۰ تاکنون ۱۶ زلزله ویران گر در دنیا اتفاق افتاده که بالای هفت ریشتر بوده و بیش از ۳۰۰ هزار نفر تلفات جانی داشته است.

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: نیاز داریم تمام شهروندان تهرانی در خصوص وقوع زلزله آموزش داده شوند. تمام این مانورها برای زمان بعد از زلزله است؛ تهران شهر حاکمیتی است. زلزله در ترکیه در شهرهایی رخ داد که استانبول و آنکارا توانستند آن را مدیریت کنند؛ اما اگر در تهران زلزله رخ دهد، نقطه ثقل فرماندهی دچار مشکل می‌شود. مجلس باید بودجه ملی برای تهران در نظر بگیرد که زیرساخت‌های پایتخت برای عبور از گردنه زلزله هفت ریشتری عبور کند. ۶۸ پل تهران ایمنی ندارند و در زلزله ستون این پل‌ها شکسته خواهد شد.

آقامیری ادامه داد: ۳۸ پل مقاوم سازی شده و باید این روند ادامه پیدا کند. پس از زلزله راه‌ها مسدود می‌شود و اگر کامیون‌ها برای آواربرداری تردد کنند، تمام مسیرها بسته است و آواربرداری امکان پذیر نخواهد بود.

زهرا شمس احسان رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران هم با تقدیر از حضور ۱۰ استان معین در مانور زلزله در تهران، گفت: در سال‌های گذشته برخی فضاهای اضطراری در بوستان چیتگر و سرخه حصار ایجاد شده بود؛ اما اقدام چندانی برای ایجاد زیرساخت‌ها در بوستان ولایت صورت نگرفته است. نصب زیرساخت‌ها و مبلمان شهری چند منظوره در بوستان‌ های تهران ضروری است و باید نسبت به آن اقدام شود.

در ادامه جعفر تشکری هاشمی نیز با بیان اینکه بیش از هر چیزی به مشارکت مردم در چنین اتفاقاتی نیاز داریم، افزود: باید در مورد ایجاد نقش مردم و چگونگی مشارکت دادن شهروندان در بازسازی حوادث این‌چنینی اقدام شود. نقش مترو نیز در این تمرین ارائه نشد و باید مشخص شود که مترو در چنین حوادثی چه عملکردی داشته باشد. موضوع دیگر راه‌های دسترسی است که باید مورد توجه قرار بگیرد و راه‌های مواصلاتی برای دسترسی به نقاط آسیب دیده موضوع مهمی است که باید به آن توجه شود.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای شهر نیز گفت: ۱۱۰ دستگاه به معنای واقعی در مانور زلزله تهران در میدان حاضر بودند. مانورهایی در گذشته برگزار شده و با انباشت تجربه مدیران، به این تمرین رسیدیم که جای تقدیر دارد. استان‌های معین و پیشتاز نیز در مانور حضور فعال داشتند و برای مثال بیمارستان صحرایی از استان کرمانشاه در مانور مستقر شده بود. یکی از مسائل مهم حضور مردم است که باید در مانورهای آینده پررنگ‌تر شود. ما همچنین باید ۵۰۰ مخزن آب اضطراری در سطح شهر داشته باشیم. تا امروز ۵۰ مخزن نصب شده و به دلیل بدقولی‌های شرکت آبفا مابقی هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی با اعلام اینکه سامانه هشدار سریع زلزله شهرداری تهران آماده شده است، اظهار کرد: اتصال این سامانه به تلفن همراه شهروندان پروسه‌ای جداگانه است که باید همت ملی شکل بگیرد و در تلفن‌های همراه نصب شود.

حبیب کاشانی خزانه‌دار شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه زلزله معمولا در ساعات نیمه شب رخ می‌دهد، افزود: برای رسیدن ۱۲ هزار نفر نیروی امدادرسان به نقاط آسیب دیده باید تدابیری اندیشیده شود. باید پیش از زلزله هر کاری می‌توان انجام داد و از نظام مهندسی تا سازندگان مصالح باید تلاش کنند که مقاومت ساختمان‌ها افزایش یابد؛ زیرساخت‌ها آماده شده اما باید مانوری برای مهندسان و ساختمان سازان در همین راستا برگزار کرد.

ضرورت پیش بینی محل دفن در زمان وقوع زلزله

کاشانی با اشاره به اینکه نباید شهرداری تهران و سازمان مدیریت بحران تنها نهادهای پاسخگو باشند، بیان کرد: امداد و نجات و پیش بینی محل دفن نیز در زمان وقوع زلزله ضروری است. این تنها مانور عملیاتی بود که هم مجروح داشت و هم به مجروحان رسیدگی شد. ۱۲ نفر از ۱۲ هزار نفر دست‌اندرکار این حادثه مصدوم شدند و باید این را در نظر بگیریم که هزاران نفر مجروح شوند، باید چگونه عمل کنیم؟ این مانورها نباید دوره‌ای باشد و باید در روزهای بهار یا تابستان نیز برگزار شود تا بدانیم که در آن زمان نیز چگونه باید شرایط را مدیریت کنیم؟

در ادامه جعفر بندی شربیانی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران نیز عنوان کرد: یکی از اهداف اصلی مانور آگاهی رسانی به مردم و تمرین برای سازمان‌های امدادی و نیروهای متخصص است. شرایط برای حضور سازمان‌ها میسر شده؛ اما آگاهی‌بخشی به مردم باید در تمرین های بعدی انجام شود. باید در مورد اقدامات پیشگیرانه بیشتر عمل کرد و این اقدامات را مورد توجه قرار داد. به اندازه برگزاری چنین رویداد بزرگی، اطلاع رسانی و اقدامات پیشگیرانه نیز ضروری است.

پیشنهاد سردبیر

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

نظر شما

اخبار ویژه