اخبار پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ | هواشناسی آذربایجان شرقی طی ۲۴ ساعت آینده | هواشناسی تبریز
آخرین پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ و پیش بینی هواشناسی آذربایجان شرقی طی ۲۴ ساعت آینده و هواشناسی تبریز را در این خبر بخوانید.
هوای کلانشهر تبریز در حال حاضر امروز (دوشنبه) با قرار گرفتن روی شاخص ۱۳۷ در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس قرار دارد.
آخرین وضعیت شاخص آلودگی هوای تبریز امروز سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳
بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور امروز _سه شنبه ۱۶ بهمن_ ساعت ۸:۰۰ صبح بر اساس اندازهگیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، وضعیت هوا در ایستگاههای شهر تبریز شامل باغشمال، آبرسان، هتل مرمر و میدان نماز بهترتیب و بهطور میانگین با شاخصهای ۱۳۷، ۱۲۷، ۱۳۲ و ۱۳۰ در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس قرار دارد.
وضعیت هوا در ایستگاه شهر جدید سهند در شهرستان اسکو (۳۰ کیلومتری شهر تبریز) با شاخص ۱۴۴ در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس قرار دارد.
از ابتدای دی گذشته تاکنون، ۱۸ روز در تبریز شاهد هوای ناسالم برای گروههای حساس بودیم و دو روز نیز در همین مدت میزان آلودگی هوا برای تمام گروههای جامعه ناسالم ثبت شده است.
در طول سال جاری شاهد ۳۷ روز هوای آلوده در تبریز بودیم که این رقم در تمام سال گذشته به ۲۴ روز رسیده بود.
وجود صنایع آلاینده در آذربایجانشرقی از جمله نیروگاه حرارتی تبریز موجب شده است تا میزان آلایندگی در نقاط شهری و روستایی تبریز بالا باشد که موجب بروز مشکلات بهداشتی و زیستمحیطی برای ساکنان شده است.
بر اساس طبقهبندی پنجگانه صورت گرفته در شاخص کیفیت هوا (AQI) از عدد صفر تا ۵۰ پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ قابل قبول، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروههای حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای همه گروهها، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.
هواشناسی تبریز طی ۲۴ ساعت آینده
۱۴۰ هزار ملیارد ریال طرح عمرانی در آذربایجان شرقی افتتاح شد
در پنجمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی ۱۴۰ هزار میلیارد ریال طرح راهسازی ، هواشناسی و مسکن در استان آذربایجان شرقی از طریق ارتباط تصویری با رییس جمهور افتتاح شد.
ایرنا نوشت، هوشنگ بازوند مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور روز سه شنبه در مراسم بهره برداری از فاز نخست آزادراه تبریز مرند حد فاصل تبریز تا صوفیان اظهار کرد: مشکلی برای پرداخت سهم دولت در پروژه های مشارکتی راهسازی نداریم و زودتر هم می پردازیم.
وی به مطالبه استاندار و مردم آذربایجان شرقی از وزارت راه اشاره کرد و گفت: بهسازی آسفالت بزرگراه زنجان - تبریز هر چه زودتر انجام می شود.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی انقلابی همه جانبه است، گفت: امام خمینی (ره) با تشکیل جهاد سازندگی فرمان عمران و آبادی را صادر کرد و امروز به رغم همه مشکلات، عمران آبادی به همه نقاط کشور رسیده است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با بیان اینکه یکی از شاخصه های پیشرفت کشور وجود آزادراه های ارتباطی است، ادامه داد: انشالله با تکمیل تمامی این طرح شاهد پیشرفت منطقه و ارتباط بین پایتخت و بازرگان باشیم .
حجت الاسلام احمد مطهری اصل ادامه داد: در اسلام عمران و آبادی اگر برای رفاه انسان باشد عبادت به شمار می رود و از بخش خصوصی که یاریگر دولت در اجرای این طرح ها هستند و مشارکت می کنند تشکر میکنیم .
وی اظهار کرد: دولت به دلایل مختلف نمی تواند پروژه های این چنینی را به تنهایی انجام دهد و نیاز است که بخش خصوصی ورود کند و هرجا از بخش خصوصی حمایت شده کارها به نحو بهتر پیش رفته است.
امام جمعه تبریز گفت: انتظار از بخش خصوصی این است که منتظر سهم دولت نباشد و پروژه ها را برای رفاه ملت ، شروع کند و ادامه دهد.
استاندار آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: ۲۰۰ کیلومتر آزادراه در استان در دست ساخت است و استان از این حیث در رتبه سوم کشوری پس از تهران و اصفهان قرار دارد.
بهرام سرمست افزود: ۲۵۰ کیلومتر آزادراه نیز در استان در حال بهره برداری است و این نشانگر توجه دولت به اهمیت موقعیت استان است.
وی ادامه داد: استان به لحاظ موقعیت راهبردی در نقطه اتصال آسیا به اروپا و مسیر جاده ابریشم قرار دارد و توسعه آزاد راهی می تواند مکمل اهمیت تاریخی و صنعتی این استان باشد.
وی همچنین به روند احداث ۲۹ کیلومتر آزادراه هشترود- مراغه اشاره کرد و گفت: با بهره برداری از این طرح که تا عید نوروز محقق می شود در سالجاری ۵۳ کیلومتر به طول آزادراه های استان اضافه خواهد شد.
سرمست بر تکمیل و ادامه آزادراه تبریز صوفیان تا شوردرق که ۹ کیلومتر طول دارد تاکید و اظهار کرد: با بهره برداری از این قطعه ، بهره وری این طرح کامل تر می شود.
وی همچنین خواستار توجه بیشتر به طرح های آزادراهی در دست ساخت در استان شد و گفت: انتظارداریم قطعه ۶ آزادراه تبریز ارومیه که پیشرفت خوبی دارد با حمایت وزارت راه به موقع بهره برداری شود .
استاندار آذربایجان شرقی کنار گذر ایلخچی، کنارگذر بناب، آزادراه هشترود و مراغه، جاده مرزی کلاله تا جلفا و بهسازی آسفالت اتوبان زنجان - تبریز را از مهم ترین طرح های راهسازی و اولویت دار استان عنوان کرد.
محمد طاهری نماینده شبستر هم با بیان اینکه ساخت آزادراه یکی از راه های رفع ناترازی انرژی است، ادامه داد: با ساخت آزاد راه ها ، مصرف سوخت کاهش و پرداخت یارانه سوخت نیز کاهش می یابد .
وی ادامه داد: بررسی ها نشان داده که با ساخت آزاد راه و درآمدی که از راه کاهش مصرف سوخت حاصل می شود ظرف پنج سال هزینه صرف شده به بیت المال برمی گردد.
وی گفت: افزایش ایمنی سفر و کاهش تعداد کشته ها و مصدومان و رونق اقتصادی از دیگر مزایای بهره برداری از این طرح ها است.
امروز با حضور دکتر مسعود پزشکیان رئیسجمهور در ستاد مرکزی وزارت راه و شهرسازی و حضور معاونان وزیر راه و شهرسازی ۱۲۰ همت طرح در بخشهای مسکن، حملونقل و هواشناسی ۱۴ استان به شکل ویدیوکنفرانسی، بهرهبرداری شد.
این پروژهها در استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خوزستان، قزوین، کرمان، کرمانشاه، لرستان، مازندران، هرمزگان و یزد اجرا شده است که شامل ۸۲ هزار و ۵۹۰ واحد مسکن شهری و روستایی به ارزش بیش از ۷۴ هزار میلیارد تومان، ۲ هزار و ۲۹۶ طرح در بخش حملونقل به ارزش بیش از ۵۲ هزار میلیارد تومان و ۸۵ طرح هواشناسی با اعتبار بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان همچنین واحدهای مسکن شهری حمایتی ۲۱ هزار و ۸۴۳ واحد و تعداد واحدهای مسکن روستایی ۶۰ هزار و ۷۴۷ واحد است.
نظر شما